Milan 91
Poznat
- Učlanjen(a)
- 03.01.2023
- Poena
- 25
Da, stigla mi je pre par dana.Da li ti lično tu foliju koristiš?
Da, stigla mi je pre par dana.Da li ti lično tu foliju koristiš?
Da li ovo ima lepak preko cele povrsine ili samo po ivicama??Savetujem ovo umesto folije :
Verovatno možeš da nađeš i pakovanje od 3+ za mizarno višu cenu.![]()
2Pcs Tempered Glass For Honor Magic 6 5 Pro 6 lite 4 Ultimate 3 Pro + Screen Protector With Automatic installer Tool - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Uglavnom vrlo se lako postavlja tako da je mogućnost greške svedena na minimum.
Pa Honor ima vrlo agresivne promocije pa nov možeš da kupiš upola cena već par meseci nakon izlaska. Tek bundle za pre-order u svetu i da ne pričam, kuponi, tableti itd. Mada, koliko vidim, dodje do 450-500 eur i onda stoji.Jedno nebitno pitanje cisto znatizelje radi. Zasto ovom telefonu ovako pada cena? U cemu je fora? Ja koliko sam mislio do pre par meseci da je Samsung idealan za mene, polako shvatam da sam bio u velikoj zabludi. HM6 pro za sada radi bez greske. Ali ovo spustanje cene ovakvom brzinom ne razumem.
Ne razumem o kakvom spuštanju cene se radi? Koliko vidim u legalnim prodavnicama je 100k, na u oko 750evra.Jedno nebitno pitanje cisto znatizelje radi. Zasto ovom telefonu ovako pada cena? U cemu je fora? Ja koliko sam mislio do pre par meseci da je Samsung idealan za mene, polako shvatam da sam bio u velikoj zabludi. HM6 pro za sada radi bez greske. Ali ovo spustanje cene ovakvom brzinom ne razumem.
Ne pricam o tim prebudzenim prodavnicama sto skidaju kozu sa ledja.Ne razumem o kakvom spuštanju cene se radi? Koliko vidim u legalnim prodavnicama je 100k, na u oko 750evra.
Nije mu nešto puno pala cena.
izgleda da je samo po ivicama, zato ti brzo puca, a i pravi veliku refleksiju preko dana to... ako uspes, nadji full glue...Nisam siguran, ali uglavnom savršeno leži i ne mrda, nema nikakvih mehurića vazduha ni na ivicama, ni po sredini.
Revolucionarno.Dolazi 9.0.0.157 update za Magic6 i 7 Pro, donosi doube tap za zaključavanje ekrana.
LG G2, prvi fon sa tom opcijom ako se dobro secam. 2013 godine sam ga kupio, revolucionarna masina u to vreme 😅Na nekom sam i ja imao pre baš mnogo vremena, nisam samo siguran jel LG G2 ili Note 8.
Dobro su se setiliDolazi 9.0.0.157 update za Magic6 i 7 Pro, donosi doube tap za zaključavanje ekrana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari