RaleBG
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 26.11.2023
- Poena
- 15
Uzeo i ja od njih za istu cenuJutros je bila druga cijena, sad vidjeh da su promijenili. Za 87900 sam ga ja naručio.
Uzeo i ja od njih za istu cenuJutros je bila druga cijena, sad vidjeh da su promijenili. Za 87900 sam ga ja naručio.
Nema snimanja poziva,ni na jednom telefonu koji se regularno prodaje u eu. Ista fora kao prodaja bez punjača i smanjen kapacitet bateri, nije po zakonu eu.Da li je neko možda uspio da omogući automatsko snimanje poziva?
Dve sekunde kasni ako ti je telefon u rukama. Ostavi ga na sto pa pozovi iste sekunde ima da se čuje ta pesma koju si stavio. To sam i ja pomislio ali proverio. Tako je. Samo što to ne može da se isključi.Ma da, posebno će da prave softverske opcije za snimanje poziva za Srbiju jer nije u EU.
A evo i još jedne softverske gluposti, ako stavite MP3 za ringtone, melodija kreće bar sa 2 sekunde zakašnjenja u odnosu na poziv. Bilo bi super ako bi to neko mogao da testira.
Vidi kod mene je isto, u ruci, na stolu, krevetu, gde god.... medjutim:Dve sekunde kasni ako ti je telefon u rukama. Ostavi ga na sto pa pozovi iste sekunde ima da se čuje ta pesma koju si stavio. To sam i ja pomislio ali proverio. Tako je. Samo što to ne može da se isključi.
Mozes dva esim-a istovremeno. Eu modelDa li je moguće koristiti eSIM + eSIM ili se dual sim mogućnost ostvaruje uz korišćenje minimalno 1 SIM fizičke kartice na modelu za EU tržište?
По оценама DXOMARK-a:
Pogledajte prilog 491832
Значи,Pixel 9 Pro XL је са камерама у рангу Honor magic 6 pro, док је селфи камера слабија. Одмах да додам, у односу на претходни модел, Honor magic 7 pro је унапређен тако да Pixel 9 Pro XL заостаје за њим у свему.
Mislio sam da je cak i bolji na suncu od s22 ultra ali sam se zeznuo.😅Uporedu s samsungom s22u mnogo lošije se ekran ponaša na suncu ali baš mnogo lošije, ništa s3 ne vidi w koristim ga kao navi na motoru
Probaj otici u Podesavanja/Baterija/Jos podesavanja baterije/Optimizacija sistema i ako ti dozvoljava(nije zasenceno), klikni tu... Restartuj telefon i nakon 2-3 dana ce biti vidljiva puna optimizacija... Meni je nakon ovog zadnjeg azuriranja to obavestenje izbacilo u notifikacijama.... Probaj...Baterija mi se čini degradirana sa ovim zadnjim softverom, upravo stavih tel na punjač (jutros u 8.00h skinut sa punjača na 100%), jedva 6h SOT-a.
Pogledaj u podesavanjima za aplikaciju Instagram da li su sve dozvole dozvoljene.... Ne znam... Onako na prvu mi to pada na pamet... Ne mora da bude resenje...Kako da resim jedan problem sa aplikaciom instagram?
Desava mi se kad mi neko posalje u inbox instagrama video ili sliku, da ne mogu da vidim, pise "slika nije ucitana, dodirnite da pokusate ponovo".
Odem u podesavanja, izbrisem kes aplikacije i onda mogu da vidim video ili sliku, i tako non stop, bukvalno posle 3 min se vrati na staro.
Zamagljena mi je optimizacija, ovo ostalo sve up to date. Restartovah sad telefon pa ću vidjeti je li se popravilo šta stanje.Probaj otici u Podesavanja/Baterija/Jos podesavanja baterije/Optimizacija sistema i ako ti dozvoljava(nije zasenceno), klikni tu... Restartuj telefon i nakon 2-3 dana ce biti vidljiva puna optimizacija... Meni je nakon ovog zadnjeg azuriranja to obavestenje izbacilo u notifikacijama.... Probaj...
Nije lose i uraditi Azuriranje sistema za Google play koje se nalazi u Podesavanjima/Vise informacija o telefonu.
To su bezbednosne i funkcionalne nadogradnje koje poboljšavaju zaštitu i rad Android sistema.
Ne menja verziju Androida, već ažurira komponente sistema koje Google kontroliše, kao što su bezbednosni moduli, upravljanje pravima aplikacija, API-jevi itd.
Ove ispravke omogućavaju da telefon ostane bezbedniji čak i ako proizvođač ne izdaje redovno puna Android ažuriranja.
Sve dozvoljeno.Pogledaj u podesavanjima za aplikaciju Instagram da li su sve dozvole dozvoljene.... Ne znam... Onako na prvu mi to pada na pamet... Ne mora da bude resenje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari