Šta je novo?

Honor Magic V4 (V5)

• Začetnik teme Začetnik teme desp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Isto MTS, kupljen kod njih pre dve godine...

Prilozi

• Screenshot_20260224_145318_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    Screenshot_20260224_145318_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    43.3 KB · Pregleda: 17
Lepo. Videćemo u nedelju kad ga zvanično i predstave. Takođe i Oppo za model N6 najavljuje takav ekran.
Ja u svakom slučaju zadržavam V5 dok ne izađe V7. Nemam nijedan validan razlog za zamenu ili nezadovoljsto.
Ako nastave tako, za V7 možemo da očekujemo bateriju od preko 8000mAh 🙂

Obično dobar deo dana provodim u kolima, pa telefon tada uglavnom držim priključenim na USB. Razlog je taj što Android Auto preko WiFi baš brzo troši bateriju.
Danas sam skoro ceo dan bio bez automobila; ujutru oko 7h baterija je bila na 100%. Ceo dan napolju na 5G. Tek u 20h nekih 35minuta na Android Auto WiFi.

Rezultat u 21.15h je baterija na 40%, što je za mene lično vrhunski. Ekran je bio uključen oko 4h (otvoren možda oko 20%).
Telefon uglavnom koristim za posao i da malo prelistam ovaj forum, vesti, vesti na YT i sl.
I dalje sam jako zadovoljan kako traje baterija na ovom telefonu.

Zdravo svima. Recite mi,ima li neko od Vas da je imao neke probleme sa sarkama ili anomalijama na ekranu V5 telefona a da ga vec duze koristi? I ako jeste,kakav je Pro Mobi (ili neki drugi ovlasceni) po tom pitanju,jel zakeraju i izbegavaju zamene umutrasnjeg ekrana uz neke bzvz izgovore,kao sto korisnici pisu da rade za Fold 7? Jesu reklamacije malo bolje usvojene kad je Honor u pitanju?

Nisam čuo da je iko imao problem ili bilo kakva negativna iskustva sa Honor foldable telefonom po tom pitanju, niti za makar i jednu reklamaciju tako da verujem da ćeš teško ovde dobiti odgovor iz prve ruke.

Odgovor iz prve ruke ipak glasi da apsolutno nikakvih problema nema, sve radi savršeno glatko, kao i prvog dana. Telefon otvaram maltene uvek čim ga izvadim iz džepa

Hvala na odgovorima. Planiram da ga kupim a dvoumim se izmedju njega i FOLD 7, i citajuci utiske korisnika, sto ovde, sto na stranim forumima, mnogo reklamacija ide na ekran Fold 7 modela a skoro nista na Honor V5. Jesam korisnik Samsunga godinama i volim One UI ali kapiram da cu se navici i na V5. 😀

Možda ima i do toga što ipak ima mnogo više korisnika Fold7 telefona.
A što se tiče MagicOS, to se navikne. Odlično radi i ima dobrih stvari, što je zapravo bitno.

Hvala na odgovorima. Planiram da ga kupim a dvoumim se izmedju njega i FOLD 7, i citajuci utiske korisnika, sto ovde, sto na stranim forumima, mnogo reklamacija ide na ekran Fold 7 modela a skoro nista na Honor V5. Jesam korisnik Samsunga godinama i volim One UI ali kapiram da cu se navici i na V5. 😀
Iskreno batali FOLD 7
V 5 ga sije u svemu - dizajn , sarka , ekran , baterija , kamera
Znam o čemu pričam jer ga koristim od početka semptembra i sad planiram da ga stavim u mod odmora a da uzmem nesto drugo dok me ne mine želja , pa nazad na V 5 . I V5 i S25 Ultra su mi izvrsni telefoni , Fold sam ranije koristio i punjač sam morao nositi sa sobom , a nisam zahtevan korisnik , plus šarka ostane ukočena , kamera lošija a i baterija .
Preporuka V 5 za sve pare .

Sigurnosna zakrpa za mart. 11936.jpg

Od juce sam u taboru Honor telefona . Pao V5...😀 Za sada mi je ok posle S23U i oduvek korišćenja samsung telefona . Zadovoljan .pa cu narednih dana da se privikavam prvo na savitljiv ekran a posle na Magic OS. Imate li neke savete sta podesiti,uraditi na pocetku da olaskam sebi zivot?
Ono sto sam prvo zapazio jeste da je klizava ova fabricka futrola. Da ki kupiti neku koja manje kliza a opet ne smeta sarkama?
Takođe ,spoljni ekran ima foliju,da li stavljati neku kvalitetniju tipa outfitters ili neko staklo spolja?
Da li za unutrasnju foliju isto vazi da ima jednu besplatnu zamenu u ovlašćenom servisu ili ne?

Meni se na v2 folija na spoljnjem ekranu sva izgrebala ali je i dalje ne diram jer super leži i savršeno vrši funkciju.

Za sada kombinacija koja mi se najviše sviđa je kevlar futrola (sa zaštitom i gornjeg dela) i staklo. Staklo taman lepo paše do zaštite, pa prst ne zapinje o ivice ekrana. Ukupna investicija je oko 45eur (~30eur za futrolu i ~15eur za staklo) sa AliExpress.

Mozes da pošaljes link za staklo i futrolu koje si kupio ? Ako ne sme ovde,onda dm...

Koirstite li mozda neki Galaxy Watch sa ovim telefonom? Ja imam GW 5 Pro ali mi ne izbacuje notifikacije od poruka, samo zvoni za pozive. Da li je to do podrske jer je Samsung na Honor ili neko podesavanje treba uraditi?
Koji Honor Watch preporucujete sa ovim telefonom. Koliko videh poslednji premium sat je Honor 5 ali Ultra nema da se nabavi kod nas, bar nema lako. A na KP ima Honor Watch 5, ne znam kakav je taj, ima li neko iskustva?

Ja koristim GW 6 classic, i sve radi najnormalnije kao da je sat povezan sa SM telefonom (ranije sam koristio SM S23U).
Jedino moraš instalirati app Galaxy Wearable, i tu imaš sva moguća podešavanja, namestiš kako ti odgovara i trebalo bi da radi apsolutno sve bez problema.

Isto i kod mene, sve OK sa GW 6 classic.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno