Pisao sam već, pogledaj Tudia dualshield. Imam je na honor m7p, odlična zaštita a ima i zub oko kamere, tako da si bez brige kada odlažeš telefon na stol ili neku drugu površinu.
Pisao sam već, pogledaj Tudia dualshield. Imam je na honor m7p, odlična zaštita a ima i zub oko kamere, tako da si bez brige kada odlažeš telefon na stol ili neku drugu površinu.
Ja sam uzeo na TEMU ovakvu, oko 600 dinara, stoji mi bez problema u autu na magnetu, odlicno stiti, pravi slike fenomenalne 🙂Da, da ima kao zaštitu za kameru.
Probacu da nadjem neku da ne ide preko kamere, ali da ima neki "zub" da je štiti koliko toliko.
Nisam probao to sa Performance mode, meni je na Balanced, kako je bilo po defaultu, a i uključene su mi sve one opcije pod "More battery settings", isto kako je bilo po defaultu. U zadnje vrijeme Android Auto radi nešto bolje, ali i dalje se ne poveže uvijek sam, mada se češće uspije povezati sam. Ono što je čudno je da čujem da se aplikacija CamSam pokrene, a podešena je da se pokrene čim se sa bluetooth poveže sa autom, dakle detektuje BT konekciju sa autom, ali ne dobijem Android Auto na displeju u autu, a kada odem u AA opcije na telefonu piše da je već povezan, nemam kao prije onu da kliknem da se poveže preko wireless (pa se odmah tada i poveže), dakle to je drugačije u zadnje vrijeme. Nekad moram na multimediji u autu da kliknem da se poveže, pa se onda razbudi i poveže. Mogao bih probati to sa Performance mode, ali ne bi smjelo da ne radi i na Balanced. Inače kada završim sa AA obično me dočeka neka crvena poruka da mi je neka od tih aplikacija vukla dosta baterije 🙂 , iako to vjerovatno nije dosta, ali za agresivni MagicOS je to dosta 🙂Apdejt oko android auta...da da, negde jedu g sa ustedom...kad mi je telefon na performance modu baterije, povezuje se kako pridjem kolima
Pa dobro, ovo je i logično. Ako nije na performance modu onda mora negde da uštedi. Ne može i jare i pareApdejt oko android auta...da da, negde jedu g sa ustedom...kad mi je telefon na performance modu baterije, povezuje se kako pridjem kolima...jes dobar fon,al klasicno kinesko marketinsko sra je sa ustedom bat kao i huawei...i onda kad pogledam,sobzirom na velicinu baterije i ta agresiju ka potrosnji, i nije mu bas neka autonomija...😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari