Da li na ova podešavanja misliš ?A ja nisam nista istrazio o telefonu. Prosto tog momenta popizdeo na Samsung jer 4 godina jedno te isto prodaje i resim da probam Honor. Zaista je sve super, navikao i na sistem. A notifikacije resis tako sto ih zakljucas na rad u pozadini i onemogucis optimizaciju baterije. Tih 15 dana sam i ja zeleo jedno milion puta da ga razbijem. Ali sam ovim resio problem pa nastavio da ga koristim. Prelomila je kamera sada na putu. Manje vise sto su slike nego video kako sam snimao svi ljudi su mi bili narandzasti (posle shvatio da je zbog hdr video) ali opet ne sme to da se desava. Zao mi je sto sam opet bacio novac i "morao" da kupim Samsung. Ali nikada nisam imao nikakvih problema.
P.S. Bar mi je super tablet i zvucnik. Poklonima sam prezadovoljan
Ja sam ovo morao isključiti za sve aplikacije za koje želim da mi stižu obavještenja. Od tada nema problema.
Mozda si morao sve da upalis? Nema logike da to gasis.Ja sam ovo morao isključiti za sve aplikacije za koje želim da mi stižu obavještenja. Od tada nema problema.
Morao sam isključiti manage automatically. Kada se to isključi, to ispod stoji uključeno kod mene podrazumijevano.Ja sam ovo morao isključiti za sve aplikacije za koje želim da mi stižu obavještenja. Od tada nema problema.
Trosi dodatno bateriju onda?Morao sam isključiti manage automatically. Kada se to isključi, to ispod stoji uključeno kod mene podrazumijevano.
Ja bih ti na oba pitanja odgovorio sa NE... Mozda postoje neke aplikacije za naknadno instaliranje ali je upitna onda potrosnja baterije posto bi morale raditi u pozadini.Evo treci dan kod mene hm7p, navikavan se kao narkoman kada se skine sa one ui ☺️
Trebaju mi saveti od vas da ne trazim po netu(ipak cenim clanove foruma)
1. Na s24u sam imao opciju da podesim jacinu zvuka za svaku app posebno, kako da to ovde odradim sa third party app ako imate neko resenje?
2. Nekada sam imao app da call recording radim native kroz p30pro. Ima li i ovde na mos9 neko resenje?
Kod mene jos uvek nista, honor magic 7 proEvo i ja sam provjerio i dobio update na v202 sa majskim zakrpama.
Kakva je povezanost sa honor telefonom jel rade sve funkcije?Ja sam na Huawei Watch Ultimate.
Pa u suštini radi sve nakon što se isprate uputstva aplikacije za zadržavanje Huawei Health aplikacije u pozadini, a dodatno sam skontao da se ne smije izlaziti iz aplikacije na back dugme nego samo na početni ekran "iskočiti" i onda stižu sva podešena obavještenja. Ostalo sve normalno radi. Jedino zna sistem javljati da Health ima povećanu potrošnju baterije jer se uz svaku podešenu notifikaciju aktivira i sama aplikacija kako bi poslala notifikaciju na sat. To sam tako ja shvatio po vremenu koliko bude aktivna u pozadini. Ako te nešto konkretno zanima slobodno pitaj.Kakva je povezanost sa honor telefonom jel rade sve funkcije?
Može to a može i swipe sa leve ivice ka desno.Samo povuci prstom na dole i to je to
Da ispravim samog sebe: ipak ne može swipe.Može to a može i swipe sa leve ivice ka desno.
A što se sata tiče, bez problema radi Galaxy Watch 5 sa Galaxy Warable aplikacijom. Samsung Tag 2 je nateran da radi uz pomoć uTAG-a jer je "pametni" Samsung smislio da to radi samo sa Galaxy telefonima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari