dex986
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.10.2013
- Poena
- 180
Isti problem sa baterijom.Baterija mi se čini degradirana sa ovim zadnjim softverom, upravo stavih tel na punjač (jutros u 8.00h skinut sa punjača na 100%), jedva 6h SOT-a.
Isti problem sa baterijom.Baterija mi se čini degradirana sa ovim zadnjim softverom, upravo stavih tel na punjač (jutros u 8.00h skinut sa punjača na 100%), jedva 6h SOT-a.
U mom slučaju obaveštenja kasne na Telegram aplikaciji.Obavještenja definitivno zezaju, prvih par dana korišćenja mi je slabo šta stizalo. U nekim bitnim aplikacijama sam isključio optimizacije i sad mi se čini ok, mada izgleda da su se obavještenja i za ostale aplikacije stabilizovala i dolaze sada.
Kako se zove ta lite verzija? Vidim zadnji dana da dosta ljudi prica o njoj.Instagram je kod mene kriv za drain, instalirah sad Lite verziju pa ćemo da vidimo.
Pa naravno da će biti toliko na oglasima kada je u legalnim radnjama sa fiskalnim od 780 do 850 evra. Honor je poznat po tome da povremeno spušta cene. Za desetak dana će opet biti preko 1000 evra u prodavnicamaJel toliko los, da mu tako brzo pada cena? Sad ga vec ima po oglasima oko 700e.
Kada je visoka cena onda govorimo Ne vredi toliko, trazimo mu mane, kad mu padne cena Sigurno je los cim je tako cena pala, a niko npr ne razmislja o agresivnom probijanju na trziste sa nizom cenom. Zar to nije ok za nas korisnike? Da dobijes ovakav telefon za te pare? Pa gde to ima... Ako imas para i zelis odlican telefon, kupis i uzivas... Veruj mi... Modeli izlaze kao na traci, bukvalno, polovina 2025 godine prolazi... Za 6 meseci vec cemo pricati o nekim novim flegsipovima. Sutra nije novi dan, nego dan manje. Prema tome uzivaj u trenutku... Nece se ni jedan telefon poneti u grob... Ja se veselim sto postoji ovoliki izbor proizvodjaca i modela i samo neka ih bude jos vise... Veca i raznovrsna ponuda moze rezultirati samo nizom cenom... Pritom kvalitet nije vise toliko upitan.Jel toliko los, da mu tako brzo pada cena? Sad ga vec ima po oglasima oko 700e.
Tačno to sam i ja uradio. Brži CPU, po meni bolja kamera, bolja baterija, brže se puni, lakše se nosi, i nije šugavo kockast.Malo me samsung smorio. Mislim da cu danas sa s24u da predjem na m7p čisto da se podsetim p30pro vremena i odličnog os-a
Ja sam svime bio super zadovoljan osim par stvari zbog kojeg sam se upravo pre dva dana vratio na S25U. A to je pre svega kamera. Koju god opciju ukljucio/iskljucio slike su sa previse boja, nekako previse svega. Druga stvar je sto sam se jedno 15ak dana napatio podesavajuci optimizaciju aplilacija i zakljucavao u pozadini da bi stizala obavestenja. Osim tih stvari ostalo je bilo sve super. Prezadovoljan sam bio. Ali se ipak odlucio da se vratim na Samsung....Jeste zadovoljni vi koji ste sa S24u presli? Imate li neke zamerke? Ja sam do prosle god bio ubedjen da je najbolje uzeti samsung, (nesto me bilo razocaralo na huaweiu), al su to uspravili, ali dosta ljudi samsung nesto u zadnje vreme bas ne hvali. Pa se pojavite Vas 5-6 koji ste presli na Honor. Jel vredelo?
Čuo sam za to i to je jedini razlog zašto nisam prelomio da kupim hm7pro. Prosto neverovatno da na flegšip telefonu ne rade osnovne funkcije, tačno bih ga tresnuo o pod kad bi mi se prvi put desilo da mi ne stigne notifikacijaDruga stvar je sto sam se jedno 15ak dana napatio podesavajuci optimizaciju aplilacija i zakljucavao u pozadini da bi stizala obavestenja.
A ja nisam nista istrazio o telefonu. Prosto tog momenta popizdeo na Samsung jer 4 godina jedno te isto prodaje i resim da probam Honor. Zaista je sve super, navikao i na sistem. A notifikacije resis tako sto ih zakljucas na rad u pozadini i onemogucis optimizaciju baterije. Tih 15 dana sam i ja zeleo jedno milion puta da ga razbijem. Ali sam ovim resio problem pa nastavio da ga koristim. Prelomila je kamera sada na putu. Manje vise sto su slike nego video kako sam snimao svi ljudi su mi bili narandzasti (posle shvatio da je zbog hdr video) ali opet ne sme to da se desava. Zao mi je sto sam opet bacio novac i "morao" da kupim Samsung. Ali nikada nisam imao nikakvih problema.Čuo sam za to i to je jedini razlog zašto nisam prelomio da kupim hm7pro. Prosto neverovatno da na flegšip telefonu ne rade osnovne funkcije, tačno bih ga tresnuo o pod kad bi mi se prvi put desilo da mi ne stigne notifikacija
Meni je posle toga sve radilo savsreno.@Elsewhere
A jel to zaključavanje i onemogućavanje optimizacije baterije radi? Posle toga nisi imao problema?
Čitao sam na drugom forumu da neće baš uvek i za sve aplikacije i da kod restarta zaboravi tu vrstu podešavanja pa moraš opet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari