Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Za divno čudo ja nemam nikakve probleme ni sa jednom app koju koristim za te stvari (WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram itd) dok je žena na Honor 90 imala problema sa dolaskom obavještenja ali i to se skinu ograničenja baterije da nesmetano radi u pozadini i to je to ali eto na 7 Pro nisam imao potrebe za tim stvarima.

Onda i nema neke velike razlike između 6 i 7 pro. Samo 6 ima veću bateriju, i zaobljene ivice. Viber jeste đubre ali koliko sam video, kolege su pisale za sve notifikacije

Meni non stop kasne. Pa sam morao ručno da rade u pozadini i da ih zaključam da se zatvore. Jedino ne znam kako i zašto ali mi se i dalje dešava da prestanu obaveštenja da stižu na sat i ako je i on zaključan u pozadini i ostavljen da radi. Ne znam to me mega izludjuje kod Honora jedino. Jer ako osnovne funkcije pametnog telefona ne vrši džaba mu sve što ima. Mega je agresivan u ubijanju rada aplikacija u pozadini

Ponavljam, radi najnormalnije Viber bez ikakve intervencije tipa da ga zaključavam u pozadini i slično, stižu instant. Ako i ne stiže to je do Vibera, kumu na više iphone-a ne stižu godinama notifikacije dok ne uđe u Viber, promijenio je 3-4 iphone-a u zadnjih 4 godine, isti problem ima. Njemu to ne smeta pa se i ne cima da riješi.

Da li koris
Meni non stop kasne. Pa sam morao ručno da rade u pozadini i da ih zaključam da se zatvore. Jedino ne znam kako i zašto ali mi se i dalje dešava da prestanu obaveštenja da stižu na sat i ako je i on zaključan u pozadini i ostavljen da radi. Ne znam to me mega izludjuje kod Honora jedino. Jer ako osnovne funkcije pametnog telefona ne vrši džaba mu sve što ima. Mega je agresivan u ubijanju rada aplikacija u pozadini
Ako koristiš Huawei sat, ja sam imao isti problem. Osim što sam ispoštovao one zahtjeve Huawei Zdravlje aplikacije oko zadržavanja procesa i zaključavanja, primjetio sam da obavještenja ne stižu onog momenta kad iz aplikacije Zdravlje izađem "ručno" preko one tipke za izlazak gdje trebam potvrditi ako želim izaći iz aplikacije. Kada iz aplikacije izađem na način da samo izađem na dugme za početni ekran onda aplikacija ostane aktivna i sve notifikacije stižu. Čudan princip ali meni radi.

Ja koristim 2 Huawei sata, GT5 i GT2 Pro, doduše sam ugasio notifikacije za huawei aplikaciju, meni ne trebaju.

Pozdrav da li su nekome stigli tablet i zvucnik od Honora?

Ja malo pre kupio e sim Nemačku i odmah mi je stigao apdejt na 145 :). Sada ima onaj AI za slikanje. Osim toga nisam ništa nešto primetio drugo. Ne znam zašto kasne toliko sa apdejtima...

Iskrsla mi je zaista super ponuda za prelazak sa HM6 pro na HM7pro.

Vase misljenje, vredi li to?
HM6pro mi je zaista odlican uredjaj, ne bih ga menjao za bilo sta, ali da li je HM7 pro vredan promene?

Iskrsla mi je zaista super ponuda za prelazak sa HM6 pro na HM7pro.

Vase misljenje, vredi li to?
HM6pro mi je zaista odlican uredjaj, ne bih ga menjao za bilo sta, ali da li je HM7 pro vredan promene?
Sve ovisi o cijeni ali u suštini je. Elegantniji je telefon i više mi se sviđa (blago zakrivljeni) ravni ekran.

Vezano za bateriju koga interesuje, poslije 20 dana korišćenja mogu reći u prosjeku oko 6.30h SOT-a, da dođe na 15%, nisam išao ispod sa baterijom, dan ipo korišćenja. Uglavnom odem između 35-45% baterija na spavanje (oko ponoći) tako da sam prezadovoljan.

Izgleda sedmica ima primetno slabiju bateriju od prethodnika :/

Jer ne može da izdrži 2 puna dana maltretiranja? Sa 100w punjenjem apsolutno bih bio zadovoljan i do spavanja da dobaci baterija a ne da mi ostane skoro pola.

Ja sam očekivao nešto bolje trajanje baterije ali daleko od toga da je loše. Kad uz to vidim kakk brzo puni i autopunjač 45W od Samsunga onda mi je smiješna svaka briga o autonomiji 😄

Jer ne može da izdrži 2 puna dana maltretiranja? Sa 100w punjenjem apsolutno bih bio zadovoljan i do spavanja da dobaci baterija a ne da mi ostane skoro pola.
Jer je slabija barem 20% od prethodnika sto bas i nije pohvalno.
Takodje, ne mozes uvek brzim punjenjem da nadoknadis taj manjak jer nema svuda uticnica i ne nosis uvek punjac sa sobom.

Ne znam kakva je 6ica sa baterijom jer je nisam imao ali iskreno teško mi je vjerovati da je toliko slabija. Treba sačekati i poneko ažuriranje softvera i peglanje jer je sve to prošlo na 6ici. Izvjesno da neće biti bolje trajanje nego na 6ici ali baš za 20% lošije ne vjerujem..

Magic 6 Pro ima veću bateriju 5600mAh u odnosu na 5270mAh kod M7P, pričam o EU verziji. Ali opet kažem, dan ipo korišćenja + 100W, puna kapa što se mene tiče. Kad se sjetim iphone-a i samsunga koji se mrcvare po sat vremena na punjaču i pri tom se fino ugriju, ovo je pjesma... :)

Odlican SoT, SD Elite se pokazao dosta dobro i stedljivo kod Honora i Samsunga.

Ne znam kakva je 6ica sa baterijom jer je nisam imao ali iskreno teško mi je vjerovati da je toliko slabija. Treba sačekati i poneko ažuriranje softvera i peglanje jer je sve to prošlo na 6ici. Izvjesno da neće biti bolje trajanje nego na 6ici ali baš za 20% lošije ne vjerujem..
6 ima fizicki vecu bateriju i stedljiviji procesor tako da tako je. Uporedjivali smo drugar i ja screen on time i uglavnom je to neka razlika gore dole 2-3 posto.

Vezano za bateriju koga interesuje, poslije 20 dana korišćenja mogu reći u prosjeku oko 6.30h SOT-a, da dođe na 15%, nisam išao ispod sa baterijom, dan ipo korišćenja. Uglavnom odem između 35-45% baterija na spavanje (oko ponoći) tako da sam prezadovoljan.
Da li je ovaj SOT na wifi ili su u pitanju mobilni podaci?

Kombinovano + Android Auto koji troši pofino baterije. Napomena u uslovima osnovne one zaštite za bateriju (sve što je po defaultu upaljeno)

Kako na Honoru podesiti da se zvuk ne prekida na BT zvučniku kad upalim video da snimam? Samsung je imao baš opciju za to, koja rješava problem bez instalacije bilo kakvih third party aplikacija.

Upravo stigao novi update.

Prilozi

• Screenshot_20250303_140925_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250303_140925_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 64
Nazad
Vrh Dno