Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sarpi prilicno hejtuje telefon cijeg je prethodnika ishvalio?
8 lite je izgleda ipak bolji od sedmice, poredim slike na gsmareni sa note 15 pro+ i meni izgledaju bolje na 8 lite
otvorite u 2 taba iste slike pa uporedite a 15 + je prilicno skuplji

HM8L je dobar izbor, posebno sada dok traje promocija. Koristim ga kao drugi telefon i mogu reci da imam reci hvala za ovih 5 dana koliko ga imam. Baterija je ono sto me je privuklo za kupovinu. Mogu reci da sam igrao NFS cisto da vidim kako se ponasa i nije me izneverio (Adreno 810), telefon je hladan, fludian u radu, odlicno hvata signal, otisak prsta radi super (mada me nervira sto jako zasvetli deo ekrana kada ocita prst😅). Jedino sto mu je slabija tacka je kamera. Uporedjivao sa ga HM7P i vidiljive su razlike u dnevnim i u nocnim uslovima, ali za cenu koliko kosta, nisam ni ocekivao neko cudo.

Gde ima promocija za HM 8 Lite?
Može i na PM ako se ovde odgovor smatra kao reklama.

Pq valjda vise nigde, promocija bese do 8 og,i to u vidu poklon sata...

Meni juce stigao tablet ali nisam kuci do ponedeljka da ga otvorim i probam 🙁

Mene su sad zvali za teblet, ali ne mogu sada da pokupim zbog posla. Tek sutra mogu u pošti. A za update imam ovaj, tu je bila poboljsna kao selfi kamera51273.jpg

Stigao je tablet, prvi utisak lepo i glatko radi, ekran je svetao dosta u zatvorenoj prostoriji, ali kada se ukljci svetlo na maksimum deluje bas svetlo. Vidi se naravno razlika u kvalitetu izmedju ekrana telefona i tableta ali za tu cenu dobar tablet. Videcu ovih dana kako ce se pokazati. Deluje mi svetlije od Xiaomi pad 2 pro, koj sam u radnji gledao i ciji je ekran bio na maksimumu a meni je delovao osrednje jacine.

Prilozi

• IMG_20260213_153230.jpg
    IMG_20260213_153230.jpg
    262.3 KB · Pregleda: 69
  • IMG_20260213_154333.jpg
    IMG_20260213_154333.jpg
    135.1 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20260213_154323.jpg
    IMG_20260213_154323.jpg
    149.6 KB · Pregleda: 44
  • IMG_20260213_154341.jpg
    IMG_20260213_154341.jpg
    121.6 KB · Pregleda: 43
  • IMG_20260213_154347.jpg
    IMG_20260213_154347.jpg
    150.1 KB · Pregleda: 81
Da li može poklon za Magic lite8 da se dobije ako se uzme telefon u prodavnici telefona,ili samo preko ovih njihovih naznačenih na sajtu?

Da li može poklon za Magic lite8 da se dobije ako se uzme telefon u prodavnici telefona,ili samo preko ovih njihovih naznačenih na sajtu?
Mora da ima fiskalni racun, ja sam uzeo u manjoj radnji

• Like
Reagovanja: M16
Društvo supruga hoce da menja svoj HM6 pro..jel vredi da se predje na 8icu pro ili menjati brend? Ili pak da pokušam da je odgovorim od menjanja..

Brend nema potrebe menjati, a da li vredi sa 6 na 8...i da i ne, sve zavisi šta je kome primarno na telefonu?

Zavisi sta ona želi. Da li joj je dosadio taj njen ili mu nešto fali. Ja sam imala p20 pro 4 godine i onda Honor magic4 pro dve i po godine i pre par dana sam promenila za Oppo x8 pro.
Meni je prijala promena ali Oppo mi je iskrsao za dobru cenu.
A moja sestra bi da moze imala isti telefon 10 godina.
Promenu radi promene sigurno ne vredi tih para ali, eto zavisi sta tvoja žena želi.

Zavisi sta ona želi. Da li joj je dosadio taj njen ili mu nešto fali. Ja sam imala p20 pro 4 godine i onda Honor magic4 pro dve i po godine i pre par dana sam promenila za Oppo x8 pro.
Meni je prijala promena ali Oppo mi je iskrsao za dobru cenu.
A moja sestra bi da moze imala isti telefon 10 godina.
Promenu radi promene sigurno ne vredi tih para ali, eto zavisi sta tvoja žena želi.
Ne fali mu nista jednostavno joj dosadio..hoce bolju kameru . .a nešto na papiru ne vidim da je na HM8P bolja ..

Ne fali mu nista jednostavno joj dosadio..hoce bolju kameru . .a nešto na papiru ne vidim da je na HM8P bolja ..
Ne samo na papiru, nego i u praksi. Iskreno, ja ne razumem kako neko hoće nešto bolje a ima ove Harcourt portrete, bolji su samo Vivo, Oppo i Huawei, možda i Xiaomi Ultra, što kod nas ne znači mnogo.

Uzeh 8 lite preko A1 pre neki dan, 29800 sa fritezom i neo 5.
Korektna je cena a resio sam da mi je bitnija baterija nego kamere.
Za sada su utisci pozitivni, 30-40 posto bolji od 5 lite u svemu, mislim da mu je za video snimanje najbolja opcija 1080 u 60. mozda malo losije od 4k ali fluidnije.

Danas stigao poklon tablet honor pad 10. Ćera ga dohvatila pre mene i kaže da je zadovoljna. Nego me interesuje gde bih mogao da nađem ovako nešto
Tastatura sa futrolom !!!

Danas stigao poklon tablet honor pad 10. Ćera ga dohvatila pre mene i kaže da je zadovoljna. Nego me interesuje gde bih mogao da nađem ovako nešto
Tastatura sa futrolom !!!
Teska jako teska prica naci bas original tastaturu sa futrolom za Pad 10... Imas samo neke kopije koje nisu ni prici po kvalitetu. A znas kako.. Treba uzeti u obzir funkcionalnost takve futrole iz razloga sto sa tom futrolom je moguce koriscenje tableta iskljicivo u vodoravnom polozaju a tablet sa tasturom nije ni malo lagan. Ukoliko bi hteo da drzis tablet uspravno prosto jenemoguce jer ne mozes futrolu saviti na kontra stranu... Istrazi pogledaj.. Ja sam nesto drugo narucio na Temu.. Zasebnu futrolu koja stiti ekran a kada se savije na kontra stranu u trougao, sluzi i kao drzac i uzeo sam tastaturu sa misem ali tastatura nije samo bluetooth nego i wifi i nije ona kraca koja nam odmah iskace svuda na Temu nego je sirina bukvalno kolika je sirina tableta a uzeo sam i jednu malu torbicu u koju tablet, tastatura, mis i punjac mogu da stanu... Mogu ti poslati u pp ako zelis pa vidi...

Te tastature nose više problema nego koristi. Ne mogu se isključiti - troše bateriju. Ako je odvojiš, sa 5m komunicira s tabletom. Čudi me da niko ne stavlja fizički taster za isključivanje. Ako ti je ideja da prvenstveno služi kao futrola - nemoj. Ostaju i prljavi otisci tastera na ekranu... Imam Huawei mate pro 11.5 . Gledaj da li se tastatura ili olovka ispraznila, razmišljaj da postaviš tablet u mod kad puni tastaturu... Dobro, koliko para - toliko muzike Bolje kupi kvalitetnu futrolu, šta god. Naručio sam i ja telefon i očekujem rat s tabletom, ako ga ne prodam. Tu sam baš razočaran činjenicom da je razlika u širini ekrana, portret mod, 2mm. Imam ogremnu kolekciju elektronskih knjiga i baš bi mi značilo da je ekran u portretu širi - ne vidim dobro.
Poklonu se u zube ne gleda.

Teska jako teska prica naci bas original tastaturu sa futrolom za Pad 10... Imas samo neke kopije koje nisu ni prici po kvalitetu. A znas kako.. Treba uzeti u obzir funkcionalnost takve futrole iz razloga sto sa tom futrolom je moguce koriscenje tableta iskljicivo u vodoravnom polozaju a tablet sa tasturom nije ni malo lagan. Ukoliko bi hteo da drzis tablet uspravno prosto jenemoguce jer ne mozes futrolu saviti na kontra stranu... Istrazi pogledaj.. Ja sam nesto drugo narucio na Temu.. Zasebnu futrolu koja stiti ekran a kada se savije na kontra stranu u trougao, sluzi i kao drzac i uzeo sam tastaturu sa misem ali tastatura nije samo bluetooth nego i wifi i nije ona kraca koja nam odmah iskace svuda na Temu nego je sirina bukvalno kolika je sirina tableta a uzeo sam i jednu malu torbicu u koju tablet, tastatura, mis i punjac mogu da stanu... Mogu ti poslati u pp ako zelis pa vidi...

Okači slike tastature i torbice ili još bolje linkove, da vidimo o čemu se radi

Baterija ubija, 9h SoT i još je ostalo 17% (100% na mobilnim podacima).

Prilozi

• Screenshot_20260215_220553_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    Screenshot_20260215_220553_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 59
Da li je neko testirao HM8L za igre? Koliko traje baterija ako se na njemu igraju igre 2-3 sata dnevno?

Igrao sam NFS manje od 1h i to na mobilnim podacima, na kraju sam imao SoT oko 8h.

Treba biti strpljiv i sacekati jos malo vec ih nude po oglasima za 900e,a dodatno ce mu cenu oboriti nadolazeci s26 ultra.

Naravno. Za cash se ne kupuje jos. Nego jel video stvarno toliko los? Radim malo amaterski Seo i digitalni marketing, mesecno nekoliko snimaka moram da okačim, S21U mi zavrsava posao generalno, mada valjalo bi da je malo kvalitetniji snimak. Sta je tu generalno losije od IP I od nekog novijeg Samsung-a?

Nazad
Vrh Dno