Ja Airlo. Ali ni tu nema pa sam uzeo gigSky ni tu nema. Svakako valjda biće. Ja sam na 159.Koji esim ovaj put koristite? Ja se spojio preko Gig Sky pa nema ništa
Ja Airlo. Ali ni tu nema pa sam uzeo gigSky ni tu nema. Svakako valjda biće. Ja sam na 159.Koji esim ovaj put koristite? Ja se spojio preko Gig Sky pa nema ništa
Potpuno si u pravu, ali kad imas uredjas kome ne fali nista, cak je korak ispred svih, *** moras o necemu da pisesNe bi da hejtujem ali 2 strane pisanja samo oko abdejtovanja muvanja sa karticama, nije ni čudo što nam se smeju sa Samsung kluba, razumem kada nesto ne radi kada pravi probleme pa čekas novi abdejt da reši to, ali mislim da ovde nije to slučaj ispravite me ako gresim...
MtsA na kojoj si mrezi?
Ja sam skinuo 159 sa esim, probao i ovaj novi pre neki dan, nije ga naslo i jutros stoji skinut i ceka instalaciju, regularno na wifi.E da...Nama koji smo pogurali update preko esim na 159 sad cekamo 173... A ovi sto su regularno bili na 138 sada su dobili 173... Kolo srece se okrece 😉 A koliko vidim nista bas znacajno novo nema novo tako da ovaj put nema zurbe....
Isključiš Esim na 6, obrišeš profil, sačekaš jedno 5 min za svaki slučaj i onda skeniraš qr kod esim-a na 7.Pozdrav, kako prebaciti Yettel-ovu esim karticu sa Honor 6 Pro na Magic 7 Pro?
Aha razumijem s tim što ja sa tim zaista nemam problema. Eventualno se zna desiti po noći kad spavam da nekad neka notifikacija ne stigne pa ujutru npr. otvorim Messenger i onda prikaže da imam poruke, drugo sve ok.Više sam mislio na notifikacije na telefonu, ne na satu. Ono sa zaključavanjem procesa u pozadini i slične akrobacije su gimnastika za jednu osnovnu funkciju kao što je stizanje notifikacija. To mu dođe kao da moraš u podešavanjima da omogućiš da prima pozive.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari