Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

👇

Prilozi

• Screenshot_20260119_081818_flar2_devcheck_MainActivity.jpg
    Screenshot_20260119_081818_flar2_devcheck_MainActivity.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 58
primetna razlika u ciklusima punjenja.
moram da naglasim samo da telefon nikad nisam čačkao dok se puni otkad sam ga kupio, ali je često na punjaču u autu na kratkim ciklusima, verovatno je to uticalo na degradaciju.

Да ли се га често празнио до 0%? Како си га пунио? Да ли су ти биле укључене све заштите батерије у опцијама? Пунио га ноћу? Ја сам га узео месец дана после тебе, укључене све заштите, пунио га углавном од 20% - 80%. Devcheck каже код мене 96%, да смањим и ја у 3% то је 93%. Велика је разлика с обзиром да смо га узели приближно у исто време, нешто није како треба. Ја га узео 28. 04. 2024.

Да ли се га често празнио до 0%?

Desetak puta. Znam da ne treba, ali ne mogu baš da robujem tehnologiji uvek po svaku cenu.

Како си га пунио?

Na honor punjaču gotovo uvek do 100%, a u kolima nije bilo pravila - nekad par minuta, nekada po 3-4 sata, zavisi od dužine vožnje.

Да ли су ти биле укључене све заштите батерије у опцијама?

Da. Određene aplikacije su pošteđene optimizacije jer inače ne rade kako treba, ne stižu notifikacije, ne startuju se automatski itd.

Пунио га ноћу?

Skoro svaki dan.

Ја сам га узео месец дана после тебе, укључене све заштите, пунио га углавном од 20% - 80%. Devcheck каже код мене 96%, да смањим и ја у 3% то је 93%. Велика је разлика с обзиром да смо га узели приближно у исто време, нешто није како треба. Ја га узео 28. 04. 2024.

Osim nekoliko pražnjenja do 1%, najverovatnije česti ciklusi u autu ili boravak na punjaču dok radi navigacija.

Desetak puta. Znam da ne treba, ali ne mogu baš da robujem tehnologiji uvek po svaku cenu.

Na honor punjaču gotovo uvek do 100%, a u kolima nije bilo pravila - nekad par minuta, nekada po 3-4 sata, zavisi od dužine vožnje.

Da. Određene aplikacije su pošteđene optimizacije jer inače ne rade kako treba, ne stižu notifikacije, ne startuju se automatski itd.

Skoro svaki dan.

Osim nekoliko pražnjenja do 1%, najverovatnije česti ciklusi u autu ili boravak na punjaču dok radi navigacija.
Навигација кида батерију, још на пуњачу, дефинитивно је то утицало. Добиће се сада bypass charge опција, па кад закачиш телефон на пуњач и укључиш ту опцију, струја заобилази батерију као кад из лаптопа извадиш батерију и само ти је на каблу. То ће доста сачувати батерију.

Da li znate neki dobar servis, upravo mi je pao na parket sa pola metra, naprslo je zadnje staklo?

Da li neko zna zasto mi prikazuje gresku za analizu preostalog kapaciteta baterije da je manje napunjena od 60 posto? Sesti dan punim od 10 do 100 posto ali nista. 1000030567.jpg

Onda ne znam. Isti problem sam imao dok nisam isključio to, posle je proradilo. Doduše bila je modovana/pro verzija, nije ona sa play storea, ali ne verujem da ima to mnogo veze.
DevCheck takođe radi (isto modovani apk).

1000030643.jpg
E ako je meni 94 posto baterija nemam reci. Od kada je izasao fon, do danasnjeg dana svaki dan pun gas igrice, cesto i na punjacu.

Da li koristite GigSky za besplatan esim za Nemacku ili neku drugu opciju da probam da dobijem MagicOS 10 ? Hvala

Kada se telefon kupuje u Kini koju verziju je bolje kupiti,globalnu ili za kinesko trziste?

Nazad
Vrh Dno