Treba da ti odgovore najkasnije za 14 dana. Meni se 14. dan padao u nedelju u petak popodne sam dobio potvrdni email da je sve ok i da ce mi poslati u roku od 60 dana. 19 januara sam posla podatke, a 10 februara su poslali tablet ( stigne ti email da su ti poslali), 13 februara sam primio tablet (zvali su me i 12 i post expresa ali nisam bio kuci)Pitanje za onaj poklon tablet...popunio sam ono kad sam kupio pre 10ak dana, uspesna prijava...za koliko da ocekujem tablet ili bar neku potvrdu da su podaci provereni i da ce biti poslat?
Nisam ispratio. Ima OS 10? to je sjajno. Zato ima neku olovku s kraja prošlle decenije, puni se kablom😒 Poklon je klot. Imam Huawei 11,5 inča i tripujem se na tih 12,1. Ispašće da dobijam 2mm u portret modu - imam mnogo knjiga u EPUB-u i PDF-u. Slabo vidim. Svaaki milimetar mi znači.Sada sam probao da azurimam tablet i nisam imao opciju probna verzija. Onda sam se setio kako na Huawei telefonima nađeš brze update nego na klasican nacin, otisao sam u My Honor aplikaciju, " kako mozemo pomoci" pa na " još", i tu ima azuriranje sistema. Onda mi je dao novu verziju.
Samo polako, nigda ne žurimo...@marinko98 Imaš i na kamera ekranu. Meni su te ikonice presitne. Daj mi par dana da se organizujem. Danas sam prirodom posla slikao neke PC ekrrane. Užas dok ovo nisam pogasio. Nešto u podešavanjima, nešto na kameri. Toliko informacija i poderšavaanja u 2 dana ne može da se prihvati. jedno namestim, drugo zaboravim... Na HTC HD2 sam menjao po 3 ROM-a dnevno. Dobiću epilepsiju dok sve ne podesim. To mi i jeste glavna zamerka na telefon. Ekran je čudesan.
Koristite li kakvu zaštitu? Navukao sam se na gologuz telefon, sve će mi biti problem. Tako sam ključevima žestoko zagrebao 200pro. Mislio sam da je ekran od 200pro dobar dok ovo nisam probao... Pisaću... Nisam pomogao, izvini
Svaki Honor telefon ili tablet ima tu opciju na istom mestu.... Podesavanja / Sistem i azuriranja / Azuriranja softvera / Gore desno klikni na tri tacke / Probna verzija...Sada sam probao da azurimam tablet i nisam imao opciju probna verzija. Onda sam se setio kako na Huawei telefonima nađeš brze update nego na klasican nacin, otisao sam u My Honor aplikaciju, " kako mozemo pomoci" pa na " još", i tu ima azuriranje sistema. Onda mi je dao novu verziju.
To su uređaji uzeti preko operatera. Ako uračunaš neku mizernu cenu tableta, dvadesetak hiljada , telefon je jako povoljne cene. Ne mogu da se setim, mislim da je ispod 900€ po mojoj kalkulaciji. Još na 24+ rata. Ovo su baš promotivne cene. U MTS-u 132000 + poklon. Da ne budem pogrešno shvaćen, nekad su ovakvi telefoni davani uz ogroman popust na skupljim paketima. Često i za dinar. Zamislite koliko nas deru!Kakve su ovo razlike u cenama znaci u ovim lancima tehnicke robe Honor su zakucali na 150k bez poklona i nemaju nameru da spuste cenu a u oglasima su poceli da nude za 850e i svaki dan izadje po par komada.
Nisi imao nikakvu prethodnu registraciju?Popravio sam HM8P, zamenjeno je staklo kamere tj zadnji poklopac. Odneo sam ga licno u BG i resili su mi za 3 sata u Pro Mobi. Brzo i efikasno. Saznao sam da imam posebno care+ za displej i za zadnju stranu, tako da sam iskoristio deo care+ , za displej mi je ostala garancija.
Kamera mi nema nikakvih problema
Nisam, kada sam kupio telefon prvi put sam napravio nalog na Honor-u i automatski je krenula garancijaNisi imao nikakvu prethodnu registraciju?
tradingshenzhenZna li neko odakle da poručim Global model sa 7100mAh baterijom, da stigne bez carine i dodatnih troškova na adresu u Austriji? Ako je to moguće uopšte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari