branaaa
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.09.2007
- Poena
- 390
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600, Vodeno hladjenje
- Matična ploča
- MSI MAG B550M MORTAR MAX WI-FI
- RAM
- DDR4 32gb (2x16gb) 3200mhz; Kingstone Fury
- GPU
- RTX 2060 6GB DDR6
- Storage
- Nvme m2 250gb Samsung 970 Evo Plus, Sigate 6TB
- Zvuk
- Integrisan
- PSU
- Be Quiet 80+
- Kućište
- Gamemax
- Monitor
- Aoc zakrivljeni 27"
- Miš & tastatura
- A4Tech Bloody edition
- Ostale periferije
- PS5 :D
- Tablet
- Mi Pad 6
- Mobilni telefon
- S24 Ultra
- Pametni uređaji
- Huawei watch GT4
- Pristup internetu
- Optički internet
Samo da ne padne na cosak gde se preklapa na sarke. Meni ispao u gradu tj, drugrici, uzela da napravi selfi i ispadne joj, podignem tel radi sve ok. Posto smo bili pod gasom nisam ni zagledao u njega, sutradan uzmem da pogledam i vidim kao da malo zeva u cosku, otvorim i samo vrisnu unutrasanji ekran. Odma prodje mamurluk i sve... 😀Stigla je karbonska futrolica po preporuci Desp-a.
Tanja je i lakša od originalne,pa je telefon neverovatno tanak sa futrolom i veoma je prijatna na dodir.Za sada samo jedna zamerka, nisam zalepio leđa futrole jer ako se vadi sim kartica sve mora da se odlepi,upitno kolika mi sila treba da odlepim posle leđa, dok otvaranje telefona uz hvatanje za gornji desni ćošak leđja hoće da skine futrolu,što se nikada nije desilo na originalnoj futroli jer je ona nešto gabaritnija pa je bolje učvršćena.Nisam montirao deo futrole na prednji ekran jer čekam staklo,pa će onda možda biti bolje otvaranje kada prtisnem na oba dela futrole.
Sve se nakako razmišljam,šta je bolje gabaritnija plastična ili tanja karbonska🤔 kada je prinudno sletanje telefona bliže ivicama ekrana?
Poenta price, bitno da imas zastitu na delu gde se prelama da zastiti sarke od udarca. Jel kod mene su se pomerile i kad sam otvorio tel udarile u unutrasnji ekran i cao.
Popravio u ovlascenom servisu i sad su sarke jos bolje nastelovane sad se ne vidi linija na sredini i jedva oseti pod prstima, mozda se ne vidi najbolje na slici ali lepse mi lezi sada nego fabricki.