Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav!
Imam IP 15 i vec 4 god sam u apple “svetu”
Nisam nikakav rob jabuke niti se k.rcim jabukom i hteo sam da se opet malo vratim na android… Nekako mi Honor Magic 8 pro deluje najbolje ulozeno dobijeno, nije preskup kao ovi Pro, Ultra itd modeli, pa me interesuje da li je neko presao sa apple na honor kako je zadovoljan kamerom i uopste telefonom, da li nema nekih velikih bagova itd, i da li je moguce placanje preko Google pay-a jer cesto ne nosim novcanik sa sobom…
I da li je jos neko imao one probleme sa kamerom da trza ili je to jedinstven slucaj…
Pozdrav svima!

Jedna velika mana kod mog 8 pro...ai opcije su tesko smece u obradi slika...gumica radi ko da si dao deci da se igraju...ako je iole nesto kompleksnije od cisto objekta na ravnoj povrsi koga bi i sam lako obrisao...samsung je tu odradjivao posao pre 3 godine perfektno...

Pozdrav!
Imam IP 15 i vec 4 god sam u apple “svetu”
Nisam nikakav rob jabuke niti se k.rcim jabukom i hteo sam da se opet malo vratim na android… Nekako mi Honor Magic 8 pro deluje najbolje ulozeno dobijeno, nije preskup kao ovi Pro, Ultra itd modeli, pa me interesuje da li je neko presao sa apple na honor kako je zadovoljan kamerom i uopste telefonom, da li nema nekih velikih bagova itd, i da li je moguce placanje preko Google pay-a jer cesto ne nosim novcanik sa sobom…
I da li je jos neko imao one probleme sa kamerom da trza ili je to jedinstven slucaj…
Pozdrav svima!
Ja sam pre 10-ak dana prešao sa i15PM na M8P. Što se tiče kamere, nemam apsolutno nikakvu zamerku, rekao bih čak da je kamera (slike) bolja. Video je totalno druga priča, dve generacije stariji iphone je dve klase bolji. Google pay radi identično kao i apple pay, tu apsolutno nisam osetio promenu. Android auto mi je najveća boljka do sada, ali kapiram da će se i to rešiti. Tastatura i kucanje će ti biti prijatno iznenađenje, Gboard je značajno bolji od iphone tastature. To su mi najjači utisci do sada.

Pa jel vam se to odavno dešava tj. od upgrade na MagicOS 10 ili recimo od poslednjeg updatea?
Meni se dešava od početka na M8P. I koliko sam čuo ne dešava se samo na M8P već i na H7P i na još nekim modelima, odavno. Nije od nekog skorijeg updatea.

Probao sam i brisanje konekcije na telefonu i u automobilu, delete cache i data za AA na telefonu, reset telefona, ponovno povezivanje svega - nije pomoglo. Neki su rekli da im je to pomoglo, neki da nije. Mada i ta procjena da li je pomoglo ili nije ne može da se napravi sa samo par pokušaja nakon nekih ovakvih intervencija, jer uvijek može da da se zadesi da se par puta zaredom uredno povezuje, a da onda opet zeza.

Ima Facebook grupa "HONOR Global Club", tamo možete u pretragu ukucati "Android Auto" pa pogledati šta se pisalo. Između ostalog ima post od 16. juna gdje je neko okačio odgovor tehničke podrške (rade na rješavanju problema i preporučuju da se do tada koristi kabal).

Nazad
Vrh Dno