Ako vec razmatras polovan 6p, moj ti je savet za nov 600 pro, ne znam da li su slicne cene, ali 6p je vec 2 godine star, zavisi i kakva je baterija.Pozdrav svima, novi sam na forumu, treba mi pomoc oko odlucivanja sledece kupovine. Hm6p ili samsung s24 ultra. Iskreno baterija i kamera su mi najbitniji, ne igram igrice i to.
Po meni, Magic serija je Magic, pa makar stara i 2 godine. Moj glas ide HM6PAko vec razmatras polovan 6p, moj ti je savet za nov 600 pro, ne znam da li su slicne cene, ali 6p je vec 2 godine star, zavisi i kakva je baterija.
Sto se tice fotografisanja mislim da neces primetiti razliku.
Pa i ja tako razmisljam, imao sam pre koju godinu magic 5 lite i sve osim kamere mi je bilo top. Magic os mi odgovara vise nego bilo koji drugi android. A menjao sam od tad par telefona. Jedino zasto bih uzimao mozda cak i 400 pro ili 600 pro hm7p jeste zbog podrske duze. Kazem opet nisam zahtevan korisnik, volim da bacim koju foto i da mi baterija drzi dobro.Po meni, Magic serija je Magic, pa makar stara i 2 godine. Moj glas ide HM6P
Imao obaPozdrav svima, novi sam na forumu, treba mi pomoc oko odlucivanja sledece kupovine. Hm6p ili samsung s24 ultra. Iskreno baterija i kamera su mi najbitniji, ne igram igrice i to.
Ovo nije lose ni malo. Ja sam nasao Puru 70 pro za te pare, pa sam u nedomici sta raditiNa KP HM6P ima od 370eu na gore u top stanju (ima i za manje losije stanje). i to od prodavaca sa poprično pozitivnih ocena. Best buy definitivno s obzirom da ima bolju kameru od HM7P i da ima veću bateriju. HM7P nema ispod 500eu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari