Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ne postoji nijedna aplikacija, vidžet za vremesku prognozu a da je koliko, toliko tačna.
Kako ne postoji Today Weather a namestiš da vuče Norvešku prognozu. Ta Norveška važo za najprecizniju. Koristim je skoro 3 god i ako je dva puta omanula.

Prilozi

• Screenshot_20260719_202928_Today Weather.webp
    Screenshot_20260719_202928_Today Weather.webp
    14.4 KB · Pregleda: 62
Meni se ova odlično pokazala, nisam do sad primetio bagove. Čak stigne ujutru obaveštenje u toku dana kako će biti, ima radar valjda za kišne oblake da se vidi kako se kreću.

Prilozi

• 10744.webp
    10744.webp
    35.6 KB · Pregleda: 62
Imam ja drugu vremensku nego mi se sviđa widget od ove stock, a danas mi ceo dan stoji 34°.

Probajte weawow app, ima nekoliko provajdera da se bira

Nema šanse da je ovo telefon godine,ni blizu ,jeste dobar naravno ali nije najbolji. Što nas narod kaže koliko para toliko i muzike
Druže od Samsunga i Iphona je bolji sigurno a marke kao sto su Oppo i Vivo je glupo ovde i pominjati to su telefoni za Azijsko tržiste i kod nas ih ima uglavnom samo sa kineskim romom.

Druže od Samsunga i Iphona je bolji sigurno a marke kao sto su Oppo i Vivo je glupo ovde i pominjati to su telefoni za Azijsko tržiste i kod nas ih ima uglavnom samo sa kineskim romom.
Ako pričamo o najboljem telefonu onda sve uzimaš u obzir i oppo i vivo . Niko nije spominjao ni iPhone ni Samsung,sad sam trenutno na hm8p ali sam imao i vivo i znam šta pričam.

Mislim se na najbolje telefone na našem tržištu. Koji mogu legalno da se kupe
Slažem se. U današnje vreme nije samo bitan uređaj, bitna je i podrška... Džabe meni svemirski brod iz druge galaksije,ako demam benzinsku pumpu za njega.
Posedujem HM6Pro već 2 godine i tu se isplatio za taj novac... Softver nije na nivou samsunga, tako da nije za nekog baš baš laika, ali...

Slažem se. U današnje vreme nije samo bitan uređaj, bitna je i podrška... Džabe meni svemirski brod iz druge galaksije,ako demam benzinsku pumpu za njega.
Posedujem HM6Pro već 2 godine i tu se isplatio za taj novac... Softver nije na nivou samsunga, tako da nije za nekog baš baš laika, ali...
Takodje se slazem. Ma da, misli da kad uzimaju u obzir telefon godine, da najvise gledaju kakve su kamere pa sve ostalo. Bar kako sam shvatio, najvise to boduju, sto po meni ne mora da bude stavka sa najvise poena al dobro. Nisam ja recezent, ja sam gledalac

Ja sam pre Magic 8 PRO imao Xiaomi 13T. Ne bih ga ni menjao da mu baterija nije katastrofalna. Po komentarima bih rekao da ni ostali Xiaomi telefoni pi time nisu bolji. Inače, ja lično najviše volim Xiaomijev softver.

Napiši neke utiske u poređenju sa x300 pro
Iskreno evo igram se dva dana i sad ću reći ukratko,Vivo je bolji,nije to noć i dan naravno ali u svemu je bolji osim u zvuku i ergonomiji. Baterija bolja(cm verzija), vibracija bolja,kamera bolja,displej je manje više sličan ,brzina isto kao i prijem signala. Mislim da vivo ima malo bolji ui ali sve je to slično i subjektivno. U svakom slučaju svaki ima svoje prednosti i mane ali po meni je Vivo je bolji uredjaj mada me ergonomija i zvuk na ovom oduševljavaju iskreno(inače ne volim flat screen tako da je što subjektivno mišljenje).

Iskreno evo igram se dva dana i sad ću reći ukratko,Vivo je bolji,nije to noć i dan naravno ali u svemu je bolji osim u zvuku i ergonomiji. Baterija bolja(cm verzija), vibracija bolja,kamera bolja,displej je manje više sličan ,brzina isto kao i prijem signala. Mislim da vivo ima malo bolji ui ali sve je to slično i subjektivno. U svakom slučaju svaki ima svoje prednosti i mane ali po meni je Vivo je bolji uredjaj mada me ergonomija i zvuk na ovom oduševljavaju iskreno(inače ne volim flat screen tako da je što subjektivno mišljenje).
Sigurno je Vivo bolji ali dok se ne pojave njihove ovlašćene prodavnice i servisi glupo je uopste i pričati o njima,radije cu kupiti manje napredniji brend koji ima bilo kakvu podršku i servisnu mrežu nego brend sa kineskim romom i bez ikakve garancije za 1000+evra.

Stvar ličnog izbora svakako ,samo konstatuje da honor ne može nikako da bude proglašen za telefon godine
Ako Peca koji se ceo zivot bavi telefonima i tehnikom to konstatuje ko smo mi da sad laprdamo i da se pravimo pametni,čak je i sam rekao za pojedine brendove dok ih nema u legalnoj prodavnici sa garancijom i servisnom mrežom za njega taj telefon nece nikad biti najbolji telefon sto i jeste,obezbedi nam taj brend u legalnoj radnji sa garancijom pa da svi probamo i da damo svoje mišljenje.

Znači ako je on rekao onda svi da ga uzmemo i ne postoji bolji,hahahaha,a da nije možda plaćen da to kaže,šta misliš o tome???? Jel imaš Ferari,Bugari,Aston Martina itd da kupiš kod nas??? Misliš da oni nisu bolji od audija ,golfa ....???
Da ne idemo u off,honor magic 8 pro NIJE najbolji telefon ove godine.

Znači ako je on rekao onda svi da ga uzmemo i ne postoji bolji,hahahaha,a da nije možda plaćen da to kaže,šta misliš o tome???? Jel imaš Ferari,Bugari,Aston Martina itd da kupiš kod nas??? Misliš da oni nisu bolji od audija ,golfa ....???
Druže kaži ti meni u ovom testu gde Peca testira ove brendove koji su nama na Balkanu i Evropi dostupni koji je po tebi najbolji,nemoj sad da nam tu guras Vivo zato sto ga niko u Srbiji bukvalno nema i košta preko 1600e,isto mi tako reci zašto ga onda po tvojoj logici nije platio Xiaomi ili Samsung koji su daleko jači brendovi
da njih diže u nebesa.

A koliko puta i kada su u izboru bilo kog eminentnog auto magazina koji se decenijama bavi time Ferari, Bugati ili Aston Martin birani za automobile godine?

Iznenadio bi se kada bih to rekao da je po Top Gear automobil godine za 2024. godinu bio Renault 5, za 2025. godinu malecki BMW ix3... Ista stvar je za Quatroroute, Auto Bild etc.

E sad, da li su navedeni Ferari, Bugati ili Aston Martin, kada gledaš sveukupno, bolji od golfa ili Audija 3 - nesumnjivo jesu! Da li će ih bilo ko proglasiti za automobil godine? Teško, da ne kažem nikako...

Isto se ovde može primeniti na sveprisutni HM8P i Vivo koji je realno u vlasništvu manjeg broja entuzijasta (ako poredimo sa telefonima koji su značajno prisutni na ovom tržištu)...

Neumesno je poređenje vrhunskih automobilskih brendova sa jednim Kinezom, zvanim vivo. Jest, sad je vivo bugati, a honor, iphone i samsung su golf! Glupost!
Vivo je neozbiljan brend dok ga nema u dosta evropskih zemalja i prema tome ne može da uđe u konkurenciju za telefon godine.
Mada jeste diskutabilno što je izabran HM8P ali koji god da je izabran bilo bi slično

Poslednja izmena:
Moje iskreno mišljenje je da je M8 pro izabran za najbolji telefon u prvoj polovini godine, jer ih je po malo sramota da xy godina zaredom tu titulu daju samsungu. I to i na polovini a i na kraju godine. Verujem da će na kraju godine to ponovo biti samsung. A sad na "poluvremenu", honor, čisto malo da razbiju monotoniju, i da uzburkaju javnost. A Peca godinama i godinama kao svoj lični telefon koristi samsung ultru.

Uostalom leakeri na twiteru su još zimus pisali da je honor planirao i ultru za ovu godinu, ali su na kraju ipak sredstva otišla za robot phone. To govori o tome da kod M8 pro ima prostora za još, tj za napredak.

Po mom mišljenju, u konkurenciju za telefon godine treba da uđu svi svetski flegšip uređaji, a ne samo Apple, samsung i honor. (Pošto su sad izbacili u xioami iz igre). Postoje mnogi jutjuberi koji se na svaki način trude da nabave te telefone iz Kine, isto kao i članovi sa ovog foruma. A benchmark se ograničava na zvaničnu prodaju. Razmislite samo kako bi izgledalo da proglase vivo za telefon godine, a ne može se kupiti kod "drugara" u yettelu.

Lupas gluposti, ali da znas da ti IZVIKANI I NAJSKUPLJI BRENDOVI AUTA NISU najbolji, i u to budi siguran. To su auti za trkanje a sto se tice njihovog kvaliteta, cak i usrani golf 8 koji ima elektronike je bolji. To sto je najskuplji, ne znaci da je najbolji. Placas usrano ime. Al da i ja ne idem u off, ne moze da bude najbolji kad ga nema kod nas

Dovoljno govori to sto Peca koristi 26U a proglasava nekog levog za telefon godine. A vi sad izvolite 😆

Uostalom leakeri na twiteru su još zimus pisali da je honor planirao i ultru za ovu godinu, ali su na kraju ipak sredstva otišla za robot phone. To govori o tome da kod M8 pro ima prostora za još, tj za napredak.
Nema od toga nista ako Huawei ne odobri, a kako iz godine u godinu im ne daju poslednje tehnologije kamera, tako nece biti ni ultre.
Da Huawei zeli to da omoguci, Honor bi odavno bio na vrhu... Samo to poteze pitanje da li bi ponovo usledile sankcije kao Huaweiu itd...
Bas iz tog razloga mislim da talasa tu gde jeste na trzistu, dok Huawei napreduje i pomera granice svih tehnilogija u Kini.

Nazad
Vrh Dno