Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima samo zlatni 🙂

Valjda i zeleni 🙂
Ima i neki wondamobile.com

@P40pro @pedjadroid ili ko je jos dobio

Koliko dugo ste cekali da dobijete potvrdni email ili kako vec to ide da ste dobili poklon, nakon prijave?

Da li vam stigao tablet? Prijateljica posla pre nesec dana dopunu dokumentacija a nema odgovora od njih.

Neka pozove honor telefonom i pita, ja sam ih zvao. Inace u emilu ima link na kome moze da proveri status, stigne ti neki kod na email i ubacis na tom sajtu gde te uputi link. Meni je stigao tablet.

Je li neko skinuo foliju sa 8 pro? Na 200 pro i H70 je ekran 40% bolji bez folije. Negde sam pročitao, mislim na zvaničnom Honor sajtu, da je ovo samo transportna folija. I ovako je skroz dobro.

Da sada kupujem mobitel bio bi gotovo sigurno Magic 8 Lite.
Ono čemu sam se nadao se i dogodilo: u ruci ugodan bez maske, niti malo se ne kliže po rubovima. Jedino su leđa malo sklizava, ako bude problem dovoljno je zalijepiti neku naljepnicu, ili grip pozadi. Tipke lijepo klikaju, nisu klimave.

Ne sviđa mi se Magic OS 10. Izgleda je nabrzinu napravljen. Bar 30% opcija baca na google podešavanja, tu se onda svašta preklapa. OS 9, bar na 200pro je odličan. Valjda će to ispraviti nekim apdejtom. Da, ova phone aplikacija je horor, bar starim korisnicima telefona, Ne razumem zašto menjaju nešto što odlično radi decenijama...

Poslednja izmena:
Probaj meni je odlicna

Probaj meni je odlicna
Može li malo konkretnije, da se ne patim sa hard resetima. Taman sam skoro sve podesio😂 Deluje dobro. Može li da se deinstalira bez posledica?

Namučio sam se sa podešavanjima, pisao sam- Magic OS 9 mi je napravio krš problema klonirajući ga sa uključenim podešavanjima od prethodnih Honor/Huawei telefona. Problem je u OS 10 koji je nekako nedovršen. Probao na H200 pro, deluje dobro. Hvala na sugestiji. Na OS 9 radi kako Bog zapoveda. Deluje bolje od ove gugl aplikacije. Ne znam šta im je ovo trebalo. Kad popravljaš nešto što dobro radi... Možda samo treba vremena da se čovek navikne. Glupo je što menjaju banalne stvari na koje smo svi navikli... Valjdda sam premator😊

Poslednja izmena:
Lepo radi. Testiraću je na drugom telefonu. Milion opcija... Imam fiks ideju da te bazne aplikacije ne treba menjati. Izgleda nisam upravu.

Na 0.5 brzinu za animacije.
Telefon je baš brz. Bez problema

Kako funkcionise Honor garancija? Kupljen telefon bez pisane garancije,sa originalnom kutijom ali bez pisane garancije i racuna.U My Honor na telefonu pise da je u garanciji i to do 11.2026.

Bez računa nikako.

Moj HM 8 Pro ima fiskalni račun iz Gigatrona.

A ovo piše u My Honor aplikaciji za Honor Care plus zaštitu ekrana, poklopca...
Telefon kupljen 16. januara ove godine.

Prilozi

• Screenshot_20260309_144129_com_hihonor_phoneservice_DeviceRightsActivity.jpg
    Screenshot_20260309_144129_com_hihonor_phoneservice_DeviceRightsActivity.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 73
Ja sam za poklon i garanciju za ceo telefon morao da saljem fiskalni racun na njihovom sajtu i da izaberem gde sam kupio tj u kojoj ovlascenoj prodavnici. Kada sam napravio nalog na Honor sajtu preko telefona automatski mi je pisalo da sam u garanciji. U ProMobil sam popravljao telefon, nisu mi trazili racun jer su povezani sa Honorom. Pisao sam ranije.

19. februara popunjena forma za AirFryer uz 8 Lite. I dalje se ništa nije desilo. Kada udjem na link za proveru stoji samo status Pending.
Da li da se brinem?

Meni je ovo na tabletu prazno, jel sam trebao da se nešto registrujem i kako?

Ja sam poslao 25.02.
Za sad još ništa, videćemo
Moja greška, prijava za tablet poslata 20.02.
Za sad i dalje stoji pending preko onog sajta.

^
Imao je sajt da se prijaviš za poklon, trebala je slika računa gde je kupljen telefon i slika imei broja. To je moglo do 28.02. čini mi se da se prijavi.

Meni je ovo na tabletu prazno, jel sam trebao da se nešto registrujem i kako?
Ja nista nisam registrovao, jedino sam se prijavio na isti email kao na telefonu tj logovao sa istim podacima

19. februara popunjena forma za AirFryer uz 8 Lite. I dalje se ništa nije desilo. Kada udjem na link za proveru stoji samo status Pending.
Da li da se brinem?
Nadji kontakt telefon honora i pozovi, za svaki slucaj. Mada da nesto ne valja oni bi te kontaktirali i trazili da posaljes nove podatke koji nisu u redu. Ja sam ih zvao pa su mi tako objasnili.

Nazad
Vrh Dno