Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Imam jedan problem, ako neko može da pomogne
Kad pričam preko video poziva na Viberu ne radi mi kao spikerfon dole, već čujem sagovornika samo gore kao na običnom pozivu. Sve dozvole su uključene 🤔 i sve normalno radi preko whats appa

Savetujem ovo umesto folije :
Verovatno možeš da nađeš i pakovanje od 3+ za mizarno višu cenu.
Uglavnom vrlo se lako postavlja tako da je mogućnost greške svedena na minimum.
Da li ovo ima lepak preko cele povrsine ili samo po ivicama??

Nisam siguran, ali uglavnom savršeno leži i ne mrda, nema nikakvih mehurića vazduha ni na ivicama, ni po sredini.

Jedno nebitno pitanje cisto znatizelje radi. Zasto ovom telefonu ovako pada cena? U cemu je fora? Ja koliko sam mislio do pre par meseci da je Samsung idealan za mene, polako shvatam da sam bio u velikoj zabludi. HM6 pro za sada radi bez greske. Ali ovo spustanje cene ovakvom brzinom ne razumem.

Jedno nebitno pitanje cisto znatizelje radi. Zasto ovom telefonu ovako pada cena? U cemu je fora? Ja koliko sam mislio do pre par meseci da je Samsung idealan za mene, polako shvatam da sam bio u velikoj zabludi. HM6 pro za sada radi bez greske. Ali ovo spustanje cene ovakvom brzinom ne razumem.
Pa Honor ima vrlo agresivne promocije pa nov možeš da kupiš upola cena već par meseci nakon izlaska. Tek bundle za pre-order u svetu i da ne pričam, kuponi, tableti itd. Mada, koliko vidim, dodje do 450-500 eur i onda stoji.

Ne razumem o kakvom spuštanju cene se radi? Koliko vidim u legalnim prodavnicama je 100k, na u oko 750evra.
Nije mu nešto puno pala cena.

Pa napisah i za kp. Tamo tek nije pala. Govorim o novim uređajima naravno. Jedino ako si mislio na polovne, to je onda druga priča. Nikad polovan honor nije držao cenu kao samsung, a o iphone da i ne pričamo

Ima li nekog sa Magic V2 i V3, pretpostavljam da je call recording isto problem, jer su na novijoj android verziji?

Opasno sam se zagrejao za telefon nego nikako da iskoci nesto na oglasima, svi koji ga imaju ga koriste izgleda 🤣

Ja sam sa V2 ali ga nisam ni koristio plus koristim od starta True Caller tako da ne znam ima li kakvih promena po tom pitanju.

Poceli su mnogo da dele kinesku verziju sa globalnom kad su azuriranja u pitanju...2x nas vec preskacu sa novim opcijama,ne svidja mi se to uopste...

Meni na kinesku esim stigao ovaj 147 apdejt. Samo security, ništa novo.

Supruzi je malopre pao na tlo telefon Honor Magic 6 Lite i došlo je do oštećenja kamere sa zadnje strane na mestu na kom se nalazi jedno od sočiva (vidi se na slici u prilogu).

Zna i neko da li je moguća popravka, koliko bi ista okvirno koštala (da li je uopšte isplativa) i koji je servis za Honor telefone (ProMobi ili ima još neki koji bi to mogao da odradi.

Prilozi

• IMG_20250301_122234.jpg
    IMG_20250301_122234.jpg
    80.5 KB · Pregleda: 33
Pro Mobi je zvaničan, zovni ih i pitaj. Ćuti pa nije pao na prednju stranu, otišao bi ekran...

To sam odmah rekao supruzi da je sreća u nesreći što je pao na zadnju stranu.
Inače žalila se supruga da joj je telefon jako klizav i nezgodan za držanje.

Nazad
Vrh Dno