Ja sinoc dobio 148 🤗Da li je neko dobio 152 update?
Da li je neko dobio 152 update?
gde ima honor magic6 pro za 700€?Ljudi, i ako postoji neka razlika gde je neki flagship drugog proizvođača bolji, sigurno to ne opravdava trenutnu razliku od oko 80.000 RSD. I Xiaomi 14 Ultra, i S24 Ultra, i Pura Ultra i Iphone 15 Pro, nijedan od njih u nijednoj situaciju ne može biti bolji za trenutnih 700e, da se ne lažemo uopšte.
Tu cenu sam spomenuo kao razliku između dva modela a ne kao cenu Honora.gde ima honor magic6 pro za 700€?
Imas za 99k u g*******ugde ima honor magic6 pro za 700€?
Nema više, vratili su staru cenu.Imas za 99k u g*******u
Uh, sad mi lakše, sad košta više nego što ću ja platiti 🤣Nema više, vratili su staru cenu.
I opet kažem, izgleda da niste razumeli poentu. Pomenuo sam 700e kao razliku u cenama. Recimo, dok je Honor bio 99k u G, S24 ultra je 185k.
A ne znam, da se tako zagreje zbog neke aplikacije, i to sa najjacim cipsetom, ne mirise mi na toPu,pu,daleko bilo... Možda ga je samo pregrejala neka aplikacija u pozadini pa se uključi opet kad se ohladi. @n.petrovic piši svakako šta si uradio
https://www.notebookcheck.net/Honor...phone-with-magical-battery-life.817062.0.htmlNa netu, a i ovoj temi se pominje slabiji kvalitet prilikom razgovora telefonom, sto bi i trebala biti primarna funkcija telefona, barem meni.
Ја апсолутно нисам имао проблема. И микрофон и звучник раде одлично. Пријем сигнала такође. Укупно јако добро искуство када је квалитет разговора у питању. А и звук кад је мултимедија у питању је бруталан.https://www.notebookcheck.net/Honor...phone-with-magical-battery-life.817062.0.html
The voice quality is very natural when held to the ear, and most ambient noise is reliably filtered out, even with more intrusive noise. The loudspeaker mode delivers an appealing quality and also a long microphone range. Even at a distance of almost four meters from the smartphone, we were still easy to understand but then sounded a little tinny.
Ima li nekih vesti?Moj m6p pre dva sata ugasio i nece da se upali. Vreo kao ringla. Sad cu ga odnesem u servis... pa da vidim kako ide procedura.
Ja sam uzeo baš jedno takvo, i vrlo vešto sam ga zalepio 😵💫Imate na Aliju jeftina zaštitna stakla, 3 komada u paketu, dolaze sa "lepkom" i UV lampom. Odlično pokrivaju ekran i ne ostavljaju otiske/tragove prstiju.
![]()
Gebogenes Voll kleber UV-gehärtetes Glas für Ehre Magie 4 5 6 Pro Lite Displays chutz folie Ehre 90 80 70 60 50 Pro Displays chutz folie - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari