Šta je novo?

Honor Magic V4 (V5)

Kad je i Apple krenuo sa 256GB kao najmanjoj memorijom.
Ovi ispadoše najgori. A znaju da prave video i prozivaju Apple.

Ja tu ne vidim problem sve dok je to najmanja memorija i dok nude 512GB/1TB - problem bi bio da im je to najveći kapacitet...
Ovako svako može da uzme telefon sa onoliko memorije koliko mu treba i da ga plati manje ili više prema potrebama.

Moja greška, sad vidim dasam komentar pisao u pogrešnoj temi.
Mislio sam da pišem u Pixel 10 temi.
Ako moze mod da obrise i ovaj post sa njim

Evo uzeo i ja danas. Iznervirala me Tehnomanija pa sam nasao na kupujemprodajem lika iz BGa sa A1 fiskalnim i uzeo ga za 170k. Zlatni. Sve je isto kao i kod V3 ne vidim iskreno nesto posebno. Nego bolest pa kupujem :) m. Svakako je telefon top.

Ja cu sutra ili prekosutra preko A1- danas ili u četvrtak . Neću prodati S 25 Ultru , zadržaću ga , da mi ubrzo ne dosadi Magic OS , pa sam onda u problemu :ROFLMAO:

Evo uzeo i ja danas. Iznervirala me Tehnomanija pa sam nasao na kupujemprodajem lika iz BGa sa A1 fiskalnim i uzeo ga za 170k. Zlatni. Sve je isto kao i kod V3 ne vidim iskreno nesto posebno. Nego bolest pa kupujem :) m. Svakako je telefon top.
Jesi li dobio i punjače, vidim na oglasima uglavnom razdvajaju?

Pošto sam ljubitelj preklopnih telefona i kako sam bio zadovoljan sa Honor Magic V2 modelom, koji sam koristio nekih godinu i po dana, odlučih da uzmem V5, kako zbog IP sertifikata, tako i zbog dimenzija i bolje kamere. Pa evo i ja da iznesem prve utiske.

U suštini, telefon je brzo stigao u ogromnoj kutiji kao kod @desp. Iskreno, više su se otvorili za poklone kod Honor Magic V2, ali ajde da ne kukam, jer realno, bilo koji drugi proizvođač retko da bi išta dao.

Telefon je stvarno lep i tanji (porediću ga sve vreme sa V2), kamera mi se čini značajno bolja, a linija na sredini ekrana je znatno manje primetna, i znatno manje osetljiva pod rukom. E sad, da li je to što još uvek nije previše otvaran, ili je stvarno napredak, to će vreme pokazati.

Dopada mi se mogućnost bežičnog punjenja, mada je pitanje koliko ću ga koristiti. Brzi punjač od 100W puni telefon za nekih 50ak minuta, dok sam na bežičnom punio preko 2h. Honor Magic V2 nije imao bežično, i sa 66W se punio znatno duže, nego V5 na 66W.

Softver je na sličnom nivou, jer su na V2 izašla ažuriranja, neposredno preko izlaska V5. Kao što su AI ispravljanje slika i sl. Nisam uspeo da nađem opcije, gde se od slike napravi AI video, ali nadam se da će doći sa vremenom, ili je možda za našu zemlju blokirano

Zaštita ekrana registrovana jednim klikom kroz My Honor aplikaciju.

Nisam ga još previše čačkao, ali sam iskreno zadovoljan svim do sada viđenim. Naravno uvek postoji ta početna bojazan za ekran i sve što ide uz to, ali vremenom će taj pritisak nestati, uz neku bolju masku ili naviku.
I da, ono što sam zaboravio da napomenem. Baterija kida, skinuo telefon sa punjača pre 36h, 50%, oko 6h SOT. Upaljeno sve, od Bluetooth-a, NFC-a, 4G...

Dobih i ja preko aA 1 telefon . Zanima me kako da realizujem onu promotivnu zastitu ekrana

Usao i klikno i sad mi pokazuje da ne moze . Jel stize potvrda reg
Zvaću ih u ponedeljak
Unesi serijski broj na ovom linku:

Isti sam problem imao, jer sam kliknuo prvo i bez ikakve poruke me izbacilo. A onda je krenula da se pojavljuje poruka kao i tebi.

Dakle, ako nemaš info na ovom linku, onda konkatiraju support.

Vrh Dno