Kineski je naravno, honor original 66w od 3-5k😀 @macdon na slici je kopija 100%
Upravo tako. Meni je nedostatak wifi 6 deal-breaker.Inače sam zadovoljan telefonom - brz, odlican ekran i baterija. Drzim ga stalno na 120Hz... Mali minus što nema WiFi6.
Ja imam garanciju 24 meseca a ti nemas utataaaa 😁Pa da... Ali i Honor orginal je kineski 😉.
Da je orginal (tj. ovaj što se kao takav prodaje) bolji od ove moje kopije koju koristim, rado ću priznati ako neko oba paralelno istestira mernim uređajima, te ih fizički otvori i dokaže da to nije isti punjač.
Da li je uopste toliko bitno da je punjac original ako vremenski isto puni “kopija”?
Ali nisu ni to neki šklj punjaci, na dobre proizvodjace mislim. Ne mislim na neke opcije od 2-3$ nego ove od 10-15$Jako je bitno jer su kopije često ogoljene elektronike kada je zaštita u pitanju. Može da puni istom brzinom ali da bude hazard jer nema zaštitu od pregrevanja, zaštitu od kratkog spoja, od prenapona i podnapona, od statičkog elektriciteta, prekostrujnu zaštitu...
Tako je.Meni punjač od Redmija 67w napuni telefon za oko 2 sata.Sat pre spavanja i sat ujutru i ja sam zadovoljan.Tako svaki drugi dan.I ko mi garantuje da u današnjoj Srbiji neće da mi uvale nešto drugo što liči na original.Još uvek ostaje opcija 'sigurnog sporog punjenja' nekim brendiranim, od prethodnih telefona, zaostalim punjačem..
pa zato što su EU idioti doneli takav propis ad hoc, a da pre toga nisu pripremili teren, u smislu da donesu propis da svi mobiteli koji se izvoze na teritorij EU u tehničkom smislu moraju imati identično punjenje i da za iste važi univerzalni punjač.Vise od polovine komentara u ovoj temi je o punjacu.![]()
Predlazem da ga reklamiras dok jos nije proslo 14 dana od kupovine.- valjda do tad imas pravo na povrat novca / zamenu bez pogovora od strane prodavca.Mozda imaju prevelika ocekivanja...ja moj punim svako drugo vece i meni je to ok. Koristim ga uglavnom za drustvene mreze, pozive...ne igram igrice na primer. Kod mene je jedina mana ta sto sam vec pisala a to je Instagram, pisala sam i podrsci i nije mi jasno kako drugi nemaju sa tim problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari