jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 185
Izdrži li ti baterija na Samsung u od jutra do mraka?
Ultu da. Sto se tice baterije moj HM7P je tata za njega. Sto se kamera tice zavisi u kom segmentu, Samsungov video je bolji ali Honorove fotke su bolje od ultre.Ultru ili? Najvise me muci pitanje baterije koliko izgura, naravno punjenje ne dovodim u pitanje vise bih voleo da mi se telefon napuni za pola sata nego za sat i 15, ali aki mi izgura isto autonomija onda ne bih menjao samo zbog brzine punjenja izguracu godinu sa tim ali ako ima neke razlike onda bih mozda i pristao na zamenu a kamere koliko sam gledao ne razlikuju se puno mozda fotografije bar kako sam bacio onako pogled
Meni je iskljucen AOD na samsungu, znatno trosi vise i onda sam ga iskljucioKod mene je baterija i na HM7pro i na S25U super iskreno. Samo sto je kod Honora duze trajala iz prostog razloga jer je AOD bio ukljucen na pogledaj u telefon on ukljuci aod. Nazalost kod Samsunga nema te opcije pa logicno da trosi vise jer je aod non stop ukljucen. A kad smo kod punjenja baterije DA Honoru sa 100w treba krace vreme ali opet nije ni na Samsungu predugo. Ako te je smorio Samsung probaj Honora. Svakako su oba telefona predobra.
Koliko izvuces sa jednim punjenjem? Pa fotke su mi jedino i bitne kod kamere, video ne koristim toliko cestoUltu da. Sto se tice baterije moj HM7P je tata za njega. Sto se kamera tice zavisi u kom segmentu, Samsungov video je bolji ali Honorove fotke su bolje od ultre.
Ja otprilike imam 8 sati SOT, uvek napunim telefon do 90 % ujutru i sutradan ujutru mi ostane na 15-20 %. Ukljucen mi je AOD i takodje limit za punjenje na 90%. Video stabilizacija na Samsung radi bolje, što se fotki tiče portret i zoom su na Honoru znatno bolji.Meni je iskljucen AOD na samsungu, znatno trosi vise i onda sam ga iskljucio
Koliko izvuces sa jednim punjenjem? Pa fotke su mi jedino i bitne kod kamere, video ne koristim toliko cesto
Što se baterije tiče nikad ne palim battery saver.Ja otprilike imam 8 sati SOT, uvek napunim telefon do 90 % ujutru i sutradan ujutru mi ostane na 15-20 %. Ukljucen mi je AOD i takodje limit za punjenje na 90%. Video stabilizacija na Samsung radi bolje, što se fotki tiče portret i zoom su na Honoru znatno bolji.
Po mom nekom mišljenju Honor pravi bolje fotke, baterija traje duže i vrže se puni, dok 25 ultra ima bolji video i S pen je prednost ako ti je potreban.
Ja mislim da ni jednom do sada nisam uspeo tako izvuci nesto, danas kad napunim do 100% koristicu ga standardno moje i poslacu SOT cim budem spao na neki 15-20% gde uglavnom stavim da mi se puni telefon pa cu priloziti moj SOT bez AODEvo ti slike, pa ti sam oceni, u pitanju je 25U.
Test od 100-0%, Souls je igrica, samo 5G, konekcija sa satom 24/7, GPS 24/7, 2k rezolucija.
Druga slika je neka normalna dnevna upotreba, skidanje sa punjaca oko 5h ujutru, malo gaming, malo mreze, viber, pozivi i pregledanje dokumenata u chrome-u. Uvece u 23h preostalo 44% sa 5h40min sota. Ispod 8-9h SoTa nije nikad sta god mu radio..
Hvala ti, razmislicu jos malo pa videcu gde sam prelomio pa cu se pohvaliti ili kupovinom ili ako me nema ubio sam se od razmisljanja 😂 vuce me honor samo ako mu baterija dosta bolja od ultre i mislim da bih tu prelomio onda, fokte sam gledao slicne su samo mi se cini da npr honor dosta koristi onaj AI pri zumuJa otprilike imam 8 sati SOT, uvek napunim telefon do 90 % ujutru i sutradan ujutru mi ostane na 15-20 %. Ukljucen mi je AOD i takodje limit za punjenje na 90%. Video stabilizacija na Samsung radi bolje, što se fotki tiče portret i zoom su na Honoru znatno bolji.
Po mom nekom mišljenju Honor pravi bolje fotke, baterija traje duže i vrže se puni, dok 25 ultra ima bolji video i S pen je prednost ako ti je potreban.
Što se baterije tiče nikad ne palim battery saver.
Evo je trenutna, 43% potroseno, 4h SoTa, kad ne igram igrice, bude ravno 1h SoTa na potrosenih 10%. Baterija je prejaka, tu govora nema, uprkos manjem kapacitetu.Ja mislim da ni jednom do sada nisam uspeo tako izvuci nesto, danas kad napunim do 100% koristicu ga standardno moje i poslacu SOT cim budem spao na neki 15-20% gde uglavnom stavim da mi se puni telefon pa cu priloziti moj SOT bez AOD
Hvala ti, razmislicu jos malo pa videcu gde sam prelomio pa cu se pohvaliti ili kupovinom ili ako me nema ubio sam se od razmisljanja 😂 vuce me honor samo ako mu baterija dosta bolja od ultre i mislim da bih tu prelomio onda, fokte sam gledao slicne su samo mi se cini da npr honor dosta koristi onaj AI pri zumu
Cim budem odradio ovo gore sto sam rekao pa cu priloziti moj SOT neki realni sto mi bude mozda svaki danEvo je trenutna, 43% potroseno, 4h SoTa, kad ne igram igrice, bude ravno 1h SoTa na potrosenih 10%. Baterija je prejaka, tu govora nema, uprkos manjem kapacitetu.
I koji sat preporučujete uz Honot telefon a da je neki mid range/premium segmentDa li je moguce na huawei pametnom satu koristiti google maps?
Nisam siguran da li moze na nekom novijem ja na gt 3pro imam neke petal mape mislim da ne moze google maps, a za preporulu nisam siguran imam gt 3 pro 2 godine i zadovoljan sam, nisam samo dobio update da mogu pisati poruke preko njega vec samo brze poruke imaDa li je moguce na huawei pametnom satu koristiti google maps?
I koji sat preporučujete uz Honot telefon a da je neki mid range/premium segment
Evo moj SOT skinut sa punjaca u 16:35, bez AOD, samo povezan na satEvo je trenutna, 43% potroseno, 4h SoTa, kad ne igram igrice, bude ravno 1h SoTa na potrosenih 10%. Baterija je prejaka, tu govora nema, uprkos manjem kapacitetu.
Koji ti je battery health i broj ciklusa?Evo moj SOT skinut sa punjaca u 16:35, bez AOD, samo povezan na sat
Ako je battery health(stanje baterije) pise 100%, a broj ciklusa je 54Koji ti je battery health i broj ciklusa?
Ja sam isto ovo dobio kada sam odradio onaj prvi update na novom telefonu.Ne secam se da sam posle nekog updejta dobijao ovakvo obavestenje. 🤔
Pogledajte prilog 498451
Nismo, to nemaju cak ni svi korisnici 400 modelaI ja dobih sad obavestenje, bolje i ovo, nego da kukamo kako je uzasan update.
Jedno pitanje, kako napraviti od slike pokretnu sliku, kao na 400 modelu?
Da li smo to dobili sa ovim azuriranjem?
Hvala.Nismo, to nemaju cak ni svi korisnici 400 modela
Na Honor magic 7 pro mi je ova poruka stizala uglavnom posle svakog azuriranja... U svakom slucaju pogledaj da li ti je zasencena opcija ili ne Podesavanja/Baterija/Jos podesavanja baterije/Optimizacija sistema.... Posto ta poruka je vezana za tu opciju.Ne secam se da sam posle nekog updejta dobijao ovakvo obavestenje. 🤔
Pogledajte prilog 498451
Sta kazete na ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari