Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Ko bude zadržao telefon 7 godina, ja mu kupim noviLepa informacija je i da je Honor povecao update policy podrsku na 7 godina za Magic seriju, Android OS + security patches![]()
Ko bude zadržao telefon 7 godina, ja mu kupim noviLepa informacija je i da je Honor povecao update policy podrsku na 7 godina za Magic seriju, Android OS + security patches![]()
Javljam ti se za godinu dana. Ja sam 6 godina na istom (note 10+). Gledam više od godinu dana šta bih kupio ali ne nalazim ništa što bi bilo značajno boljeKo bude zadržao telefon 7 godina, ja mu kupim novi
Mozes odma pare da spremia, jer moj otac ne menja telefon dok ne stane sa radom 😉Ko bude zadržao telefon 7 godina, ja mu kupim novi
Na mene je najjači utisak ostavio ekran. Direktno sam ga upoređivao sa S25 Ultra i mom oku više odgovara ovaj na HM7P. Čitam dosta online knjiga a ovaj ekran me bukvalno odmara dok to radim. Skrolanje, vidljivost na suncu, refleksija, vidljivost pod kutom (😀) - sve to zadovoljavajuće. Zvučnici su me takođe prijatno iznenadili. Za signal si i sam naveo da je odličan, u liftu sa prethodnim telefonoma nisam mogao da uspostavim vezu dok sa ovim razgovaram kao da sam na otvorenom. 😀i kakvi su vam sada dojmovi nakon mjesec dana korištenja honor 7 pro, dali ste zadovoljni baterijom, sučeljem, pojačanim fotografijama..šta vam fali od konkurenata,... recimo mene je najviše oduševio jak signal mogu bez problema pričati i iz podzemnih garaža, i ta mogučnost pararelnog dvostrukog skrivenog rada tko ima ljubavnice je odlična stvar![]()
fali mi jedino od samsunga mogučnosti obrade fotografije s raznim glupostima..jedino što se tiče baterije teško dobijem cijeli dan jel je punim preporučeno do 80% i dosta sporo ažuriranje OS-a za Balkanske zemlje.Na mene je najjači utisak ostavio ekran. Direktno sam ga upoređivao sa S25 Ultra i mom oku više odgovara ovaj na HM7P. Čitam dosta online knjiga a ovaj ekran me bukvalno odmara dok to radim. Skrolanje, vidljivost na suncu, refleksija, vidljivost pod kutom (😀) - sve to zadovoljavajuće. Zvučnici su me takođe prijatno iznenadili. Za signal si i sam naveo da je odličan, u liftu sa prethodnim telefonoma nisam mogao da uspostavim vezu dok sa ovim razgovaram kao da sam na otvorenom. 😀
Kamere su priča za sebe, ima dosta jake obrade i peglanja, ali to u nekim situacijama izgleda brutalno dobro. Zoom isto odličan. Video je znatno poboljšan i dosta su se približili Samsungu. Tu mi je jedina mana što kad snimam u noćnim uslovima, čim pređem nekih 3x zooma, razlika je ogromna i kvalitet videa drastično pada.
Dizajn telefona mi je takođe super, ja sam uzeo onaj Lunar shadow grey i baš mi nekako fora, iako sam do sada koristio isključivo crne telefone (ili tamnije).
Baterija bi kod mene izdržala sigurno dan i po (koristim telefon po ceo dan, i na poslu i kasnije), a nisam uključivao nikakve uštede baterije, sve na max. 😀
Magic OS mi je sasvim ok, ja nemam problem da se lako priviknem na bilo koji Android skin ili iOS. Kod nas su problem ta ažuriranja, ali eSIM rešava sve, o tome smo već pisali.
Da budem iskren, još uvek tražim da mi nešto fali sa Samsunga ili One UI-a...
Sa iPhone-a mi jedino fali video. 😀
Ja sam ovo totalno zaboravio 😅 Da, super su i te fotke u pokretu, slikam životinje kako jurcaju, odlični su rezultati, to ranije nisam uspevao.Što se kamere tiče, pa samo fotografije u pokretu su ogromna razlika već, iskreno ni na iphoneu 14 pro koji sam imao prije S24U nisam dobijao tako jasne fotografije u pokretu.
whatspp, chrome, honor home, facebook, fotografija teško da dobijem dan.Ja sam rekao jedino šta mi fali, separate sounds i nadam se da ćemo to dobiti u nekom od narednih ažuriranja. Apsolutno sve ostalo mi je na strani Honora (poredim sa prethodnim S24U). Što se kamere tiče, pa samo fotografije u pokretu su ogromna razlika već, iskreno ni na iphoneu 14 pro koji sam imao prije S24U nisam dobijao tako jasne fotografije u pokretu.
@Salo
Što se tiče ekrana nije ni čudo 4320Hz PWM naspram 492Hz kod S24U npr. I meni je ekran mnogo prijatniji za oči, posebno u mraku.
@ivanzg
Hm, čak i sa 80% bi morao da izgura dan, šta ti najviše crpi bateriju u battery managmentu, jesi provjeravao ?
Koji sat je u pitanju?Meni nedostaje sa Samsunga kad odradim skrinsot da zapamti adresu sa sajta. Onda iskreno evo već dva dana ne znam kako i zašto ali mi konstantno prekida vezu sa satom tj obaveštenja na istom. A radilo je do tada. A sve je podeseno da radi u pozadini.. Bukvalno je malo falilo da ga jutros tresnem od pločice. Mega sam zadovoljan svime što ste nabrojati ali ako telefon ne radi osnovnu funkciju ja ne znam... Bukvalno u momentima razmišljam kako ću izdržati cele godine do izlaska S26U jer ovo što Honor radi mega me izludjuje!
Ja nzm kako tebi sve radi a meni ne. Eto pritom sve dozvole su date aplikacijama, nema Ama baš ništa više da se podešava. Čak šta više dva puta se instalirao i instalirao aplikaciju Huawei healt za sat. Zadnjih dva dana svog jutra kad ustanem ne stižu obavestenja dok ne resetujem telefon.Ja koristim 2 smartwatch-a, svakodnevno ih skoro mijenjam - GT2 Pro i GT5, nikakvih problema nemam. Ništa podešavao nisam da radi u pozadini (inače me nervira to, da na telefonima zaključavam npr aplikacije, dozvoljavam konstantan rad u pozadini i slično)
Meni se čini da je to 159 a valjda 163 je za neku drugu regijuJel neko odradio taj zadnji update?
Ovo je c636 verzija za azijsko trziste... Nista ne donosi novo u odnosu na ovaj kod nas 159... Cak mi se cini da kod njih verzije idu sa brojevima unapred posto na kraju svega pise izmedju ostalog security update za februar...Izašla nova nadogradnja 163 Balkanci kao i obično zadnja rupa na svirali ko zna kad će je dobiti
Koliki je zum na trecoj?Još malo zoom-a, iz ruke fotkano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari