Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Вероваћу коментару са редита:
0:06 An Autopilot OS
0:08 Want to drink a Milk Tea? AI order for you
0:17 Too much app notification? AI shut it down for you

0:25 AI compare product price
0:34 "Circle to search" thing + Anywhere door

0:43 Able to analyze and detect deepfake AI generated face
0:58 AI Meeting Minutes take notes (Able to detect who spokesman)
1:10 AI Document Analyzing (QnA)

1:18 Whose painting is this? Like ChatGPT, ask and get answer
1:25 Translation in Realtime & Face to face translation

1:36 Digital Buddy or Assistant? 1:38 AI Photo Editor (Remover)
1:40 AI expand photo to fit screen

1:44 The more you use it, the better it is.
1:45 The more you use it, the better it understands you.

1:52 Where is the nearest Honor store?

Honor da ponudi Harcourt portrait mode za barem flagshipe, od Magic 4 na dalje, ovaj AI me "ič" ne interesuje, plus ce podrška za srpski biti "tanka" a nisam TikTok generacija da mi prepriča engleski članak. Ovaj eraser imam i na Google Photos aplikaciji.

Da li je neko uspeo da sredi ovaj font što je došao sa updateom "bode mi oči"

Ne, plus što je najgore, kada se upali pilula, font se vrati na onaj manji kako je bio ranije. Baš su ****** napravili sa ovim. Pisaću im no slaba vajda od toga...

Znaci toliki sam baksuz da mi je puklo staklo na telefonu u donjem lijevom cosku.
Sve vrijeme sam mislio da je zaštitno staklo puklo a ne od telefona. Znaci telefon je imao masku i zaštitno staklo, i onaj milimetar mali izmedju stakla i maske tacno tu je udaren i pukne od ekrana staklo.... Elem, zanima me moze li se staklo drugo staviti ili to ide u kompletu sa displejom, i koliko para dodje original, ako neko zna... Hvala

Menja se komplet, od 42-44k je cena u ovlašćenim servisu Pro Mobi.

Meni iskreno ne smeta, zavisi kome se šta sviđa...

ne primećuje se na ss-u, problem je disproporcija, uopšte ne vidim razlog povećanja fonta.
u suštini problem je taj što ne postoji opcija podešavanja veličine, ostaje tako kako su oni zamislili i to je to

Upravo to, disproporcija. Meni je font size na small. Razumem da neko ko ima + dioptriju koristi upravo suprotno i da je njemu ovo odlično. No ja sam minus, sočiva nosim, i ovo mi je neprimereno veliko. Prosto, daj nam opciju svima da namestimo kako odgovara. Ili nek prati ostala font podešavanja. Ovako kroz ceo sistem imam font jedne veličine a u status bar 2x veći.

Zna li neko kakve promene donosi update 8.0.0.218 pošto piše "No changelog information"?

Piše pred update šta sve menja.

Ja se probudio u 5, u wc da odem, pritisnem telefon da vidim koliko sati, a on preko noći izgleda odradio update sistema, šta sam ja pritiskao u tom bunilu, ja ne znam :D

Ženin telefon, skinuo i odradio automatski tako da nisam mogao ranije da proverim šta donosi.

Uzeo ovaj mob posle 4 godine iPhone-a.

Eto prvog većeg problema. Jel' imao još neko situaciju da mu Android Auto nije hteo da se spoji putem USB-a? Može samo putem Bluetooth-a, čime nemam funkcionalnosti koje mi trebaju (najviše mi nedostaje navigacija).

Auto je godinu i po star, dakle nije neka praistorijska kršina.

Poslednja izmena:

Eto prvog većeg problema. Jel' imao jo[ neko situaciju da mu Android Auto nije hteo da se spoji putem USB-a? Može samo putem Bluetooth-a, čime nemam funkcionalnosti koje mi trebaju (najviše mi nedostaje navigacija).

Msm da je neko o tome davno pisao ovde na forumu o tom problemu, samo se nesam dal je ovaj model bio u pitanju ili drugi. Nadam se da ce se javiti neko ko zna da resi ti ovaj problem

Eto prvog većeg problema. Jel' imao još neko situaciju da mu Android Auto nije hteo da se spoji putem USB-a? Može samo putem Bluetooth-a, čime nemam funkcionalnosti koje mi trebaju (najviše mi nedostaje navigacija).

Da li si radio transfer podataka sa starog na novi telefon?

Da li si radio transfer podataka sa starog na novi telefon?
Da, sa iPhone-a.

Apropo povezivanja putem bluetooth-a, to rekoh da mi ne vrši posao. Moj auto ne podržava bežični Android Auto, već samo žični.

Probao sam paljenje/gašenje infotaiment-a, restartovanje mobilnog, paljenje/gašenje Airplane mode-a - ni[ta nije pomoglo.

Majko moja kojem mentolu je potrebno bilo da naoravi ovo ****** sa fontom😡znaci telefone ove kad kupiš ne treba nikad upadate raditi samo kvare glupostima da kupiš novi

Stigao mi Anker punjač od 120w pa me zanima koji od kablića da koristim i jel ima neke razlike?
Imam 3 kablića i svi su type c na type c.
Prvi je original što mi je došao iz fon (na njemu piše 6A), drugi je neki Esager od 100w(tako piše na njemu i treći Baseus koji mi je stigao uz punjač od 65w.

Istice mi u februaru, ugovor u yettel i planiram da produzim i da uzmem telefon. Gledam Iphone, Samsung, Honor, Najvise paznje mi vuce ovaj Magic 6 Pro, vise od Samsunga S24 Ultre i Iphone-a.

Taman tad treba da izadje 7 pro, mozda ne bi bilo lose sacekati i videti kako ce se kretati cene tad.

Nazad
Vrh Dno