Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Hvala vam!
Nisam kupio jer imam dosta punjača, nudili su mi Honor 100w za 4500 ili 5500, nisam siguran.

Нажалост,продао сам овај телефон и узео сам Пиксел 8 ПРО.
Мрзело ме да чекам њ недеље на 9 ПРО.
Телефон је одличан,али је циглетина.
Баш ми није легао...

Баш ми није легао...
Ja sam obrnuto - sa Pixela 8 Pro prešao na Magiju.

Баш ми није легао...
Извини али то је прелазак са коња на магарца.

Još nisam ubacivao nikakav SIM u njega, mada meni nije toliko ni bitno da li ću dobiti update 5 dana prije ili kasnije.
Aha, ok, sad je jasno, nego ja preferiram da te veće update-ove odradim pre svih sitnih podešavanja i aplikacija.

Уместо оригиналног пуњача можете са Алија наручити

XY-PDS100 QC4.0 QC3.0 Type-C 5A 100W DC12-28V Step Down Mobile Phone Quick Charger For SCP FCP PD Qualcomm​

Њега можете прикључити на пуњач од старог лап топа и ето вам брзог пуњача од 100W.
Ја сам га купио пре 3 године и одличан је а кошта мање од 10 евра.
S811c006efe8045f0a52a0dbe232e7b70S.jpg

Što se performansi tiče jeste. Što se tiče kamera... Piksel ima mnogo dobre kamere! Kako za slikanje tako i za video.
По оценама DXOMARK-a:
dxo.PNG
Значи,Pixel 9 Pro XL је са камерама у рангу Honor magic 6 pro, док је селфи камера слабија. Одмах да додам, у односу на претходни модел, Honor magic 7 pro је унапређен тако да Pixel 9 Pro XL заостаје за њим у свему.

Koju masku koristite? Za sad mi je favorit ova Nillkin.

Prilozi

• 1747123456307.png
    1747123456307.png
    385.5 KB · Pregleda: 23

Prilozi

• 1000003161.jpg
    1000003161.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 16
  • 1000003160.jpg
    1000003160.jpg
    181.7 KB · Pregleda: 16
  • 1000003159.jpg
    1000003159.jpg
    304.7 KB · Pregleda: 16
  • 1000003158.jpg
    1000003158.jpg
    155.8 KB · Pregleda: 15
  • 1000003157.jpg
    1000003157.jpg
    257 KB · Pregleda: 10
Najjednostasvniju TPU providnu Teracell bez onih ojačanja u ćoškovima. Žao mi je da prekrivam ovu lunar shadow gray teksturu na ledjima.

По оценама DXOMARK-a:
Pogledajte prilog 491832
Значи,Pixel 9 Pro XL је са камерама у рангу Honor magic 6 pro, док је селфи камера слабија. Одмах да додам, у односу на претходни модел, Honor magic 7 pro је унапређен тако да Pixel 9 Pro XL заостаје за њим у свему.
Pusti DxoMark. Kod njih važi pravilo Koliko para toliko muzike. Imao sam i Honor Magic 6 Pro. Ono gde se slažem s tobom jeste da su kamere na Magic 7 Pro bolje i to dosta u odnosu na Magic 6 Pro. Video je bolji, zoom je dosta bolji.
Po DxoMark-u S25U je negde oko 30 mesta čini mi se što je totalna budalaština. Koristio sam S24U (S25U nisam) - ima odlićne kamere. Ne najbolje ali među 10 sigurno. Video + posle iphonea najbolji! Slikanje objekata u pokretu - loše! Mislim loše u automatskom režimu. Ko voli da čačka može da izvuče dobre rezultate u manuelnom režimu.
Razmisli zašto nema Honor magic 7 pro na dxomark listi što se kanera tiče. Nisu dali pare ove godine.
Što se Pixela tiče (govorim za Pixel 8 Pro) video je u celini bolji nego na Magiji - mogu da potpišem to! Fotografije - tu su negde ali bih dao prednost Magiji. Bolje hvata objekte u pokretu. Noćne fotke su odlićne i na Pixelu i na Magiji.
Da se razumemo - i Magija i Pixeli su pri samom vrhu kad govorimo o fotografijama
Razmisli zašto Viva X200 Pro nema na dxomark-u. Telefon koji ima ubedljivo najbolji kamera sistem danas. Ubedljivo! Pa nisu dali pare!

Pusti DxoMark. Kod njih važi pravilo Koliko para toliko muzike. Imao sam i Honor Magic 6 Pro. Ono gde se slažem s tobom jeste da su kamere na Magic 7 Pro bolje i to dosta u odnosu na Magic 6 Pro. Video je bolji, zoom je dosta bolji.
Po DxoMark-u S25U je negde oko 30 mesta čini mi se što je totalna budalaština. Koristio sam S24U (S25U nisam) - ima odlićne kamere. Ne najbolje ali među 10 sigurno. Video + posle iphonea najbolji! Slikanje objekata u pokretu - loše! Mislim loše u automatskom režimu. Ko voli da čačka može da izvuče dobre rezultate u manuelnom režimu.
Razmisli zašto nema Honor magic 7 pro na dxomark listi što se kanera tiče. Nisu dali pare ove godine.
Što se Pixela tiče (govorim za Pixel 8 Pro) video je u celini bolji nego na Magiji - mogu da potpišem to! Fotografije - tu su negde ali bih dao prednost Magiji. Bolje hvata objekte u pokretu. Noćne fotke su odlićne i na Pixelu i na Magiji.
Da se razumemo - i Magija i Pixeli su pri samom vrhu kad govorimo o fotografijama
Razmisli zašto Viva X200 Pro nema na dxomark-u. Telefon koji ima ubedljivo najbolji kamera sistem danas. Ubedljivo! Pa nisu dali pare!
Опет прича о плаћеном тесту. Онда, по броју тестова, највише даје ејпл па Самсунг, а ту је и Гугл.
Чуди ме да Honor још није платио за 7-цу, по тој логици?
Цела прича је заснована на тврдњи појединца и то од пре 10 година.
Али ок, да не тролујемо тему. Свако има право да верује у шта хоће.
Гледао сам велики број рецензија и јако мало их је о пикселу. Нешто није популаран, вероватно због слабог процесора?
Ја користим такође Nillkin:
Segment_20250513_114126186.png

Опет прича о плаћеном тесту. Онда, по броју тестова, највише даје ејпл па Самсунг, а ту је и Гугл.
Чуди ме да Honor још није платио за 7-цу, по тој логици?
Цела прича је заснована на тврдњи појединца и то од пре 10 година.
Али ок, да не тролујемо тему. Свако има право да верује у шта хоће.
Гледао сам велики број рецензија и јако мало их је о пикселу. Нешто није популаран, вероватно због слабог процесора?

Ја користим такође Nillkin:
Pogledajte prilog 491848
Pixel se prodaje u malom broju država. Stoga i manji broj recenzija. Onih na engleskom ima sasvim dovoljno.
OBjasni ti samo meni zašto nema recenzije Honor Magic 7 Pro telefona na dxomark-u? Po njima je Honor Magic 6 Pro prošle godine bio najbolji kamera telefon. Valjda je logićno da i ovaj novi bude na testu? Odradili su test ekrana a test kamera nisu. Niđe veze! Zavrnuo Honor slavinu!
Ja govorim na osnovu svog ličnog iskustva. Zabole mene i za Samsung i za Honor i za Vivo kao brendove. Za svoje pare želim najbolje. Sa Honorom sam u celini to dobio. Jedan od najboljih ekrana, najbolji zvučnici koje sam ikad čuo na telefonima, vrhunske performanse, bez bagova. Odlične fotografije ali ne tako dobar video. ***a tako je kako je. Samung ima bolji video, Puxel ima bolji video, Xiaomi 14 Ultra ima bolji video.
BAterija na Honoru odlićna! Ne najbolja ali pri vrhu.
Brzina punjenja top! Na Pixelu sat i 15 minuta, na Honoru pola sata.
Kad se u obzir uz sve to uzme i cena za koju sam kupio Honora - vrh vrhova!
U proteklih par godina koristio sam skoro sve flegšip uređaja osim onih Appleovih. Što se recenzija tiče tvoje je pravo da im veruješ. Ja verujem recenzentima koji za svoje pare kupuju telefone a ne onima koji id proizvođača dobijaju uređaje, koje proizvođači pozivaju na sajmove, na prezentacije. Zamisli pozove te Honor na prezentaciju njegovih novih telefona, pokloni ti uređaj ili ti ga da na test a ti ga posle toga napljuješ? Pa ne ide to tako prijatelju!
Recenzenti koji plate svaki telefon su mnogo iskreniji. Možda nisu uvek 100% objektivni - nekom se neka karakteristika telefona svidi za nekog drugog nije bitna - ali su iskreni.

Сликао сам са оба,и генерално,пиксел ми прави лепше слике,боје су природније некако.
Дисплеј је бољи на 7 ПРО,звучници такође,батерија...
Али ми је телефон био прегломазан.

Skoro u ruci nisam držao telefon koji je velik kao M7P, sa tako dobrim balansom težine. Penzionišem S24U i spremam ga za reset i oglase. Iako je teži samo 10g, S24U stvarno deluje kao cigla u ruci kojoj je bar 60% težine na strani displeja i vrlo se brzo umori ruka dok ga držite.

Što se slika tiče i videa tiče, ne kupujete 4K Canon/Panasonic SDI kameru za broadcast. Neko voli da mu AI sredi slike, neko ne - neko više voli jarke boje i oštrinu, a neko mekše slike. Uzmete testirate, svidi vam se ili ne. Ko je šta na internetu gde rekao je vrlo subjektivna stvar. Ponesem svoj telefon u prodavnicu, uporedim sa telefonom koje me interesuje i sam donesem odluku.

U slučaju ova dva, M7P ima oštrije i jasnije slike pri zoom-u, ali S24U ima realnije boje.

Pixel se prodaje u malom broju država. Stoga i manji broj recenzija. Onih na engleskom ima sasvim dovoljno.
OBjasni ti samo meni zašto nema recenzije Honor Magic 7 Pro telefona na dxomark-u? Po njima je Honor Magic 6 Pro prošle godine bio najbolji kamera telefon. Valjda je logićno da i ovaj novi bude na testu? Odradili su test ekrana a test kamera nisu. Niđe veze! Zavrnuo Honor slavinu!
Ja govorim na osnovu svog ličnog iskustva. Zabole mene i za Samsung i za Honor i za Vivo kao brendove. Za svoje pare želim najbolje. Sa Honorom sam u celini to dobio. Jedan od najboljih ekrana, najbolji zvučnici koje sam ikad čuo na telefonima, vrhunske performanse, bez bagova. Odlične fotografije ali ne tako dobar video. ***a tako je kako je. Samung ima bolji video, Puxel ima bolji video, Xiaomi 14 Ultra ima bolji video.
BAterija na Honoru odlićna! Ne najbolja ali pri vrhu.
Brzina punjenja top! Na Pixelu sat i 15 minuta, na Honoru pola sata.
Kad se u obzir uz sve to uzme i cena za koju sam kupio Honora - vrh vrhova!
U proteklih par godina koristio sam skoro sve flegšip uređaja osim onih Appleovih. Što se recenzija tiče tvoje je pravo da im veruješ. Ja verujem recenzentima koji za svoje pare kupuju telefone a ne onima koji id proizvođača dobijaju uređaje, koje proizvođači pozivaju na sajmove, na prezentacije. Zamisli pozove te Honor na prezentaciju njegovih novih telefona, pokloni ti uređaj ili ti ga da na test a ti ga posle toga napljuješ? Pa ne ide to tako prijatelju!
Recenzenti koji plate svaki telefon su mnogo iskreniji. Možda nisu uvek 100% objektivni - nekom se neka karakteristika telefona svidi za nekog drugog nije bitna - ali su iskreni.

DXOMARK CEO responded to Xiaomi and other manufacturers no longer sending their products for testing, saying that it has no promotional significance because they cannot rank first​

IT Home reported on September 19 that after the release of this year's Xiaomi 12S series, Xiaomi founder, chairman and CEO Lei Jun made it clear that they would not test DxOMark this time . Subsequently, DXOMARK purchased the Xiaomi 12S Ultra for evaluation and released the test results at the end of last month.

Lei Jun: No DxOMark test this time

" The DXOMARK image test results of Xiaomi 12S Ultra mobile phone are officially released: the total score is 138, ranking fifth in the list, losing to Xiaomi 11 Ultra "

Today, DXOMARK CEO Frédéric Guichard was interviewed by Jiemian News and said that " I did not respond to Xiaomi specifically, I just wanted to answer consumer questions on social networks ."

Regarding the fact that Xiaomi and other manufacturers have chosen not to submit their products for DXOMARK testing since the beginning of this year, Frédéric Guichard said, "It's not that fewer and fewer manufacturers are not using our test scores, but that fewer and fewer mobile phone test scores can rank first ," and only the first place has publicity significance.

DXOMARK CEO responded to Xiaomi and other manufacturers no longer sending their products for testing, saying that it has no promotional significance because they cannot rank first​

IT Home reported on September 19 that after the release of this year's Xiaomi 12S series, Xiaomi founder, chairman and CEO Lei Jun made it clear that they would not test DxOMark this time . Subsequently, DXOMARK purchased the Xiaomi 12S Ultra for evaluation and released the test results at the end of last month.

Lei Jun: No DxOMark test this time

" The DXOMARK image test results of Xiaomi 12S Ultra mobile phone are officially released: the total score is 138, ranking fifth in the list, losing to Xiaomi 11 Ultra "

Today, DXOMARK CEO Frédéric Guichard was interviewed by Jiemian News and said that " I did not respond to Xiaomi specifically, I just wanted to answer consumer questions on social networks ."

Regarding the fact that Xiaomi and other manufacturers have chosen not to submit their products for DXOMARK testing since the beginning of this year, Frédéric Guichard said, "It's not that fewer and fewer manufacturers are not using our test scores, but that fewer and fewer mobile phone test scores can rank first ," and only the first place has publicity significance.

Ok šta sa ovim? Honor bio prvi prošle godine pa javio dxomark-u da ne želi test kamera n novim uređajima? Nešto mi tu ne štima! Da se razumemo - verujem ja da ni proizvođači nisu ništa bolji - voleli bi i oni da budu prvi-drugi-treći ali za Honor nema logike! Mrtva trka recenzenata koji dobijaju uređaje na test i proizvođača ko će koga da pr....e!

Сликао сам са оба,и генерално,пиксел ми прави лепше слике,боје су природније некако.
Дисплеј је бољи на 7 ПРО,звучници такође,батерија...
Али ми је телефон био прегломазан.
Чекај, мењао си HM7P зa GP8P jer ти je Honor био прегломазан?
Колико могу видети:
Honor Magic7 Pro: 162.7 x 77.1 x 8.8 mm
Google Рixel8 Pro: 162.6 x 76.5 x 8.8 mm
Хоћеш рећи, Google Рixel8 Pro знатно је мањи, боље лежи у руци?
Ok šta sa ovim? Honor bio prvi prošle godine pa javio dxomark-u da ne želi test kamera n novim uređajima? Nešto mi tu ne štima! Da se razumemo - verujem ja da ni proizvođači nisu ništa bolji - voleli bi i oni da budu prvi-drugi-treći ali za Honor nema logike! Mrtva trka recenzenata koji dobijaju uređaje na test i proizvođača ko će koga da pr....e!
Лепо је објашњено а ти слободно извлачи своје закључке. Сем тога, Honor може да не уступи телефон али не и да забрани да га тестирају.
Значи, плаћање се своди на бесплатно слање телефона на тестирање а не на наручивање теста.

Видим шта пише за димензије на папиру,у руци ми је дупло већи.
Чак није могао да стане лепо у кола у преградицу.
И камера му баш вири позади.
За моју руку,баш није лежао.

Ja kad sam kupovao telefon, ravnao sam se po DXO marku. Sve je kako su oni testirali. Za Huawei pricam, kamera za slikanje je top, a to donosi najvise bodova. Video je slabija i to pise na DXO marku. Veruj da vecina i ne gleda, i ne treba ali posto su meni bitnije slike, ja sam gledao sta DXO mark ocenjuje, i nisam pogresio. Ne branim ih, al kazem oni su mi bili reper, jer nisam imao ranije prilike da vidim taj telefon, niti neki drugi flegsip uredjaj pa da poredim. Honor pre 3 godine kad sam ja kupovao, tek je bio na pocetku razvoja dobrih kamera. Ma da po meni, imako je MAGIC OS ispeglaniji, duza azuriranja, za mene je huawei po pitanju kamera za mrvicu ispred. Naravno nedostataka na huawei ima, znate i sami. Ja msm i dalje stojim iza toga, ako neko pazari ovaj telefon sad do 90k ili ispod, a da je vakum, da ne postoji boljo telefona na svetu.

Nazad
Vrh Dno