Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Pozdrav svima, novi sam na forumu, treba mi pomoc oko odlucivanja sledece kupovine. Hm6p ili samsung s24 ultra. Iskreno baterija i kamera su mi najbitniji, ne igram igrice i to.
Ako vec razmatras polovan 6p, moj ti je savet za nov 600 pro, ne znam da li su slicne cene, ali 6p je vec 2 godine star, zavisi i kakva je baterija.
Sto se tice fotografisanja mislim da neces primetiti razliku.

Po meni, Magic serija je Magic, pa makar stara i 2 godine. Moj glas ide HM6P
Pa i ja tako razmisljam, imao sam pre koju godinu magic 5 lite i sve osim kamere mi je bilo top. Magic os mi odgovara vise nego bilo koji drugi android. A menjao sam od tad par telefona. Jedino zasto bih uzimao mozda cak i 400 pro ili 600 pro hm7p jeste zbog podrske duze. Kazem opet nisam zahtevan korisnik, volim da bacim koju foto i da mi baterija drzi dobro.

U jednu ruku se slazem da je magic top klasa, ali opet malo se napredovalo u visem srednjem segmentu.
Kamera na 600 pro je ja mislim medju boljima u toj klasi, a i veca baterija.
Mada koliko sam gledao 6p moze da se uzme za manje novca.

Pozdrav svima, novi sam na forumu, treba mi pomoc oko odlucivanja sledece kupovine. Hm6p ili samsung s24 ultra. Iskreno baterija i kamera su mi najbitniji, ne igram igrice i to.
Imao oba

Samsung:
  • bolji softver
  • bolje video snimanje
  • olovka
  • ravan ekran

Honor:
  • bolja baterija
  • bolje fotke
  • ir port
  • ekran nije smece ako se stavi zaštita na njega (samsung je radi anti glare)
  • brze punjenje
  • bolji face unlock

Da biram između ova dva odabrao bi honor.

Na KP HM6P ima od 370eu na gore u top stanju (ima i za manje losije stanje). i to od prodavaca sa poprično pozitivnih ocena. Best buy definitivno s obzirom da ima bolju kameru od HM7P i da ima veću bateriju. HM7P nema ispod 500eu.

Na KP HM6P ima od 370eu na gore u top stanju (ima i za manje losije stanje). i to od prodavaca sa poprično pozitivnih ocena. Best buy definitivno s obzirom da ima bolju kameru od HM7P i da ima veću bateriju. HM7P nema ispod 500eu.
Ovo nije lose ni malo. Ja sam nasao Puru 70 pro za te pare, pa sam u nedomici sta raditi

Nazad
Vrh Dno