Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav!
Imam IP 15 i vec 4 god sam u apple “svetu”
Nisam nikakav rob jabuke niti se k.rcim jabukom i hteo sam da se opet malo vratim na android… Nekako mi Honor Magic 8 pro deluje najbolje ulozeno dobijeno, nije preskup kao ovi Pro, Ultra itd modeli, pa me interesuje da li je neko presao sa apple na honor kako je zadovoljan kamerom i uopste telefonom, da li nema nekih velikih bagova itd, i da li je moguce placanje preko Google pay-a jer cesto ne nosim novcanik sa sobom…
I da li je jos neko imao one probleme sa kamerom da trza ili je to jedinstven slucaj…
Pozdrav svima!

Jedna velika mana kod mog 8 pro...ai opcije su tesko smece u obradi slika...gumica radi ko da si dao deci da se igraju...ako je iole nesto kompleksnije od cisto objekta na ravnoj povrsi koga bi i sam lako obrisao...samsung je tu odradjivao posao pre 3 godine perfektno...

Pozdrav!
Imam IP 15 i vec 4 god sam u apple “svetu”
Nisam nikakav rob jabuke niti se k.rcim jabukom i hteo sam da se opet malo vratim na android… Nekako mi Honor Magic 8 pro deluje najbolje ulozeno dobijeno, nije preskup kao ovi Pro, Ultra itd modeli, pa me interesuje da li je neko presao sa apple na honor kako je zadovoljan kamerom i uopste telefonom, da li nema nekih velikih bagova itd, i da li je moguce placanje preko Google pay-a jer cesto ne nosim novcanik sa sobom…
I da li je jos neko imao one probleme sa kamerom da trza ili je to jedinstven slucaj…
Pozdrav svima!
Ja sam pre 10-ak dana prešao sa i15PM na M8P. Što se tiče kamere, nemam apsolutno nikakvu zamerku, rekao bih čak da je kamera (slike) bolja. Video je totalno druga priča, dve generacije stariji iphone je dve klase bolji. Google pay radi identično kao i apple pay, tu apsolutno nisam osetio promenu. Android auto mi je najveća boljka do sada, ali kapiram da će se i to rešiti. Tastatura i kucanje će ti biti prijatno iznenađenje, Gboard je značajno bolji od iphone tastature. To su mi najjači utisci do sada.

Pa jel vam se to odavno dešava tj. od upgrade na MagicOS 10 ili recimo od poslednjeg updatea?
Meni se dešava od početka na M8P. I koliko sam čuo ne dešava se samo na M8P već i na H7P i na još nekim modelima, odavno. Nije od nekog skorijeg updatea.

Probao sam i brisanje konekcije na telefonu i u automobilu, delete cache i data za AA na telefonu, reset telefona, ponovno povezivanje svega - nije pomoglo. Neki su rekli da im je to pomoglo, neki da nije. Mada i ta procjena da li je pomoglo ili nije ne može da se napravi sa samo par pokušaja nakon nekih ovakvih intervencija, jer uvijek može da da se zadesi da se par puta zaredom uredno povezuje, a da onda opet zeza.

Ima Facebook grupa "HONOR Global Club", tamo možete u pretragu ukucati "Android Auto" pa pogledati šta se pisalo. Između ostalog ima post od 16. juna gdje je neko okačio odgovor tehničke podrške (rade na rješavanju problema i preporučuju da se do tada koristi kabal).

posle 3 god koriscenja M5p uzeh 8p i za sada sam zadovoljan tacnije glavni razlog je kamera tj primarno kamera kad vec nema oppo i vivo da se kupe a da nisu kineske verzije na oglasima.
peti dan kako a imam od problema kao sto vidim prepoznavanje lica kad sam namestio nesto je brlavilo a danas radi ok. baterija ok 6h SoT i 40% ostatak punim ga do 100%.
i ono sto sam primetio je na kameri ima neka opcija telefoto 200/400/800/1600mm. kad to ukljucim slika naopako 🫪. nije da mi to treba i da bih koristio nego kapiram da nesto ne valja. apk za prognozu sam obrisao videh da brljavi a i onako koristim YR.no

Gde ima za opcija za telefoto?

podesavanja pa accesories teleconverter opcija6211.webp

Ta opcija treba da bude isključena osim kada se koristi dodatno sočivo koje prirodno okreće sliku za 180°. Zbog toga ti je inače slika naopaka...

Ta opcija treba da bude isključena osim kada se koristi dodatno sočivo koje prirodno okreće sliku za 180°. Zbog toga ti je inače slika naopaka...
Pa da.. ima smisla. A ja neki kur*evi fotograf vec 30 god a to mi nije palo na pamet. 😂

Elem, ima li koji esim za dz preko kog radi updejt. Truphone vidim nema vise mufte.

Ma imao sam ostalo na stsrom tel i tru i gig i sad djoka. I yesim i eskimo i gomoworld..

Gde ima ova 11-ica?

Ja skinuh malo pre 194 preko esim. Navodno poboljsana kamera baterija i stabilnost.

Ali zaista telefon, mozda ne najbolji na svetu ali sa dooosta aduta znacajnih za svakog zahtevnog ili manje zahtevnog korisnika, pogotovo kada se pogleda cena....

Ali zaista telefon, mozda ne najbolji na svetu ali sa dooosta aduta znacajnih za svakog zahtevnog ili manje zahtevnog korisnika, pogotovo kada se pogleda cena....

Ja evo imam globalnu verziju sa 7100mah i iskreno ne koristim ga uopce, nicim me ne vuce da ga uzmem prije nego x200/x300 pro ili 14u/15u, a na oglasniku ga drzim u HR za 650e i nikako prodat, a star niti 2mj.

Ja evo imam globalnu verziju sa 7100mah i iskreno ne koristim ga uopce, nicim me ne vuce da ga uzmem prije nego x200/x300 pro ili 14u/15u, a na oglasniku ga drzim u HR za 650e i nikako prodat, a star niti 2mj.
Ти си велики камера ентузијаста,као и многи овде од нас на форуму, Онор је одличан all around флегшип, али камера иако одлична није на нивоу Вива,Опо -а и Шаомија ултра, зато га не користиш толико као остале поменуте. Разумљиво скроз.

Niko nije ni rekao da se ističe i da je wow ali za ono što pruža ima sasvim korektnu cenu i to je bila i poenta pedinog komentara.
Da li ima boljih - sigurno da ima, da li su ti bolji i skuplji - definitivno jesu, da li je HMP 8 best buy u toj priči kada se pogleda odnos onog što nudi i cene - verovatno da...

E sad oni što hoće beskompromisne performanse i neki wow efekt će sigurno uzeti neki drugi ne neće da žale par stotina evra preko toga koliko je recimo Xiaomi 17 Ultra skuplji dok će oni kojima ne trebaju te razlike u performansama ali im je bitno trajanje baterije i best for buck verovatno uzeti HMP 8.

Nekima čak ni to ne treba ali potom potom...

Ne, nego da se nicim, barem meni, ne istice od drugih telefona, da bi rekao wow to je to.
Wow je cena a ima sve sto imaju i drugi modeli iz istog ranga pa cak moras priznati fantastican ekran, najbolji zvuk od svih, a ocitavanje lica brutalno dobra stvar na ovom modelu... Hajde da ne budemo pristrasni i ono sto valja reci a ono sto ne valja takodje reci pa sve podvuci sa cenom... Mislim da zaokruzeniji model trenutno ne postoji po toj ceni...

Wow je cena a ima sve sto imaju i drugi modeli iz istog ranga pa cak moras priznati fantastican ekran, najbolji zvuk od svih, a ocitavanje lica brutalno dobra stvar na ovom modelu... Hajde da ne budemo pristrasni i ono sto valja reci a ono sto ne valja takodje reci pa sve podvuci sa cenom... Mislim da zaokruzeniji model trenutno ne postoji po toj ceni...
Kako ono kažu 100 ljudi 100 mišljenja.
Meni taj face unlock bzvz jer radi njega ima onu pilulu na vrhu ekrana koja mi bode oci.
Zvuk manje vise, ako nesto slusam na mobu onda imam sluse ili se spojim na neki razglas.
Kamera je osrednja, u najbolju ruku, a čak honor 400 pro i 600 pro imaju prebacivanje s prednje na zadnju tokom video snimanja, a ovaj nema.
Ne kazem da je los telefon, ali predstavljat ga kao nekog najbolje zaokruzenog - ni u mašti.

Kako ono kažu 100 ljudi 100 mišljenja.
Meni taj face unlock bzvz jer radi njega ima onu pilulu na vrhu ekrana koja mi bode oci.
Zvuk manje vise, ako nesto slusam na mobu onda imam sluse ili se spojim na neki razglas.
Kamera je osrednja, u najbolju ruku, a čak honor 400 pro i 600 pro imaju prebacivanje s prednje na zadnju tokom video snimanja, a ovaj nema.
Ne kazem da je los telefon, ali predstavljat ga kao nekog najbolje zaokruzenog - ni u mašti.
Ovo kaze branitelj i vivo modela 😁😁😂😂

Meni je recimo 3D unlock nezaobilazan jer mogu ga koristiti i u banking aplikaciji, a recimo to većina Androida nema. Honor možda zaostaje u kamerama za Vivom i Xiaomijem, ali nije ništa lošiji od Samsunga i iPhonea, a ipak je od njih dosta jeftiniji, ima bolju bateriju, brže punjenje i visoki PWM (meni još jedna bitna stavka)...Kad pogledamo koliko koštaju globalne verzije X300 Pro i Xiaomi 17 Ultra, onda je Honor bagatela.

Meni je recimo 3D unlock nezaobilazan jer mogu ga koristiti i u banking aplikaciji, a recimo to većina Androida nema. Honor možda zaostaje u kamerama za Vivom i Xiaomijem, ali nije ništa lošiji od Samsunga i iPhonea, a ipak je od njih dosta jeftiniji, ima bolju bateriju, brže punjenje i visoki PWM (meni još jedna bitna stavka)...Kad pogledamo koliko koštaju globalne verzije X300 Pro i Xiaomi 17 Ultra, onda je Honor bagatela.
Verujem da ima bolju kameru od Xiamoi, do duse nisam video kakvu kameru ima 17 ultra, ali za ostale jesam

U bankarstvu provedem 5min mjesecno i otvaram ga najnormalnije otiskom prsta.
Verujem da ima bolju kameru od Xiamoi, do duse nisam video kakvu kameru ima 17 ultra, ali za ostale jesam
Trenutno imam 7 mobitela.
Hm6p
Hm8p
Xiaomi 15 ultra
Vivo x200 pro
Xiaomi 14 ultra
Vivo x300 pro
Vivo x100 ultra

Magic 8 pro jedino ima bolju kameru od magic 6 pro, ostali ga u većini bitnih stvari biju.

Opet napominjem, nije LOŠ telefon. Ali prije bi uzeo bilo.kojeg drugog flagship kineza.

da li se vama greje tel tokom koriscenja, ono, poruke, mreze i tako to znaci svakodnevno koriscenje bez kamere ili igranja igrica?

Nazad
Vrh Dno