Imaš taj punjač da kupiš preko operatera. Lakše je na rate, 200 din mesečno.Hvala vam!
Nisam kupio jer imam dosta punjača, nudili su mi Honor 100w za 4500 ili 5500, nisam siguran.
Ajde leba ti proveri koji ti je zadnji OS update izlistao ? Meni 9.0.0.173 (C431E5R4P1).Stigao!![]()
9.0.0.159Ajde leba ti proveri koji ti je zadnji OS update izlistao ? Meni 9.0.0.173 (C431E5R4P1).
Hm.... zanimljivo da tebi ne nalazi 9.0.0.173 update9.0.0.159
Još nisam ubacivao nikakav SIM u njega, mada meni nije toliko ni bitno da li ću dobiti update 5 dana prije ili kasnije.Hm.... zanimljivo da tebi ne nalazi 9.0.0.173 updatea aktivirali smo telefon isti dan i verovatno oboje krenuli od 9.0.0.128...
Ja sam obrnuto - sa Pixela 8 Pro prešao na Magiju.Нажалост,продао сам овај телефон и узео сам Пиксел 8 ПРО.
Мрзело ме да чекам њ недеље на 9 ПРО.
Телефон је одличан,али је циглетина.
Баш ми није легао...
Извини али то је прелазак са коња на магарца.Нажалост,продао сам овај телефон и узео сам Пиксел 8 ПРО.
Мрзело ме да чекам њ недеље на 9 ПРО.
Телефон је одличан,али је циглетина.
Баш ми није легао...
Aha, ok, sad je jasno, nego ja preferiram da te veće update-ove odradim pre svih sitnih podešavanja i aplikacija.Još nisam ubacivao nikakav SIM u njega, mada meni nije toliko ni bitno da li ću dobiti update 5 dana prije ili kasnije.
Можда. Нисам могао да чекам да набави 9 ПРО.Извини али то је прелазак са коња на магарца.
Što se performansi tiče jeste. Što se tiče kamera... Piksel ima mnogo dobre kamere! Kako za slikanje tako i za video.Извини али то је прелазак са коња на магарца.
По оценама DXOMARK-a:Što se performansi tiče jeste. Što se tiče kamera... Piksel ima mnogo dobre kamere! Kako za slikanje tako i za video.
Ja sam narucio oveKoju masku koristite? Za sad mi je favorit ova Nillkin.
Najjednostasvniju TPU providnu Teracell bez onih ojačanja u ćoškovima. Žao mi je da prekrivam ovu lunar shadow gray teksturu na ledjima.Koju masku koristite? Za sad mi je favorit ova Nillkin.
Pusti DxoMark. Kod njih važi pravilo Koliko para toliko muzike. Imao sam i Honor Magic 6 Pro. Ono gde se slažem s tobom jeste da su kamere na Magic 7 Pro bolje i to dosta u odnosu na Magic 6 Pro. Video je bolji, zoom je dosta bolji.По оценама DXOMARK-a:
Pogledajte prilog 491832
Значи,Pixel 9 Pro XL је са камерама у рангу Honor magic 6 pro, док је селфи камера слабија. Одмах да додам, у односу на претходни модел, Honor magic 7 pro је унапређен тако да Pixel 9 Pro XL заостаје за њим у свему.
Опет прича о плаћеном тесту. Онда, по броју тестова, највише даје ејпл па Самсунг, а ту је и Гугл.Pusti DxoMark. Kod njih važi pravilo Koliko para toliko muzike. Imao sam i Honor Magic 6 Pro. Ono gde se slažem s tobom jeste da su kamere na Magic 7 Pro bolje i to dosta u odnosu na Magic 6 Pro. Video je bolji, zoom je dosta bolji.
Po DxoMark-u S25U je negde oko 30 mesta čini mi se što je totalna budalaština. Koristio sam S24U (S25U nisam) - ima odlićne kamere. Ne najbolje ali među 10 sigurno. Video + posle iphonea najbolji! Slikanje objekata u pokretu - loše! Mislim loše u automatskom režimu. Ko voli da čačka može da izvuče dobre rezultate u manuelnom režimu.
Razmisli zašto nema Honor magic 7 pro na dxomark listi što se kanera tiče. Nisu dali pare ove godine.
Što se Pixela tiče (govorim za Pixel 8 Pro) video je u celini bolji nego na Magiji - mogu da potpišem to! Fotografije - tu su negde ali bih dao prednost Magiji. Bolje hvata objekte u pokretu. Noćne fotke su odlićne i na Pixelu i na Magiji.
Da se razumemo - i Magija i Pixeli su pri samom vrhu kad govorimo o fotografijama
Razmisli zašto Viva X200 Pro nema na dxomark-u. Telefon koji ima ubedljivo najbolji kamera sistem danas. Ubedljivo! Pa nisu dali pare!
Ја користим такође Nillkin:Koju masku koristite? Za sad mi je favorit ova Nillkin.
Pixel se prodaje u malom broju država. Stoga i manji broj recenzija. Onih na engleskom ima sasvim dovoljno.Опет прича о плаћеном тесту. Онда, по броју тестова, највише даје ејпл па Самсунг, а ту је и Гугл.
Чуди ме да Honor још није платио за 7-цу, по тој логици?
Цела прича је заснована на тврдњи појединца и то од пре 10 година.
Али ок, да не тролујемо тему. Свако има право да верује у шта хоће.
Гледао сам велики број рецензија и јако мало их је о пикселу. Нешто није популаран, вероватно због слабог процесора?
Ја користим такође Nillkin:
Pogledajte prilog 491848
Pixel se prodaje u malom broju država. Stoga i manji broj recenzija. Onih na engleskom ima sasvim dovoljno.
OBjasni ti samo meni zašto nema recenzije Honor Magic 7 Pro telefona na dxomark-u? Po njima je Honor Magic 6 Pro prošle godine bio najbolji kamera telefon. Valjda je logićno da i ovaj novi bude na testu? Odradili su test ekrana a test kamera nisu. Niđe veze! Zavrnuo Honor slavinu!
Ja govorim na osnovu svog ličnog iskustva. Zabole mene i za Samsung i za Honor i za Vivo kao brendove. Za svoje pare želim najbolje. Sa Honorom sam u celini to dobio. Jedan od najboljih ekrana, najbolji zvučnici koje sam ikad čuo na telefonima, vrhunske performanse, bez bagova. Odlične fotografije ali ne tako dobar video. ***a tako je kako je. Samung ima bolji video, Puxel ima bolji video, Xiaomi 14 Ultra ima bolji video.
BAterija na Honoru odlićna! Ne najbolja ali pri vrhu.
Brzina punjenja top! Na Pixelu sat i 15 minuta, na Honoru pola sata.
Kad se u obzir uz sve to uzme i cena za koju sam kupio Honora - vrh vrhova!
U proteklih par godina koristio sam skoro sve flegšip uređaja osim onih Appleovih. Što se recenzija tiče tvoje je pravo da im veruješ. Ja verujem recenzentima koji za svoje pare kupuju telefone a ne onima koji id proizvođača dobijaju uređaje, koje proizvođači pozivaju na sajmove, na prezentacije. Zamisli pozove te Honor na prezentaciju njegovih novih telefona, pokloni ti uređaj ili ti ga da na test a ti ga posle toga napljuješ? Pa ne ide to tako prijatelju!
Recenzenti koji plate svaki telefon su mnogo iskreniji. Možda nisu uvek 100% objektivni - nekom se neka karakteristika telefona svidi za nekog drugog nije bitna - ali su iskreni.
Ok šta sa ovim? Honor bio prvi prošle godine pa javio dxomark-u da ne želi test kamera n novim uređajima? Nešto mi tu ne štima! Da se razumemo - verujem ja da ni proizvođači nisu ništa bolji - voleli bi i oni da budu prvi-drugi-treći ali za Honor nema logike! Mrtva trka recenzenata koji dobijaju uređaje na test i proizvođača ko će koga da pr....e!DXOMARK CEO responded to Xiaomi and other manufacturers no longer sending their products for testing, saying that it has no promotional significance because they cannot rank first
IT Home reported on September 19 that after the release of this year's Xiaomi 12S series, Xiaomi founder, chairman and CEO Lei Jun made it clear that they would not test DxOMark this time . Subsequently, DXOMARK purchased the Xiaomi 12S Ultra for evaluation and released the test results at the end of last month.
![]()
" The DXOMARK image test results of Xiaomi 12S Ultra mobile phone are officially released: the total score is 138, ranking fifth in the list, losing to Xiaomi 11 Ultra "
Today, DXOMARK CEO Frédéric Guichard was interviewed by Jiemian News and said that " I did not respond to Xiaomi specifically, I just wanted to answer consumer questions on social networks ."
Regarding the fact that Xiaomi and other manufacturers have chosen not to submit their products for DXOMARK testing since the beginning of this year, Frédéric Guichard said, "It's not that fewer and fewer manufacturers are not using our test scores, but that fewer and fewer mobile phone test scores can rank first ," and only the first place has publicity significance.
DXOMARK CEO 回应小米等厂商不再送测,称因为无法排第一没有宣传意义 - IT之家
在今年的小米 12S 系列发布后,小米创始人、董事长兼 CEO 雷军明确表示,这次他们不测 DxOMark 了。随后,DXOMARK 自行购买了小米 12S Ultra 进行了评测,已于上月底发布了测试结果。今日,DXOMARK 首席执行官弗雷德里克・吉夏尔(Frédéric Guichard)接受了界面新闻的采访www.ithome.com
Чекај, мењао си HM7P зa GP8P jer ти je Honor био прегломазан?Сликао сам са оба,и генерално,пиксел ми прави лепше слике,боје су природније некако.
Дисплеј је бољи на 7 ПРО,звучници такође,батерија...
Али ми је телефон био прегломазан.
Лепо је објашњено а ти слободно извлачи своје закључке. Сем тога, Honor може да не уступи телефон али не и да забрани да га тестирају.Ok šta sa ovim? Honor bio prvi prošle godine pa javio dxomark-u da ne želi test kamera n novim uređajima? Nešto mi tu ne štima! Da se razumemo - verujem ja da ni proizvođači nisu ništa bolji - voleli bi i oni da budu prvi-drugi-treći ali za Honor nema logike! Mrtva trka recenzenata koji dobijaju uređaje na test i proizvođača ko će koga da pr....e!
Ja imam ovu sa treće slike. Odlična je.Ja sam narucio ove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari