Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Sasvim solidna i upotrebljiva. U odnosu na S24U, koji sam pre sedmice koristio je poprilicno bolja.

Prednja kamera je odlična za moj ukus. Čak mi se sviđa dosta širi ugao slikanja u odnosu na Samsung.

S24 ultra selfie kamera je radila malo bolje fotke u noćnim uvijetima bez bljeskalice..u ostalim uvijetima honor malo bolji..premda hardver honora moćan i imaju još prostora toliko toga poboljšat ažuriranjima da žele..

Zanimljivo poredjenje barem meni. Što me je i zanimalo. Upoređivao sam sa S23U pa je naravno Honor bolji ali s25U nisam kupio pa ne znam.

Jel se vama javlja na jakom dnevnom suncu kad slikate osobu zelenkast odraz na ekranu koju poslje AI malo ispravi..dosta ljudi to prijavljuje na stranim forumima

Ja nisam primjetio to, ali na slikama zna biti izraženo rumenilo na obrazima npr. Vjerovatno to pojačavanje boja malo odradi svoje...

Čudna fotka na suncu na honoru..Samsung a53 bolje odradi fotku..

Prilozi

• IMG-20250320-WA0028_edit_487235300138299.jpg
    IMG-20250320-WA0028_edit_487235300138299.jpg
    297 KB · Pregleda: 130
  • IMG_20250320_161119_edit_487203226234509.jpg
    IMG_20250320_161119_edit_487203226234509.jpg
    367.7 KB · Pregleda: 123
Evo još jedna fotka tog zelenog odraza..čak nakon 30fotografija na suncu ugrijati se jako i počeo blokirati.. čudno

Prilozi

• 1000036457.jpg
    1000036457.jpg
    478.2 KB · Pregleda: 109
Ja dok malo sacekah cena pade na 850e a bila 950 haha, da sacekam jos jednu nedjelju pa da bude 750 ili sta xD samsung ne mrda npr, honor gubi na vrijednosti dosta, iako na duze staze to nema veze al ima sad kad kupujem :)

Javljam utiske, uzeo sam crni ipak iako mi je bijeli bio mnogo ljepsi ali ovaj ima 3 godine garancije i jos 5 mjeseci na ekran, a realno bice u futorli 99% vremena.
I kad smo kod futrole, ima li gdje kod nas(BG) da se uzme neka bolja, eventualno kozna? Narucicu sa aliexpressa par drugih da ima, jednu sa nosacem za moto drzac itd ali volio bih 1 kvalitetnu da imam.
I gdje da uzmem originalni punjac od 100w? Koliko vidim to je neka njihova tehnologija i nece radit punom snagom na druge al imam 45w samsungov za ostalo :)

Vjeruj da 45W punjač od Samsunga isto radi odličan posao. Ja imam originalni autopunjač i isto za čas posla napuni. Možeš uzeti i Huawei jer je ista tehnologija u pitanju. Ja sam preko Amazona uzeo Huawei 100W s kablom za 40€.

Javljam utiske, uzeo sam crni ipak iako mi je bijeli bio mnogo ljepsi ali ovaj ima 3 godine garancije i jos 5 mjeseci na ekran, a realno bice u futorli 99% vremena.
I kad smo kod futrole, ima li gdje kod nas(BG) da se uzme neka bolja, eventualno kozna? Narucicu sa aliexpressa par drugih da ima, jednu sa nosacem za moto drzac itd ali volio bih 1 kvalitetnu da imam.
I gdje da uzmem originalni punjac od 100w? Koliko vidim to je neka njihova tehnologija i nece radit punom snagom na druge al imam 45w samsungov za ostalo :)
Imas kod operatera i u svim prodavnicama Honor punjace, mozda se cena razlikuje do 1000 din.
Ako nije tajna, koliko si ga platio?

Punjač je trenutno na akciji baš taj GaN u Gigatronu. 4500 valjda košta. Ja sam ga uzeo i da neverovatno brzo puni :) posle 45w Samsunga ovo bukvalno leti koliko brzo puni.

Jel ima razlike izmedju tog punjaca i drugog koji im nije na stanju a koji ima na sebi usb a ulaz? Taj koji je na stanju na gigatronu i bc group je sa usb c?
Vidim na KP taj sa usb A je skuplji kao ima hladjenje trte vrte, ili ljudi samo hoce da zarade a ovo je nova verzija toga?

Takodje na bc group je meni VIP cena sa 500,00 din popusta 4.499,00 kako tebi izbaca 4034? Ako ima jos neki vip2 nivo mozda da ga narucis za mene haha, stavise ja ni ne mogu da se registrujem, izbaca Nalog nije kreiran, proverite unete podatke

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo odmah cim sam kupio telefon taj punjac od 100W sa type c izlazom, posto uz telefon dolazi kabl type c - type c.... Prezadovoljan sam punjacem. Mislim da je to opcija broj 1 i to u Gigatronu jer ga ima na stanju po prodavnicama, dostupan odmah za kupovinu.

Poslednja izmena:
Ima dva punjača od 100w ali samo je jedan GaN slim. Ovaj običan od 100W je dosta veći od ovog. Oba su sa C ali sam čitao sitna slova. Tako da pazite na to. Ovaj GaN je novija generacija i ima sve te neke fesni čipove u sebi.

Jel ima razlike izmedju tog punjaca i drugog koji im nije na stanju a koji ima na sebi usb a ulaz? Taj koji je na stanju na gigatronu i bc group je sa usb c?
Vidim na KP taj sa usb A je skuplji kao ima hladjenje trte vrte, ili ljudi samo hoce da zarade a ovo je nova verzija toga?

Takodje na bc group je meni VIP cena sa 500,00 din popusta 4.499,00 kako tebi izbaca 4034? Ako ima jos neki vip2 nivo mozda da ga narucis za mene haha, stavise ja ni ne mogu da se registrujem, izbaca Nalog nije kreiran, proverite unete podatke
Na dnu stranice imaš opciju "Ne odgovara vam cena". Upišeš željenu cenu i dobiješ popust. Tako meni ispalo daleko jeftinije.

Platio wam ga 840e, bas cu da vidim hoce li jos padati ovih dana

Koliko vidim u pitanju je noviji update, a između ostalog i veći je jer je 1.22GB a ovaj 159 je oko 800-900MB koliko se sjećam.

Naš zadnji je 159 preko njemačkog (Esima) tako da je ovaj novi..premda ko zna kad Ce doci na naše telefone

Poslednja izmena:
Kod mene je poslednje azuriranje 138....kako doci do ostalih apdejta ( mts ) ?

Poštovani,

Hvala što ste kontaktirali HONOR korisničku podršku

Sasvim je normalno da se telefon zagrije na suncu nakon snimanja 30 fotografija.

Zeleni odsjaji na objektivima fotoaparata na sunčevoj svjetlosti su česta pojava. To se događa zbog antirefleksivnog (AR) ili višeslojnog premaza koji se nanosi na leće objektiva. Mnogi moderni objektivi koriste premaze koji smanjuju odsjaj i unutarnje refleksije, ali još uvijek mogu reflektirati određene valne duljine svjetlosti, često u zelenoj ili ljubičastoj boji.

To je obično normalna pojava i ne znači da je objektiv neispravan. Međutim, ako primjećujete pretjerane zelene odsjaje koji utječu na kvalitetu slike, možete pokušati:

Koristiti sjenilo za objektiv kako biste smanjili izravnu sunčevu svjetlost na objektivu.
Promijeniti kut snimanja kako biste minimizirali neželjene refleksije.
Koristiti kvalitetne filtere (ako ih koristite) kako biste izbjegli dodatne
refleksije.

Da li je neko upucen koliko kosta zamena ekrana na Magic 7 pro?Ima li smisla napuknut ekran popravljati?

Računaj između 300 i 400e. Ako pričamo o oficijelnim servisima.

Nazad
Vrh Dno