U Hrvatskoj je 750-800€ novi zapakiran HM8P na oglasnicimaU BiH je na oglasima sada 1.000 €
U Hrvatskoj je 750-800€ novi zapakiran HM8P na oglasnicimaU BiH je na oglasima sada 1.000 €
Meni to nesto jeftinoU Hrvatskoj je 750-800€ novi zapakiran HM8P na oglasnicima
Da budem iskren, ovo je realna cena
Je l su ti poslali mejl da je uspešna registracija tj, da je potvrđena? Ja sam poslao prvog dana akcije i još uvek ništaJa sam
Jeste stiga automatski email, trebaju da potvrde u roku od 14 dana. Zvao sam ih, i, pitao da li posto je proslo 10 dana od kada sam posalo email a na sajtu sam nasao da ako ne odgovore u roku od 14 dana da ce se smatrati nevazecom, da li je sve ok sa mojom prijavom. Rekli su da ce odgovoriti i ako nesto ne valjda da ce mi poslati email za dopunu informacija,da tek onda imam 14 dana valjda da odgovorim i ako ne odgovorim onda se smatra da nagrada ne vazi. Meni u nedelju istice 14 dana. Kada potvrde imaju 60 dana rok da ti posalju ali to uglavnom bude za 30 danaJe l su ti poslali mejl da je uspešna registracija tj, da je potvrđena? Ja sam poslao prvog dana akcije i još uvek ništa
Meni sutra poslednji..Jeste stiga automatski email, trebaju da potvrde u roku od 14 dana. Zvao sam ih, i, pitao da li posto je proslo 10 dana od kada sam posalo email a na sajtu sam nasao da ako ne odgovore u roku od 14 dana da ce se smatrati nevazecom, da li je sve ok sa mojom prijavom. Rekli su da ce odgovoriti i ako nesto ne valjda da ce mi poslati email za dopunu informacija,da tek onda imam 14 dana valjda da odgovorim i ako ne odgovorim onda se smatra da nagrada ne vazi. Meni u nedelju istice 14 dana. Kada potvrde imaju 60 dana rok da ti posalju ali to uglavnom bude za 30 dana
Jel imaju google dialer?ja sam piknuo dva po 700 🙂
može li se sa google prebaciti na honor dialerJel imaju google dialer?
Googlova je sistemska. Kada se udje u podrazumevane aplikacije nema opcija da se promeni na drugu tj honormože li se sa google prebaciti na honor dialer
Kako vam se čini baterija nakon nekoliko dana upotrebe. Uspije li se izvući preko 7 SOT pri jednom punjenuGooglova je sistemska. Kada se udje u podrazumevane aplikacije nema opcija da se promeni na drugu tj honor
Ne gledam SOT, znam da mi izdrzi ceo dan bez problema. Ako snimam, slikam, igram igrice sat vremena ostane oko 20 i nesto posto na kraj dana. Danas sam oko 13 i 30 napunio na 100 posto, radio sam pa nisam puno telefon koristio i sad je na 90 posto.Kako vam se čini baterija nakon nekoliko dana upotrebe. Uspije li se izvući preko 7 SOT pri jednom punjenu
Sa koje stranice mislite naruciti?Da li je neko kupio global verziju?
Ja se ozbiljno razmisljam.
Skoro identican problem sam imao sa Nokia8 svojevremeno. Navodno, neki magneti motora su se razmagnetisali i onda kamera poludi. Resenje je bilo da se prisloni neki magnet uz kameru da se magneti stabilizuju. Nisam probao jer sam telefon vec bio reklamirao.Evo ga prvi veći problem ne znam šta da joj radim? Senzor kamere tj stabilizacija igra li igra. Probao sam restart, malo prstom da ga lupim al ne pomaže ništa. Niti je ispadao niti bilo šta
Pogledajte prilog 526764
Sad se opet pojavilo ali je nestalo nakon prvog restarta aplikacije. Svakako sam uradio factory reset pa ako se ponovi odneću u servis... Probao sam to sa magnetom, tako što sam prineo na bežični punjač koji ima mag safe opciju ali nije pomoglo. Baš se smorio i naravno prvo pomislim da se vratim na ajfon, međutim dok sam guglao problem većina primera drugih ljudi sa ovim problemom je bilo upravo na ajfonu...Skoro identican problem sam imao sa Nokia8 svojevremeno. Navodno, neki magneti motora su se razmagnetisali i onda kamera poludi. Resenje je bilo da se prisloni neki magnet uz kameru da se magneti stabilizuju. Nisam probao jer sam telefon vec bio reklamirao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari