Šta je novo?

Honor Magic V4 (V5)

• Začetnik teme Začetnik teme desp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
573.webp

Da li je neko instalirao ovu gore verziju,ima li nekakvih vidljivih noviteta?

Ja sam instalirao. On sto sam video jeste da su dodate neke funkcije u filtriranju i dodavanju efekata na vec napravljenim fotografijama. Ostalo i nisam nesto primetio znacajno.

Da, kozmetika uglavnom. Telefon i nakon ažuriranja radi savršeno.

A onda je došao i 163 🙂

Prilozi

• Screenshot_20260729_200744_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.webp
    Screenshot_20260729_200744_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.webp
    27.2 KB · Pregleda: 39
Postavio sam za V5 sve Smart i Safe u podešavanjima za bateriju,piše mi uvek nakon punjenja 100%,i koliko primećujem bežični punjač ne prekida punjenje,telefon je topao kada ga skidam sa punjača.Da li tako treba,ili telefon treba da prekine punjenje u nekom trenutku,bilo da je na kablu ili bežičnom punjaču.Za Smart punjenje piše da prekida na 80%,za Safe piše na 95%,dok je kod mene uvek na 100%.

U custom se definiše custom granica punjenja.

Prilozi

• Screenshot_20260820_145215_com_hihonor_systemmanager_PowerSettingActivity.webp
    Screenshot_20260820_145215_com_hihonor_systemmanager_PowerSettingActivity.webp
    40.6 KB · Pregleda: 18
Imam jedno pitanje za pomoc,ne pronadjoh na prethodnim stranama.Uz verziju ne ide vise Honor dialer nego Google Phone,pa me zanima da li moze da se podesi da kada je otkljucan ekran,ne pokazuje mi neko malo obavestenje kod kamere,da li je Magic Capsule,vec da uvek pokaze preko celog ekrana?

737.webp

Odnedavno mi nekae poveze wireless Android auto a nekad nema sanse da stupi vezu. Do skoro svaki put bez problema povezivao. Dal je neki update na honoru zeznuo... Jel ima jos neko problem. Konkretno na Superbu 2020 god

Meni je povremeno nije povezivao. Sad svaki put poveže ali ne izbaci ekran telefona na multimediji vec samo poziv prebaci. Magic 7 Pro

Android auto je smeće od aplikacije (ili šta li je već). Nažalost nema alternative. Nije problem do telefona.

Meni mnogo lakse da ubodem flesku sa muzikom. Za pozive, poslednje 15ak god koristim BT slusalicu

To za pozive i nema veze sa Android auto. BT u kolima obično mnogo bolje radi posao od BT slušalice.

Nije mi nizasta bitan android auto koliko zbog google mapa a multimedija je MIB3 i moze wireless da poveze. I citam da jos korisnika ima problem sa AA nakon nekog azuriranja od strane Honora,pa rekoh da li je neko resio problem. Bzvz mi da mi mape rade na ekranu telefona pored ogromne medije. 🙂

Pre prilaska automobilu upalite wi fi i blutut, android auto ce vam se povezati 9 od 10 puta, ako upalite automobil pa tek onda povezivanje, povezace se 3 od 10 puta.
Ovo sam isprobao na magic 7 pro.

WiFi iBT su uvek uključeni pa se ne poveže baš uvek da mape rade bez kabla.
Kad malo razmislim, slažem se sa @pelezinho90 sa u poslednjih cca mesec dana manje uspešno se povezuje da prikaže mape bez kabla. Sa kablom povezivanje radi dobro.

Nazad
Vrh Dno