Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, da ima kao zaštitu za kameru.
Probacu da nadjem neku da ne ide preko kamere, ali da ima neki "zub" da je štiti koliko toliko.
Ja sam uzeo na TEMU ovakvu, oko 600 dinara, stoji mi bez problema u autu na magnetu, odlicno stiti, pravi slike fenomenalne 🙂

Prilozi

• IMG_20260504_155907.jpg
    IMG_20260504_155907.jpg
    74.9 KB · Pregleda: 25
Apdejt oko android auta...da da, negde jedu g sa ustedom...kad mi je telefon na performance modu baterije, povezuje se kako pridjem kolima...jes dobar fon,al klasicno kinesko marketinsko sra je sa ustedom bat kao i huawei...i onda kad pogledam,sobzirom na velicinu baterije i ta agresiju ka potrosnji, i nije mu bas neka autonomija...😅

Nisam ni ja nešto baš zadovoljan baterijom u odnosu na njen kapacitet.
Čak šta više nekad me iznenadi koliko izgura, a nekad totalna suprotnost... Nisam primetio da mi nešto u pozadini vuče bateriju, mada uključena mi je i ona opcija kao pametno punjenje i da ne puni do stvarnih 100%.

Apdejt oko android auta...da da, negde jedu g sa ustedom...kad mi je telefon na performance modu baterije, povezuje se kako pridjem kolima
Nisam probao to sa Performance mode, meni je na Balanced, kako je bilo po defaultu, a i uključene su mi sve one opcije pod "More battery settings", isto kako je bilo po defaultu. U zadnje vrijeme Android Auto radi nešto bolje, ali i dalje se ne poveže uvijek sam, mada se češće uspije povezati sam. Ono što je čudno je da čujem da se aplikacija CamSam pokrene, a podešena je da se pokrene čim se sa bluetooth poveže sa autom, dakle detektuje BT konekciju sa autom, ali ne dobijem Android Auto na displeju u autu, a kada odem u AA opcije na telefonu piše da je već povezan, nemam kao prije onu da kliknem da se poveže preko wireless (pa se odmah tada i poveže), dakle to je drugačije u zadnje vrijeme. Nekad moram na multimediji u autu da kliknem da se poveže, pa se onda razbudi i poveže. Mogao bih probati to sa Performance mode, ali ne bi smjelo da ne radi i na Balanced. Inače kada završim sa AA obično me dočeka neka crvena poruka da mi je neka od tih aplikacija vukla dosta baterije 🙂 , iako to vjerovatno nije dosta, ali za agresivni MagicOS je to dosta 🙂

Nekidan pokrenem TomTom navigaciju u autu čisto da je malo probam jer je nisam koristio neko vrijeme, stanem na nekom semaforu i bacim pogled čisto iz radoznaloti, a ona prikazuje kao da sam i dalje preg zgradom, kao da nisam ni krenuo. Kasnije vidim da joj nisam podesio ono da baterija za nju nije Automatic već Manual, kada sam to podesio radila je.

Inače ja sam sa baterijom zasad veoma zadovoljan, nekad je ulazila u četvrti dan, nerijetko ide na punjenje nakon oko 70 sati od posljednjeg punjenja. Zavisi koliko koristim sve to tih dana, ali manje od dva dana nije nikad, ne znam šta bih morao da mu radim da traje manje od dva dana. I redovno je Instagram prvi na listi potrošača, iako ga ne koristim baš puno.

Koliko rada ekrana imaš tokom jednog dana, ja ne gasim podatke i wifi.

Kako kad.
Imam screenshot iz AccuBattery gdje mi je na 4% baterije trajao 3 dana i 3 sata, a SoT je bio 6h 11m.
Imam drugi gdje je na 7% imao 57 sati a SoT je bio 8h 54m.
Uvijek je tako, što je SoT veći to je ukupno trajanje manje, i obrnuto.

Pozdrav ljudi zanima me vezano za ovaj telefon posto planiram da ga uzmem, mnogi se žale da je los senzor tokom poziva i to da li je stvarno tako kao sto pricaju ili nije?

Jel imao neko problem sa glavnom kamerom? Slike su mutnjikave. Cim malo zumiras i slikas budu odlicne. Ali ovako point and shot mutno. Najvise dolazi do izrazaja kada hoces neki detalj na slici da uvelicas bude totalno mutno tako reci ne citljivo. Uporedio i sa V5 koji koristim kao primarni i slike su normalne i ostre. Resetovao podesavanja kamere, isto se desava. Izgleda da ce morati da se nosi na reklamaciju.

Apdejt oko android auta...da da, negde jedu g sa ustedom...kad mi je telefon na performance modu baterije, povezuje se kako pridjem kolima...jes dobar fon,al klasicno kinesko marketinsko sra je sa ustedom bat kao i huawei...i onda kad pogledam,sobzirom na velicinu baterije i ta agresiju ka potrosnji, i nije mu bas neka autonomija...😅
Pa dobro, ovo je i logično. Ako nije na performance modu onda mora negde da uštedi. Ne može i jare i pare

Nazad
Vrh Dno