Šta je novo?

Honor Magic 8 Pro/Lite

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I kod nas će brzo.

Da, honor baš ne drži cenu. Iskreno, izleteo sam se što sam šesticu uzeo na day one, da sam samo malo sačekao fina ušteda bi bila. Lekcija. Neće se ponoviti 😎

Je l su ti poslali mejl da je uspešna registracija tj, da je potvrđena? Ja sam poslao prvog dana akcije i još uvek ništa
Jeste stiga automatski email, trebaju da potvrde u roku od 14 dana. Zvao sam ih, i, pitao da li posto je proslo 10 dana od kada sam posalo email a na sajtu sam nasao da ako ne odgovore u roku od 14 dana da ce se smatrati nevazecom, da li je sve ok sa mojom prijavom. Rekli su da ce odgovoriti i ako nesto ne valjda da ce mi poslati email za dopunu informacija,da tek onda imam 14 dana valjda da odgovorim i ako ne odgovorim onda se smatra da nagrada ne vazi. Meni u nedelju istice 14 dana. Kada potvrde imaju 60 dana rok da ti posalju ali to uglavnom bude za 30 dana

Jeste stiga automatski email, trebaju da potvrde u roku od 14 dana. Zvao sam ih, i, pitao da li posto je proslo 10 dana od kada sam posalo email a na sajtu sam nasao da ako ne odgovore u roku od 14 dana da ce se smatrati nevazecom, da li je sve ok sa mojom prijavom. Rekli su da ce odgovoriti i ako nesto ne valjda da ce mi poslati email za dopunu informacija,da tek onda imam 14 dana valjda da odgovorim i ako ne odgovorim onda se smatra da nagrada ne vazi. Meni u nedelju istice 14 dana. Kada potvrde imaju 60 dana rok da ti posalju ali to uglavnom bude za 30 dana
Meni sutra poslednji..
Btw u odnosu na samsung, sistem nije upeglan kao tamo. Npr kad spustim panel sa obaveštenjima nekad zabaguje pa se vidi pocetni ekran preko(umesto da bude zamućen). Onaj search na početnom ekranu cas radi cas ne radi. Nekad i nestane pa moram da zaključam i otključam. A i kad radi, radi ofrlje. Npr ukucam youtube i nekad prikaze aplikaciju nekad ne. Booking ne prikazuje nikad, iz nekog razloga... Inače osim toga je telefon savršen. IR senzor koristim baš dosta a nisam obraćao pažnju da ga ima, pre bih to nego olovčicu

Ja sam iskljucio taj search, i stavio kao nekada sto sam koristio, spustim sa polovine ekrana za obavestenja. Kod mene je normano zamućen, obraticu paznju.

Mislim da da. Nisam probao ali sam vidio da se može. Ako ništa drugo još jedan razlog za odabir Globalne verzije.

Isto se dogodilo na Xiaomiju te telefonima iz BBK grupacije jos puno prije. Na Realmeu i Oneplusu sam uspio instalirat originali Oppo dialer.

Odlican poklon za kuvare😜

Prilozi

• Screenshot_20260202_145647_com_mail_mobile_android_mail_MailViewActivity.jpg
    Screenshot_20260202_145647_com_mail_mobile_android_mail_MailViewActivity.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 140
Čini se odlična, ne merim po sot-u ali ovako po osećaju bar 30% bolja od s25u. Ograničio sam je na 80% prvi put u životu jer mi je i to dovoljno pa onda ajde bar da potraje duže. Plus se napuni dok si reko keks

Kako vam se čini baterija nakon nekoliko dana upotrebe. Uspije li se izvući preko 7 SOT pri jednom punjenu
Ne gledam SOT, znam da mi izdrzi ceo dan bez problema. Ako snimam, slikam, igram igrice sat vremena ostane oko 20 i nesto posto na kraj dana. Danas sam oko 13 i 30 napunio na 100 posto, radio sam pa nisam puno telefon koristio i sad je na 90 posto.

Prilozi

• Screenshot_20260203_211101_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    Screenshot_20260203_211101_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    62 KB · Pregleda: 78
Da li je neko kupio global verziju?
Ja se ozbiljno razmisljam.

Upoređivao sam slike sa iphne 14 pro i sa 16 pro. Glavni senzor falu mi više detalja u odnosu na iphone i zna da omaši boje to mislim na white balance. Stolice, dženperi, teksture imaju manje detalja u zatvorenom prostoru na honoru, ali kada prepozna lice onda ima više detalja ispegla nekako a na iphone ima dosta šuma. Podeljeno mišljenje imam. Ima dobru makro kameru i naravno zoom

Igrao sam ne zahtevne igrice vec 2 sata i dopisivao se, sada mi je vaterija na 72 procenta od poslednje poruke u vezi baterije

Uradio backup da probam da vratim na fabrička ali nakon što je odradio back up kamera je proradila normalno...

Evo ga prvi veći problem ne znam šta da joj radim? Senzor kamere tj stabilizacija igra li igra. Probao sam restart, malo prstom da ga lupim al ne pomaže ništa. Niti je ispadao niti bilo šta
Pogledajte prilog 526764
Skoro identican problem sam imao sa Nokia8 svojevremeno. Navodno, neki magneti motora su se razmagnetisali i onda kamera poludi. Resenje je bilo da se prisloni neki magnet uz kameru da se magneti stabilizuju. Nisam probao jer sam telefon vec bio reklamirao.

Skoro identican problem sam imao sa Nokia8 svojevremeno. Navodno, neki magneti motora su se razmagnetisali i onda kamera poludi. Resenje je bilo da se prisloni neki magnet uz kameru da se magneti stabilizuju. Nisam probao jer sam telefon vec bio reklamirao.
Sad se opet pojavilo ali je nestalo nakon prvog restarta aplikacije. Svakako sam uradio factory reset pa ako se ponovi odneću u servis... Probao sam to sa magnetom, tako što sam prineo na bežični punjač koji ima mag safe opciju ali nije pomoglo. Baš se smorio i naravno prvo pomislim da se vratim na ajfon, međutim dok sam guglao problem većina primera drugih ljudi sa ovim problemom je bilo upravo na ajfonu...

Nazad
Vrh Dno