Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Uporedu s samsungom s22u mnogo lošije se ekran ponaša na suncu ali baš mnogo lošije, ništa s3 ne vidi w koristim ga kao navi na motoru

Imam za sada jednu softversku zamerku: ne može da se izabera bilo koja akcija ili druga aplikacija za double press power tastera osim predefinisanih.1000005727.jpg

U mom slucaju cesto notifikacioni meni bude na srpskom jeziku i ako je prvi jezik engleski izabran. Druga greska, ako sam rucno izabrao mrezu i tu istu karticu ugasim, dobijam poruku da mreza nije odabrana. Moram da je ukljucim i podesim na automatski.

Jeste po zakonu ako se obavijesti sagovornik. Znam dobro kako funkcioniše, ali uvijek se pronađe neki exploit i bez root privilegija, tako da ako je neko uspio bilo bi super da podijeli.

Ma da, posebno će da prave softverske opcije za snimanje poziva za Srbiju jer nije u EU.

A evo i još jedne softverske gluposti, ako stavite MP3 za ringtone, melodija kreće bar sa 2 sekunde zakašnjenja u odnosu na poziv. Bilo bi super ako bi to neko mogao da testira.
Dve sekunde kasni ako ti je telefon u rukama. Ostavi ga na sto pa pozovi iste sekunde ima da se čuje ta pesma koju si stavio. To sam i ja pomislio ali proverio. Tako je. Samo što to ne može da se isključi.

Dve sekunde kasni ako ti je telefon u rukama. Ostavi ga na sto pa pozovi iste sekunde ima da se čuje ta pesma koju si stavio. To sam i ja pomislio ali proverio. Tako je. Samo što to ne može da se isključi.
Vidi kod mene je isto, u ruci, na stolu, krevetu, gde god.... medjutim:

- Kako je Deep_Owl4116 preporučio, kako sam otkačio bluetooth vezu sa Galaxy Watch 5 Pro....zvono zvoni ISTE sekunde.

Da li je moguće koristiti eSIM + eSIM ili se dual sim mogućnost ostvaruje uz korišćenje minimalno 1 SIM fizičke kartice na modelu za EU tržište?

Do sada iskustvo sa baterijom: uz žešće korišćenje kao juče i danas: evo curi drugi dan (16:30) i imam još 30% baterije. Outlook, teams, Android Auto, Grayjay (Youtube zamena), BT veza sa satom, WA poruke, još uvek instaliram po koju app koji ma nedostaje itd. Nije loše uoopšte...

Inače providna teracell maske je odlična.

По оценама DXOMARK-a:
Pogledajte prilog 491832
Значи,Pixel 9 Pro XL је са камерама у рангу Honor magic 6 pro, док је селфи камера слабија. Одмах да додам, у односу на претходни модел, Honor magic 7 pro је унапређен тако да Pixel 9 Pro XL заостаје за њим у свему.

Oni su bas merodavni🤣

Da li neko zna da li je isti đavo uzeti 120w Xiaomi punjač umesto originalnog 100w? Da li će ovaj od 120w biti limitiran na 100w ili nešto tu ne paše. Isprobao sam ovaj od 120w juče, ali nisam ispratio na poslu koliko je brzo napunio. Video sam samo dve (strujice) prilikom punjenja što ukazuje na brzo punjenje.

Taj Xiaomi od 120W neće ni približno brzo puniti tako da nemaš neke koristi od njega u smislu iskorištavanja brzine koje Honor podržava. Znam iz ličnog iskustva jer imam punjač Xiaomi 120W od tableta pa sam probao i nije super punjenje što znači da je dosta sporiji od 100W original Honor.

Da li je moguće isključiti da je prvo obavještenje "rašireno" kada se spusti panel sa obavještenjima?

Baterija mi se čini degradirana sa ovim zadnjim softverom, upravo stavih tel na punjač (jutros u 8.00h skinut sa punjača na 100%), jedva 6h SOT-a.

Iskreno ja nikakve promjene nisam primjetio. Čak šta više primjetim da se malo sporije troši na telefonu baterija otkad sam vratio sat na fabrička jer mi je sat trošio dosta baterije, plafon 5-6 dana bila baterija i reko njega mi je lako resetovati zbog podešavanja i to. Kako sam ga resetovao osjetno sporije padaju procenti a primjetim i na telefonu. Vjerovatno neki proces zakucavao i jedan i drugi uređaj.

Ja nisam imao prilike da koristim telefon pre ove zadnje verzije, fascinira me i kada za 8 "noćnih sati" batrija padne za samo 2%.

Baterija mi se čini degradirana sa ovim zadnjim softverom, upravo stavih tel na punjač (jutros u 8.00h skinut sa punjača na 100%), jedva 6h SOT-a.
Probaj otici u Podesavanja/Baterija/Jos podesavanja baterije/Optimizacija sistema i ako ti dozvoljava(nije zasenceno), klikni tu... Restartuj telefon i nakon 2-3 dana ce biti vidljiva puna optimizacija... Meni je nakon ovog zadnjeg azuriranja to obavestenje izbacilo u notifikacijama.... Probaj...
Nije lose i uraditi Azuriranje sistema za Google play koje se nalazi u Podesavanjima/Vise informacija o telefonu.
To su bezbednosne i funkcionalne nadogradnje koje poboljšavaju zaštitu i rad Android sistema.

Ne menja verziju Androida, već ažurira komponente sistema koje Google kontroliše, kao što su bezbednosni moduli, upravljanje pravima aplikacija, API-jevi itd.

Ove ispravke omogućavaju da telefon ostane bezbedniji čak i ako proizvođač ne izdaje redovno puna Android ažuriranja.

Poslednja izmena:
Kako da resim jedan problem sa aplikaciom instagram?
Desava mi se kad mi neko posalje u inbox instagrama video ili sliku, da ne mogu da vidim, pise "slika nije ucitana, dodirnite da pokusate ponovo".
Odem u podesavanja, izbrisem kes aplikacije i onda mogu da vidim video ili sliku, i tako non stop, bukvalno posle 3 min se vrati na staro.

Kako da resim jedan problem sa aplikaciom instagram?
Desava mi se kad mi neko posalje u inbox instagrama video ili sliku, da ne mogu da vidim, pise "slika nije ucitana, dodirnite da pokusate ponovo".
Odem u podesavanja, izbrisem kes aplikacije i onda mogu da vidim video ili sliku, i tako non stop, bukvalno posle 3 min se vrati na staro.
Pogledaj u podesavanjima za aplikaciju Instagram da li su sve dozvole dozvoljene.... Ne znam... Onako na prvu mi to pada na pamet... Ne mora da bude resenje...

Probaj otici u Podesavanja/Baterija/Jos podesavanja baterije/Optimizacija sistema i ako ti dozvoljava(nije zasenceno), klikni tu... Restartuj telefon i nakon 2-3 dana ce biti vidljiva puna optimizacija... Meni je nakon ovog zadnjeg azuriranja to obavestenje izbacilo u notifikacijama.... Probaj...
Nije lose i uraditi Azuriranje sistema za Google play koje se nalazi u Podesavanjima/Vise informacija o telefonu.
To su bezbednosne i funkcionalne nadogradnje koje poboljšavaju zaštitu i rad Android sistema.

Ne menja verziju Androida, već ažurira komponente sistema koje Google kontroliše, kao što su bezbednosni moduli, upravljanje pravima aplikacija, API-jevi itd.

Ove ispravke omogućavaju da telefon ostane bezbedniji čak i ako proizvođač ne izdaje redovno puna Android ažuriranja.
Zamagljena mi je optimizacija, ovo ostalo sve up to date. Restartovah sad telefon pa ću vidjeti je li se popravilo šta stanje.

Pogledaj u podesavanjima za aplikaciju Instagram da li su sve dozvole dozvoljene.... Ne znam... Onako na prvu mi to pada na pamet... Ne mora da bude resenje...
Sve dozvoljeno.
Takodje desava mi se i sa Outlok app da mi ne dolaze mailovi kao obavestenja, onda restartujem telefon i dolaze normalno, a probacu da izbrisem kes i tu.
Eto mana jedino to na telefonu, ali opet se vodim tim da je nekako do aplikacija problem, a ne do Honora

Ja mislio da samo na Samsungu kuknjava na bateriju , a sada vidim i ovde polako kreće .
Ko da su se svi proizvođači dogovorili da bateriju njanjanja i tako da bude svima , pa hajmo na nove telefone , da vam uzmemo pare ,🤬

Meni je ok baterija,sve i da nije bar se brzo napuni.

Meni posle Samsunga baterija na 7 pro fenomenalna. Ja iskreno nisam primetio da se brže troši. Čak sta više oduševljen sam koliko traje da po prvi put u životu nema potrebe da se puni preko noći. Ali svakako navika je čudo pa ga svake večeri ostavim na punjač.

Nazad
Vrh Dno