miki92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.06.2011
- Poena
- 385
Ovo mogu i ja da potvrdim za OTP karticu. Osim u pekarama svugde koristim gpay. Pored silnih app za markete i lojaliti kartica najlakse mi je ovako platiti nego stalno da vadim novcanik ili kad ne nosim novcanik uvek nosim mob... Za sada sam oduševljen jačinom signala na mestima gde sa samsungom nisam imao uopste mrežu. I baterija je ok,iako je ukljucena opcija da je puni do 80%.to ne znam, samo mogu da potvrdim da google wallet godinu dana radi bez ikakvih problema sa povezanom intezinom visa karticom.
Što se tiče slika u pokretu ovaj mod za slikanje u pokretu je zaista fenomenala, teško da može bolje.Evo slike letećih predmeta u prilogu pa ocenite sami.Jel može neko da mi u DM pošalje neku sliku u pokretu ili u uslovima slabijeg svetla?
Jel se ovaj mod uključuje automatski ili treba sam nešto uključiti?Što se tiče slika u pokretu ovaj mod za slikanje u pokretu je zaista fenomenala, teško da može bolje.Evo slike letećih predmeta u prilogu pa ocenite sami.
Imaš mogućnost da uključiš mod i sam da slikaš kad želiš, a imaš i mogućnost da uključiš automatski slikanje na pokrete, osmehe...Jel se ovaj mod uključuje automatski ili treba sam nešto uključiti?
Laik sam za fotografiju,ali meni ove fotke deluju veoma pristojno. Čestitam na dobrom bacanju.Imaš mogućnost da uključiš mod i sam da slikaš kad želiš, a imaš i mogućnost da uključiš automatski slikanje na pokrete, osmehe...
U oba slučaja ti moraš da uključiš ovaj mod po potrebi.
Generalno korisna stvar.
Apsolutno se slazem i prijatno iznenadjen kvalitetom slike 👌Laik sam za fotografiju,ali meni ove fotke deluju veoma pristojno. Čestitam na dobrom bacanju.![]()
Neko je gore tražio slike u pokretu. Ne znam da li će ova da znači nešto, ali kratko objašnjenje : fidget spinner u rotaciji, sobno svetlo.
Pogledajte prilog 485497
Dakle uključen motion capture.
Kontam da bi na dnevnom svetlu bila još bolja slika.
A kakav je makro mod? Ako ga ima uopšte
Ta opcija neće biti jer nije po Eu regulativama. Imala je u prethonim verzijama ali je izbačena.jel ima nešto novo za call rec i da li će uopšte biti?
Zna li se šta donosi nov upadate?Stigao .160 update, preko tryout opcije.
Već sam pisao nekoliko puta da koristim aplikaciju "True Phone" za snimanje razgovora i da se dobro čuje sagovornik.jel ima nešto novo za call rec i da li će uopšte biti?
Dokle god ne proradi Call Recorder, ja ne vršim update na 9.0. Tako da kada to bude omogućeno obavezno objavite, pa da sa settings opcije sklonim onu dosadnu crvenu jedinicu!!!😉Nije bila ni u prethodnim, morao je da radi import iz kineskih verzija. Više ne radi ta metoda jer A15 to blokira. Traži se backdoor.
Dokle god ne proradi Call Recorder, ja ne vršim update na 9.0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari