Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako se pokazao Magic 8 Pro nakon nekoliko mjeseci od izlaska? Najviše me zanima softver i kamere. Kasne li notifikacije i općenito ima li nekih bugova baš ono nepodnošljivih? Ako se nekome da nek se slobodno raspiše 😁
Od problema koje imam je prepoznavanje lica, nekada radi super a nekada nece da prepozna. Vise puta sam brisao podatke lica i ubacivao nove podatke tj sliku. Isti problem sam imao oko pozivanja da okrene broj 64, ubacio sam +38164 ( mada i tu ali jako retko mi je pravio isti problem). A resavao sam tako sto udjem u istoriju poziva i umesto da kliknem na broj da opet pozove ja kliknem na ikonu osobe tj na sliku, prebaci me na njegove podatke i odatle klinem na broj telefona odakle on pozove normalno. Voleo bih da imam veci zoom za video a ne samo 15 puta. Sve ostalo mi je ok.

Nikako ne mogu da podesim da mi notifikacije pouzdano rade na Viberu. Pregledao sam svaki tutorijal i prešao sva podešavanja.
Kada mi neko pošalje lokaciju na viber, ekran ugašen, ekran se upali.
Notifikacije nema, zvuka nema, notification center-prazan.
Na Viber ikonici nema balončić, ali kada startujem viber, uredno se vidi da je 1 od kontakata poslao lokaciju(ima balončić pored imena).
Preradio sam podešavanja baterije, 10 puta prešao podešavanja notifikacija kako telefona tako i Vibera.
Uvek isto.
Ali, kada pošaljete smajli ili text, stiže odmah.
I zvuk, i prikaz i smešteno u notifikacioni centar, bukvalno sve!
Ima li neko savet?

Od problema ja samo imam ono da nije konzistentan kod povezivanja na Android Auto.

Mora da budu upisani u imeniku kao +381 da bi radilo bez problema.
Čak i ako prepraviš neki kontakt i probaš da ga pozoves iz istorije poziva opet neće hteti. Najbolje izbrisati istoriju poziva. Na službenom sam to primetio, srećom na privatnom su mi svi sa +381 upisani.
Takođe što se tiče prepoznavanje lica meni radi bez problema, čak je iznenađujuće koliko dobro radi u lošim uslovima.
Problema lično za sad nisam imao, čak ni bagove, seckanja itd...

Taj problem sam imao sa Huawei telefonom. Baš je bilo iritantno.

Ja sam promenio I dailer i ponovo isti problem, tako da verujem da je do MagicOS 9 pa i na 10-tu se nastavilo.

Mora da budu upisani u imeniku kao +381 da bi radilo bez problema.
Čak i ako prepraviš neki kontakt i probaš da ga pozoves iz istorije poziva opet neće hteti. Najbolje izbrisati istoriju poziva. Na službenom sam to primetio, srećom na privatnom su mi svi sa +381 upisani.
Takođe što se tiče prepoznavanje lica meni radi bez problema, čak je iznenađujuće koliko dobro radi u lošim uslovima.
Problema lično za sad nisam imao, čak ni bagove, seckanja itd...
Jesam dobro shvatio? Ne treba koristiti istoriju poziva čak i kad su memorisani sa +381?
Ili kada sve memorišeš sa +381 onda možeš da ih pozivaš iz istorije poziva?
Ako je ovo prvo omda je telefon neupotrbljiv za većinu korisnika

Kazem samo moje iskustvo.
Ako preimenujes kontakt i pokusas da pozoves stari unos/poziv iz istorije poziva nije htelo.
Nakon što izbrisem kontakt iz istorije poziva i pozovem prvi put iz imenika, onda svaki sledeći iz istorije poziva radi normalno.
Valjda je jasno 😂

Sad primetim da mi ke True Phone prestao sbima pozive...tj SNIMA ali nema ZVUKA kad pustim playback? Moze proveri ko jos koristi ovo za snimanje...moguce da je apdejt pohebao

Proveri prvo opciju pristupačnost/preuzete aplikacije ili kako već piše na Honoru, da li je True Phone uključen, hoće tu da se iz nekog razloga isključi...

Prilozi

• Screenshot_20260611_171036.webp
    Screenshot_20260611_171036.webp
    33 KB · Pregleda: 4
Nazad
Vrh Dno