Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

nema sanse toliko, meni nocas tj od 00 pa do 5 3% ako je sinuo bilo 51 na 48 sam ga stavio na punjac

Ne znam šta više da proveravam. Jeste da imam dosta aplikacije instaliranih ali opet. Jedino da uključujem power saving mod.

jel imas neku app kloniranu?
Mene je viber zezao klon vibera cedio bateriju

Upravo pazario online Honor Magic 7 lite. Moja prva ponocna kupovina 😂.
Trenutno je u toj radnji (G) Honor nedelja (traje do 13.07) gde se uz kupovinu telefona dobija poklon. U ovom slucaju uz Honor Magic 7 lite se dobija Honor Choice Watch 2i.

pa stalno mi je u tom slucaju stajala neka notifikacija od viber akoju sam ignorisao, onda sam otisao u podesavanja , pa baterija i video da taj clone vibera stoji startovan tima lupam 20h maltene od zadnjeg koriscenja.

To uopšte nemam. Mada ima dosta instaliranih aplikacija iz play store. 57 ukupno.
pa stalno mi je u tom slucaju stajala neka notifikacija od viber akoju sam ignorisao, onda sam otisao u podesavanja , pa baterija i video da taj clone vibera stoji startovan tima lupam 20h maltene od

Upravo pazario online Honor Magic 7 lite. Moja prva ponocna kupovina 😂.
Trenutno je u toj radnji (G) Honor nedelja (traje do 13.07) gde se uz kupovinu telefona dobija poklon. U ovom slucaju uz Honor Magic 7 lite se dobija Honor Choice Watch 2i.
Stigao Honor Magic 7 lite. Prvi utisci. Odlican odlican ekran. Prvi put se srecem sa zaobljenim ekranom pa sam se toga malo pribojavao. Nisam hteo da koristim nikakvu masku ali telefon je bar meni bas klizav sa zadnje strane, tako da cu najverovatnije neku silikonsku masku. Kako se prvi put srecem sa Magic OS-om stvarno sam prijatno iznenadjen fluidnoscu samog sistema. Sto se tice baterije jos uvek je rano donositi neki sud o njoj jer sam kratko koristio telefon. Odmah su dosla mislim tri updejta...za manje od 24h.
Trenutno na verziji 9.0.0.177. Kao neko ko je uvek koristio Xiaomi ( Redmi Note 4x, Redmi Note 5+, Redmi Note 8t) Magic OS je za mene zanimljivo iskustvo. Vidi se da je sistem bas dobro optimizovan, dobar ram menadzment.
Imam jedno pitanje u vezi fabricke zastitne folije. Da li je neko skidao? Pitam jer imam utisak da mi folija nekako "ubija" boje, kao da fali ostrine.

Meni se sjebala original zaštita posle mesec dana. Zavukao nokat sa strane i polako prašina.... Uzeo iglicu da očistim i smao je puklo 😂. Ja nisam primetio nikakvu razliku između originala, bez i sa kineskom zaštitom. Vidi da podesiš u podesavanjima ekrana.
Stigao Honor Magic 7 lite. Prvi utisci. Odlican odlican ekran. Prvi put se srecem sa zaobljenim ekranom pa sam se toga malo pribojavao. Nisam hteo da koristim nikakvu masku ali telefon je bar meni bas klizav sa zadnje strane, tako da cu najverovatnije neku silikonsku masku. Kako se prvi put srecem sa Magic OS-om stvarno sam prijatno iznenadjen fluidnoscu samog sistema. Sto se tice baterije jos uvek je rano donositi neki sud o njoj jer sam kratko koristio telefon. Odmah su dosla mislim tri updejta...za manje od 24h.
Trenutno na verziji 9.0.0.177. Kao neko ko je uvek koristio Xiaomi ( Redmi Note 4x, Redmi Note 5+, Redmi Note 8t) Magic OS je za mene zanimljivo iskustvo. Vidi se da je sistem bas dobro optimizovan, dobar ram menadzment.
Imam jedno pitanje u vezi fabricke zastitne folije. Da li je neko skidao? Pitam jer imam utisak da mi folija nekako "ubija" boje, kao da fali ostrine.

Meni je usao vazduh posle nekog vremena i skinula sam foliju, sad nemam foliju nikakvu i ok je. Nemam ni masku, jeste da klizi u pocetku ali to je dok se naviknete. Jedno pitanje, da li vam se prikazuje notifikacija kad vam stigne poruka na mesingeru ili na ikoni za facebook?

Meni je usao vazduh posle nekog vremena i skinula sam foliju, sad nemam foliju nikakvu i ok je. Nemam ni masku, jeste da klizi u pocetku ali to je dok se naviknete. Jedno pitanje, da li vam se prikazuje notifikacija kad vam stigne poruka na mesingeru ili na ikoni za facebook?
Meni se za vajber ne prikazuje. Samo vidim kad spustim obaveštenja ili na zaključanom ekranu.

Pri
Prikazuje sve normalno sto se tice messengera, a za Facebook mi ugaseno😂

Bio je red. Ovo zadnje su bas loše odradili. Non stop nesto zeza. Bluetooth slušalice se samo od jednom utišaj, Bluetooth generalno užas, sat sam otkači i poništi sve dozvole koje si prethodno dao. Baš haotično.

To sa I meni dešava sa satom. Nije se dešavalo sa prethodnim telefonom.

Može li mali info. Kada se pojavio fon, malo sam ga čačkao i fon je radio top, bez laga i sl. Kamera isto. Sada sam ga uzeo za dete i deluje mi da kamera laga. Nije fluidna kao što je bila kada sam se prvi put sreo sa fonom. Da li je to do nekog updejta ili mi je zapao loš primerak?

Može li mali info. Kada se pojavio fon, malo sam ga čačkao i fon je radio top, bez laga i sl. Kamera isto. Sada sam ga uzeo za dete i deluje mi da kamera laga. Nije fluidna kao što je bila kada sam se prvi put sreo sa fonom. Da li je to do nekog updejta ili mi je zapao loš primerak?
Meni kamera baguje od prvog dana. Trebalo joj je dosta da se stabilizuje. Čak i sad mi se desi da deluje da je ok, slikam, sve stabilno, pogledam sliku ona mutna. To mi je u početku radio često sad radi ređe. Ja sam fon kupio krajem februara, 25.02. otprilike.

Meni kamera baguje od prvog dana. Trebalo joj je dosta da se stabilizuje. Čak i sad mi se desi da deluje da je ok, slikam, sve stabilno, pogledam sliku ona mutna. To mi je u početku radio često sad radi ređe. Ja sam fon kupio krajem februara, 25.02. otprilike.
Slicno je i kod mene , stim sto nakon slikanja izlazenja iz kamere telefon dosta uspori i moram da sacekam par sekundi kako bih otvorio neku aplikaciju

Ja nemam te probleme ili ih ne primećujem. Telefon uzet sad u julu (za bateriju piše da je iz decembra 2024), sistem update-ovan na 9.0.0.177.

cesto iz vibera izajdem, slikam, nakon zatvaranje kamere bas bas osetno sporije radi par sekundi

Nisam ni ja primetio nikakvo usporenje.Da nemate vi nesto instalirano sto mozda smeta? Ili nesto oko memorije?Ne znam koliko aplikacija drzi otvorenih,ja koristim mozda 3-4 a i njih povremeno zatvorim.Ako pretera mozda udje u onaj Ram Turbo pa zato... ?

Vrh Dno