Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Na hromu kucaj chrome://flags/ kao da hoćeš da ideš na taj sajt. Izaći će ti na vrhu pretraga, tu kucaj Dark i pojaviće ti se dve opcije. Možeš da omogućiš prvu ili drugu i biće ti svaki sajt sa tamnom pozadinom. A ovo šta ti se dešava sa osvetljenjem mi nije jasno kako i šta.
Hvala na odgovoru. Možda mi se za osvetljenje i kontrast učinilo, ili se u međuvremenu to rešilo. Možda i previše cepidlačim.😑

Na hromu kucaj chrome://flags/ kao da hoćeš da ideš na taj sajt. Izaći će ti na vrhu pretraga, tu kucaj Dark i pojaviće ti se dve opcije. Možeš da omogućiš prvu ili drugu i biće ti svaki sajt sa tamnom pozadinom. A ovo šta ti se dešava sa osvetljenjem mi nije jasno kako i šta.
Možda je jednostavno bio neki bag u softveru ili senzoru osvetljenja.

Počele reklame i na Honoru, konkretno u aplikaciji za vreme😑

Da pitam članove da li znaju zbog čega na Lite 7 wi fi neće da ide preko 280mbit iako je brzina 400/400,dok na Honor 90 ide normalno do 400/400,cak i kada pogledam podatke za wi fi na kojoj je povezan na Lite 7 je brzina 433Mbps dok na Honor 90 je 780MB/s. Frekvencina je na oba telefona 5GHz,ali lite nece da ide preko 280Mbit,ne kontam zbog čega.

Mislim da magic 7 lite podržava samo wifi 5 standard (ac), dok honor 400 podržava wifi 6 (ax).

Da li se još nekom dešava da ponekad fabričke aplikacije (podešavanja, telefon, kontakti, galerija, kamera, kalendar) sporo otvaraju?

Jel ima reklame kad promenite DNS na Adguard-ov (dns.adguard.com)?
Ne koristim honor-ovu app za vreme već weather&radar.

Inače godinu dana ravno kod mene, 75 ciklusa punjenja… prezadovoljan baterijom.

Inače
Jel ima reklame kad promenite DNS na Adguard-ov (dns.adguard.com)?
Ne koristim honor-ovu app za vreme već weather&radar.

Inače godinu dana ravno kod mene, 75 ciklusa punjenja… prezadovoljan baterijom.
Kod mene za godinu dana 187 ciklusa punjenja. Ja ne znam kako je vama 60% manje, ali svaka čast

Moj od proslog januara 2025 186 ciklusa

Ja od 15.Januara 2025 imam 102 ciklusa punjenja.

Kod mene ovako

Prilozi

• Screenshot_20260209_150341_com_hihonor_systemmanager_PowerSettingActivity.jpg
    Screenshot_20260209_150341_com_hihonor_systemmanager_PowerSettingActivity.jpg
    85.8 KB · Pregleda: 66
Moguće je da je decembar slabija serija 🙂 Ali i koristim ga pošteno svaki dan YT par sati u pozadini dok radim... Inače jako retko punim do kraja i ne čekam da se skroz isprazni - pazim koliko mogu

Svi mi različito koristimo telefone, tako da br. ciklusa ne mora ništa da znači.

Uvek se trudim da ga punim između 20 i 80%

Sta vi radite kada imate manje od 100 punjenja?
proizvodnja novembar 2024
First use jan 2025
Cycle count 234

Čisto radi poredjenja RN 13 Pro 5G
- aktiviran decembar 2024
-278 ciklusa

Proizvodnja decembar 2024
Prvo korišćenje sredina jula 2025
52 ciklusa

Evo jedno loše iskustvo nakon korištenja oko godinu dana ekran iskrzan dosta s obzirom da nije padao i nije ekstremno korišten i usb-c port loše drži. Mobitel kao mobitel je ok,ali ne opravdava ono što je obećano. Ima li netko slična iskustva?

Nakon godinu dana jedini neočekivani tragovi upotebe jesu ti da je na par mesta na leđima boja oguljena iako je non stop u silikonskim maskama.

Izašao security update sad je 1. feb.

Nazad
Vrh Dno