ivanzg
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 06.03.2025
- Poena
- 15
Šta nije otporan na udarceDa li je neko upucen koliko kosta zamena ekrana na Magic 7 pro?Ima li smisla napuknut ekran popravljati?
Šta nije otporan na udarceDa li je neko upucen koliko kosta zamena ekrana na Magic 7 pro?Ima li smisla napuknut ekran popravljati?
Kao ni Iphone i Samsung,koji kostaju 50 posto vise.Šta nije otporan na udarce
Danas i oni na hm6 pro dobili globalno update AI zoomZanima me ako je neko koristio HM6 Pro i sada koristi HM7 Pro , kakva je sustinska - bitna razlika izmedju njih - sem u ceni . Kupio bi telefon u oficijelnoj radnji a ne preko oglasa pa razlika u ceni je trenutno 40 k dinara
Hvala
Imao sam sesticu, razlike za te pare tako reci mizerne. Sestica best buy definitivno.Zanima me ako je neko koristio HM6 Pro i sada koristi HM7 Pro , kakva je sustinska - bitna razlika izmedju njih - sem u ceni . Kupio bi telefon u oficijelnoj radnji a ne preko oglasa pa razlika u ceni je trenutno 40 k dinara
Hvala
Tako baš za svaki mobitel..tek nakon 4godine se vidi donekle neka razlika..premda sad kad sam navikao na ID otključavanje licem, na 512GB i napredan ekran..nebi više išao bez toga...ultra bez početnih 512GB me može biti ultra..Sestica po oglasima nova 640.Sedmica polovna oko 840. A polovna petica oko 400.Nisu male razlike u ceni.Peticu sam imao cim je izasla i bio zadovoljan kamerom i baterijom.
Kada si uzeo telefon? Ako si pre 17.02. mogao si se prijaviti u My Honor aplikaciji i imati 6 meseci besplatne zamene ekrana u slucaju loma.... Ako se i nisi prijavio treba kontaktirati njihovu podrsku pa mozda ti i uvaze besplatnu zamenu. A inace ekran je cini mi se 45000dinDa li je neko upucen koliko kosta zamena ekrana na Magic 7 pro?Ima li smisla napuknut ekran popravljati?
Ti nas zezas sad? Da prostis? 89k? Nov? 😯Poručio sam preko Shoppstera Honor magic 7 pro 12-512 za 89600 din. Stvarno dobra ponuda. Uzeo sam ga preko firme, tako da će mi PDV biti odbijen od sume. Videću da li će biti realizovano. Imaju u ponudi crni i beli telefon.
Uskoro ce i Shoppster pod ključ pa verovatno firesale.Ti nas zezas sad? Da prostis? 89k? Nov? 😯
I ja sam se začudio kad sam video. Regularno je stojala cena, plus imali su i crni i beli na stanju, Uradio sam narudžbenicu, i dobio generisani odgovor da je narudžbina u pripremi, i broj narudžbenice. Sad vidim da nema te stranice više na Shoppsteru. Ne znam ni da li ću dobiti telefon po toj ceni. Možda je neki njihov *****.Ti nas zezas sad? Da prostis? 89k? Nov? 😯
Slusaj, rekao sam i prosle god momcima kad su uzeli HM5P za tu cenu sa bajsom, SVAKA CAST! Naklon! Kao da sam ja kupio, bas mi drago! Javljaj utiske kad stigne. Kako citam ove stranice o HM7P i HM6P sve mi se vise cini da ce sledeci biti jedan magic serijeI ja sam se začudio kad sam video. Regularno je stojala cena, plus imali su i crni i beli na stanju, Uradio sam narudžbenicu, i dobio generisani odgovor da je narudžbina u pripremi, i broj narudžbenice. Sad vidim da nema te stranice više na Shoppsteru. Ne znam ni da li ću dobiti telefon po toj ceni. Možda je neki njihov *****.
Mislis?Uskoro ce i Shoppster pod ključ pa verovatno firesale.
Javljaj šta se na kraju desilo.I ja sam se začudio kad sam video. Regularno je stojala cena, plus imali su i crni i beli na stanju, Uradio sam narudžbenicu, i dobio generisani odgovor da je narudžbina u pripremi, i broj narudžbenice. Sad vidim da nema te stranice više na Shoppsteru. Ne znam ni da li ću dobiti telefon po toj ceni. Možda je neki njihov *****.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari