Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ne postoji nijedna aplikacija, vidžet za vremesku prognozu a da je koliko, toliko tačna.
Kako ne postoji Today Weather a namestiš da vuče Norvešku prognozu. Ta Norveška važo za najprecizniju. Koristim je skoro 3 god i ako je dva puta omanula.

Prilozi

• Screenshot_20260719_202928_Today Weather.webp
    Screenshot_20260719_202928_Today Weather.webp
    14.4 KB · Pregleda: 52
Meni se ova odlično pokazala, nisam do sad primetio bagove. Čak stigne ujutru obaveštenje u toku dana kako će biti, ima radar valjda za kišne oblake da se vidi kako se kreću.

Prilozi

• 10744.webp
    10744.webp
    35.6 KB · Pregleda: 52
Imam ja drugu vremensku nego mi se sviđa widget od ove stock, a danas mi ceo dan stoji 34°.

Probajte weawow app, ima nekoliko provajdera da se bira

Nema šanse da je ovo telefon godine,ni blizu ,jeste dobar naravno ali nije najbolji. Što nas narod kaže koliko para toliko i muzike
Druže od Samsunga i Iphona je bolji sigurno a marke kao sto su Oppo i Vivo je glupo ovde i pominjati to su telefoni za Azijsko tržiste i kod nas ih ima uglavnom samo sa kineskim romom.

Druže od Samsunga i Iphona je bolji sigurno a marke kao sto su Oppo i Vivo je glupo ovde i pominjati to su telefoni za Azijsko tržiste i kod nas ih ima uglavnom samo sa kineskim romom.
Ako pričamo o najboljem telefonu onda sve uzimaš u obzir i oppo i vivo . Niko nije spominjao ni iPhone ni Samsung,sad sam trenutno na hm8p ali sam imao i vivo i znam šta pričam.

Mislim se na najbolje telefone na našem tržištu. Koji mogu legalno da se kupe
Slažem se. U današnje vreme nije samo bitan uređaj, bitna je i podrška... Džabe meni svemirski brod iz druge galaksije,ako demam benzinsku pumpu za njega.
Posedujem HM6Pro već 2 godine i tu se isplatio za taj novac... Softver nije na nivou samsunga, tako da nije za nekog baš baš laika, ali...

Slažem se. U današnje vreme nije samo bitan uređaj, bitna je i podrška... Džabe meni svemirski brod iz druge galaksije,ako demam benzinsku pumpu za njega.
Posedujem HM6Pro već 2 godine i tu se isplatio za taj novac... Softver nije na nivou samsunga, tako da nije za nekog baš baš laika, ali...
Takodje se slazem. Ma da, misli da kad uzimaju u obzir telefon godine, da najvise gledaju kakve su kamere pa sve ostalo. Bar kako sam shvatio, najvise to boduju, sto po meni ne mora da bude stavka sa najvise poena al dobro. Nisam ja recezent, ja sam gledalac

Ja sam pre Magic 8 PRO imao Xiaomi 13T. Ne bih ga ni menjao da mu baterija nije katastrofalna. Po komentarima bih rekao da ni ostali Xiaomi telefoni pi time nisu bolji. Inače, ja lično najviše volim Xiaomijev softver.

Nazad
Vrh Dno