Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Pozdrav, kako prebaciti Yettel-ovu esim karticu sa Honor 6 Pro na Magic 7 Pro?

Ja probao i gigSky i kupio novu yasim....i nista....i dalje na 159 stoji

Mozda nam jos nije vreme za update.

Zato je tu Samsung tata..svima isto u isto vrijeme..a ne tu se sada pogubio koji e SIM uzet ..za koju verziju...kaos totalni s tim updejtom..uzeo sad esim za Kinu i ništa i dalje 159

Stigao jutros 173 regularno bez esim.

A na kojoj si mrezi?

I evo sad nakon zadnjeg ažuriranja ne rade nikako notifikacije na satu. 🙄 Moram se pozabaviti sa tim kad uhvatim vremena ali sa istim načinom na koji je radilo, sad ne radi.

E da...Nama koji smo pogurali update preko esim na 159 sad cekamo 173... A ovi sto su regularno bili na 138 sada su dobili 173... Kolo srece se okrece 😉 A koliko vidim nista bas znacajno novo nema novo tako da ovaj put nema zurbe....

Al dramite oko tih updejtova ko da nesto bitno donose. I te bezbednosne zakrpe sto dobijate vi na Honoru, mi na Huawei nista specijalno...

Vi koji ste dobili apdejt na 173, sa kog softvera je stigao apdejt...sa 138 ili 159?

Ja sam imao 159 pred update.

Ne bi da hejtujem ali 2 strane pisanja samo oko abdejtovanja muvanja sa karticama, nije ni čudo što nam se smeju sa Samsung kluba, razumem kada nesto ne radi kada pravi probleme pa čekas novi abdejt da reši to, ali mislim da ovde nije to slučaj ispravite me ako gresim...

Ne bi da hejtujem ali 2 strane pisanja samo oko abdejtovanja muvanja sa karticama, nije ni čudo što nam se smeju sa Samsung kluba, razumem kada nesto ne radi kada pravi probleme pa čekas novi abdejt da reši to, ali mislim da ovde nije to slučaj ispravite me ako gresim...
Potpuno si u pravu, ali kad imas uredjas kome ne fali nista, cak je korak ispred svih, *** moras o necemu da pises ;)

A na kojoj si mrezi?
Mts
E da...Nama koji smo pogurali update preko esim na 159 sad cekamo 173... A ovi sto su regularno bili na 138 sada su dobili 173... Kolo srece se okrece 😉 A koliko vidim nista bas znacajno novo nema novo tako da ovaj put nema zurbe....
Ja sam skinuo 159 sa esim, probao i ovaj novi pre neki dan, nije ga naslo i jutros stoji skinut i ceka instalaciju, regularno na wifi.

Mene izradili ovi iz Shoppstera, tj. njihova ova kuriska sluzba DE (pokusali dva puta dostavu u istom danu), vratili mi telefon prodavcu a bas je bila dobra cena😅

Ne znam kako i zašto ali su odjednom proradile notifikacije na satu kao što su i radile. Znači ludilo 😂

Pa očigledno je to baš lutrija i da neko garantuje da će sve raditi kako treba ako nije Honor sat, ne može. To jeste baš šteta jer sam očekivao da radi i bolje nego sa Samsung telefonom s obzirom na bliskost sa Huawei brendom.

Više sam mislio na notifikacije na telefonu, ne na satu. Ono sa zaključavanjem procesa u pozadini i slične akrobacije su gimnastika za jednu osnovnu funkciju kao što je stizanje notifikacija. To mu dođe kao da moraš u podešavanjima da omogućiš da prima pozive.

Huawei fit 3 i Honor Magic 7 pro funkcionisu odlicno, notifikacije sve stizu ( koje su oznacene u aplikaciji )

Više sam mislio na notifikacije na telefonu, ne na satu. Ono sa zaključavanjem procesa u pozadini i slične akrobacije su gimnastika za jednu osnovnu funkciju kao što je stizanje notifikacija. To mu dođe kao da moraš u podešavanjima da omogućiš da prima pozive.
Aha razumijem s tim što ja sa tim zaista nemam problema. Eventualno se zna desiti po noći kad spavam da nekad neka notifikacija ne stigne pa ujutru npr. otvorim Messenger i onda prikaže da imam poruke, drugo sve ok.

Dobio i ja 173 jutros, T-Mobile CG. Odlično je ovo sortiranje po danima, kao Samsung što je imao. Eto, to do sada nisam primijetio kao nedostatak a jeste korisna stvarčica, mnogo je preglednije kad krenete da tražite neku sliku.

Poslednja izmena:
Na temu notifikacije, weather u pozadini neće da se refreshuje. Stavljeno na sat, maknuo battery optimization Al džabe prikazuje stalno jednu istu lokaciju dje god odem. A i npr bio na savskom vencu on piše Krnjača kad sam refreshovao

Ni kod mene nema problema sa notifikacijama na satu. Huawei GT4.

Sta je problem sa notifikacijama? Ko je ne stizu na vreme? Drugar hoce da uzme lite verizju 7, u cemu je problem?

Nazad
Vrh Dno