Da, Honor što se tiče AI-a mi je interesantniji bio za korišćenje, imao je više opcija za picture editing i slično. Što se baterije tiče pojma nemam, koristio sam ga juče 3-4 sata i držala je baterija "muški", ugasio sam ga i danas sam na S25U. Maske treba da mi stignu u ovih dana za HM8P pa dok ne stignu neka ga u ladici. 🙂Mislis da je moguce da je AI na honoru bolji od samsungovog, ili si samo recenicu lose formulisao?
Kakav si sa baterijom, ako nije previse rano za reci? I ja sam u prenemaganju, ali kolega koji je uzeo HM8P po izlasku kuburi sa baterijom bas dosta pa ne bih da 25U koji mi je vrh sa baterijom zamenim bespotrebno.
Prodaješ?Da, Honor što se tiče AI-a mi je interesantniji bio za korišćenje, imao je više opcija za picture editing i slično. Što se baterije tiče pojma nemam, koristio sam ga juče 3-4 sata i držala je baterija "muški", ugasio sam ga i danas sam na S25U. Maske treba da mi stignu u ovih dana za HM8P pa dok ne stignu neka ga u ladici. 🙂
Ai nema pojma, dobio sam jucer to azuriranje, doslovce samo security patch.početkom marta 2026. za Honor Magic 8 Pro je dostupan novi MagicOS 10.0.0.161 apdejt, koji donosi značajna unapređenja kamere. Ažuriranje optimizuje stabilizaciju za zum (do 200x) i poboljšava kvalitet videa, pružajući bolju oštrinu i detalje. Preporučuje se provera u podešavanjima telefona.
YouTube +1
Ključne novine u ažuriranju (mart 2026):
Ažuriranje je teške oko 170 MB.
- Optimizacija zuma: Stabilizacija je unapređena na nivo 6.5 (sa 5.5), što omogućava jasnije snimke pri velikom 200x zumiranju.
- Video i fotografija: Smanjeno je preterano izoštravanje (oversharpening) i poboljšana je stabilnost boja, posebno na glavnoj kameri.
- AI Portrait: Galerija je dobila nove AI opcije za uređivanje portreta, uključujući podešavanje senki i bokeh efekata.
YouTube
Izvor: AI
Upravo zato se i dvoumim, jer bukvalno se sprdam sa njim po pitanju baterije. Sve ostalo manje vise, kamera je meni licno nebitna, ali mi se zvuk jako svidja na Honoru i probao bih nesto novo/drugačije, malo da razbijem monotoniju sto se kaze. Ali me to njegovo iskustvo sa baterijom bas odbacuje od promene. Ultra mi evo posle godinu dana i 220 ciklusa traje kao i prvog dana, u proseku 8-10 h SoTa ali ga urnišem igricama svakodnevno, na maks podesavanjima i jos svasta necim, postavljao sam bezbroj slika u s25 temi.Bateriju punim na 36 -48h. Telefon je kupljen 23.januara od tada do danas ima 34 ciklusa punjenja. Telefon punim kad padne ispod 15% pa do punog. Uključena je zaštita baterije da se ne napuni do samog kraja iako pokazuje 100%..
U telefonu su dve kartice i prosečno imam oko 25 razgovora dnevno, intezivno korišćenje soc net a vikendom ima i hotspotovanja po nekoliko sati. Ne znam da li može da se poredi sa s25u po autonomiji baterije, jer nemam da uporedim, ali sam gotovo siguran da ultra ne može ovoliko da izgura. Sa telefonom tvog kolege nešto nije u redu ako kuburi s baterijom.
Izgleda se odnosi na kinesku verziju. Ima neki Nemac koji je pre 2 meseca pričao o tome. Probaću da ga nađem. Ne sviđaju mi se njegovi videi pa ne pratim.Ai nema pojma, dobio sam jucer to azuriranje, doslovce samo security patch.
Mislim da zabuna nastaje kad se kaže "kamera" a ne navede se na šta se tačno misli. Da li na fotografije ili video.Vas dvojica fantazirate i trazite dlaku u jajetu. Salim se, ako Vam se svidja vratite se na Samsung. Al interesantno da jedan misli da su kamere bolje a drugi da su losije. Zato volim forume
Posto sam došao sa S23 na HM8P zbog PWM , ni 26U se nije proslavio.
How PWM Affects Your Eyes:
Flicker Sensitivity: Even if not consciously seen, the rapid flickering requires the brain's visual cortex to work continuously, causing strain.
Muscular Fatigue: The eyes' iris muscles rapidly contract and dilate to compensate for the pulsing light, leading to fatigue.
Stroboscopic Effects: Fast movement on screen may appear as "ghostly" images.
Long-Term Strain: While generally considered safe for vision long-term, it can lead to headaches, light sensitivity, and reduced focus.
Mozda srednja klasa, kao i kod svakog drugog proizvođača. Evo Note 10+ 7 godina kasnije radi perfektno, odradjena uvek sva azuriranja dok ih je bilo. 25U na UI 8 isti kao prvog dana. Ne lupaj bespotrebno.I sto mi je smešno opšte je poznato da Samsung najbolje radi na software sa kojim ga kupiš.. Nakon toga svaki update.. Lošije 😁
Posto sam došao sa S23 na HM8P zbog PWM , ni 26U se nije proslavio.
How PWM Affects Your Eyes:
Flicker Sensitivity: Even if not consciously seen, the rapid flickering requires the brain's visual cortex to work continuously, causing strain.
Muscular Fatigue: The eyes' iris muscles rapidly contract and dilate to compensate for the pulsing light, leading to fatigue.
Stroboscopic Effects: Fast movement on screen may appear as "ghostly" images.
Long-Term Strain: While generally considered safe for vision long-term, it can lead to headaches, light sensitivity, and reduced focus.
8lite? Meni jos nije stiglo, kako radi ima li problema ?Stigao je MagicOS 10 (10.0.0.137) na HM8L, upravo se instalira.
Argument "ne lupaj" je najjači od svih argumenata ovog sveta.Prvo kažeš možda srednja klasa pa onda kažeš ne lupaj..
Svako ima svoje mišljenje na osnovu sopstvenog korišćenja telefona.. Kod svakoga može da bude razlika u samom korišćenju plus svako drugačije vidi stvari.. Imaju primeri slika iznad gde neko smatra da je Honor bolji neko x100. Meni je PWM presudio.
Da ne bude ovo sada tema "Samsung je najgori " završićemo ovde sto se mene tice oko rasprave.
Nista manje od "opste poznato" i "cuo sam" 😉Argument "ne lupaj" je najjači od svih argumenata ovog sveta.

Ne nego, ja sam Bog mobilnih telefona i znam sve. Imam pravo da čoveku koji je na forumu 21 godinu kažem da ne lupa. Ako je po niku, imao si 9 godina kad se on učlanio...Nista manje od "opste poznato" i "cuo sam" 😉
Sve sve, ali kako si po nicku zakljucio moje godiste, koje si btw promasio poprilicno 😂Ne nego, ja sam Bog mobilnih telefona i znam sve. Imam pravo da čoveku koji je na forumu 21 godinu kažem da ne lupa. Ako je po niku, imao si 9 godina kad se on učlanio...
Bavim se drugim stvarima i uglavnom iznosim tuđa iskustva, ako ih smatram relevantnim. Ostavio sam oči IT-u. Sigurno sa + 11 i još tri dioptrije za razne daljine neću nikoga ubeđivati da sam upravu! Pogotovu im neću reći da lupaju...
Ja sam ga vec kupio pa prodao, ovo samo dajem infoBice u skorije 90-100k samo se strpi.
Koji je razlog prodaje ?Ja sam ga vec kupio pa prodao, ovo samo dajem info
Ovo, par dana pred put/odmor. Tad me iznervirao plus bih ga bacio u more da mi se na odmoru to desava kad hocu da slikam. Uzeo iphone tad, kasnije ga u servisu azurirali(ja nisam imao opciju za update) i u par dana probe nije se desavalo al reko necu da rizikujem viseEvo ga prvi veći problem ne znam šta da joj radim? Senzor kamere tj stabilizacija igra li igra. Probao sam restart, malo prstom da ga lupim al ne pomaže ništa. Niti je ispadao niti bilo šta
Pogledajte prilog 526764
Pa eto tvoj primer..Nisam bio na času. Koja je priča sa kupovinom u legalnim kanalima, prodaja 20% jeftinije?! Ja sam ovo moje kupio preko MTS-a za 132 000 na 24 rate... Dobio i tablet koji vredi bar 30 000. Ništa ne razumem! 150 000 kupovna cena, 105 000 prodajna... O.K. je ako je preko firme. Nemoguće je da ima toliko firmi... Jasno, odbija se PDV, ide na troškove... Opet mi je čudno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari