GshopperIma samo zlatni 🙂
Za mesec dana nakon prijave je tablet bio isporucen kod mene na adresi...@P40pro @pedjadroid ili ko je jos dobio
Koliko dugo ste cekali da dobijete potvrdni email ili kako vec to ide da ste dobili poklon, nakon prijave?
Mislim na neku poruku ili email kao potvrdu da ces ga dobiti...Za mesec dana nakon prijave je tablet bio isporucen kod mene na adresi...
Napisao sam detaljno ranije, nedelja je bila 14 dan ja sam dobio u petak oko 15h i nesto@P40pro @pedjadroid ili ko je jos dobio
Koliko dugo ste cekali da dobijete potvrdni email ili kako vec to ide da ste dobili poklon, nakon prijave?
Može li malo konkretnije, da se ne patim sa hard resetima. Taman sam skoro sve podesio😂 Deluje dobro. Može li da se deinstalira bez posledica?Probajmeni je odlicnaright dialer – Android апликације на Google Play-у
Уживајте у милионима најновијих Android апликација, игара, музичких садржаја, филмова, ТВ емисија, књига, часописа и још пуно тога. Било када, било где, на свим уређајима.play.google.com
Zasto hard reset, izbrises ako ti se ne svidjaMože li malo konkretnije, da se ne patim sa hard resetima. Taman sam skoro sve podesio😂
Za tablet (poklon) nema garancije, jel?
Moja greška, prijava za tablet poslata 20.02.Ja sam poslao 25.02.
Za sad još ništa, videćemo
Ja nista nisam registrovao, jedino sam se prijavio na isti email kao na telefonu tj logovao sa istim podacimaMeni je ovo na tabletu prazno, jel sam trebao da se nešto registrujem i kako?
Nadji kontakt telefon honora i pozovi, za svaki slucaj. Mada da nesto ne valja oni bi te kontaktirali i trazili da posaljes nove podatke koji nisu u redu. Ja sam ih zvao pa su mi tako objasnili.19. februara popunjena forma za AirFryer uz 8 Lite. I dalje se ništa nije desilo. Kada udjem na link za proveru stoji samo status Pending.
Da li da se brinem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari