Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Ljudi, i ako postoji neka razlika gde je neki flagship drugog proizvođača bolji, sigurno to ne opravdava trenutnu razliku od oko 80.000 RSD. I Xiaomi 14 Ultra, i S24 Ultra, i Pura Ultra i Iphone 15 Pro, nijedan od njih u nijednoj situaciju ne može biti bolji za trenutnih 700e, da se ne lažemo uopšte.
gde ima honor magic6 pro za 700€?

Tako je i famozni Nexus 5x umirao :) tamo je odlazila ploča

Pu,pu,daleko bilo... Možda ga je samo pregrejala neka aplikacija u pozadini pa se uključi opet kad se ohladi. @n.petrovic piši svakako šta si uradio

Isto mi se desilo sa famoznom Motorolom 40 Pro, mislim da je neki pozadinski android proces krivac, bar po nekom postu koji sam našao na netu... Desilo se dva puta za 6 meseci, ali nisam skapirao šta je okidač

Da li je kvalitet razgovora toliko losiji od iPhona ili Samsunga, to vidim kao glavnu prepreku da uzmem ovaj telefon?

Na netu, a i ovoj temi se pominje slabiji kvalitet prilikom razgovora telefonom, sto bi i trebala biti primarna funkcija telefona, barem meni.

Meni je HM5Pro prvi telefon sa kojim mogu da prodjem tunel Straževicu, a da mi ne pukne veza ili krene da se gubi..

Te nijanse u kvalitetu razgovora nisam dovoljno talentovan da uhvatim, meni svi telefoni koje sam imao u zadnje vreme zvuče odlično, a provedem bar 2h dnevno gunđajući na slušalicu.
Ono gde se najviše vide neke razlike je kao što rekoh u dometu, Honor se daleko bolje ponaša od S22 Ultra ili iP13PM... Da imamo normalne mobilne operatore, pomislio bi da su oni nešto radili, ali ne, nije se desilo...

Na netu, a i ovoj temi se pominje slabiji kvalitet prilikom razgovora telefonom, sto bi i trebala biti primarna funkcija telefona, barem meni.
https://www.notebookcheck.net/Honor...phone-with-magical-battery-life.817062.0.html

The voice quality is very natural when held to the ear, and most ambient noise is reliably filtered out, even with more intrusive noise. The loudspeaker mode delivers an appealing quality and also a long microphone range. Even at a distance of almost four meters from the smartphone, we were still easy to understand but then sounded a little tinny.

https://www.notebookcheck.net/Honor...phone-with-magical-battery-life.817062.0.html

The voice quality is very natural when held to the ear, and most ambient noise is reliably filtered out, even with more intrusive noise. The loudspeaker mode delivers an appealing quality and also a long microphone range. Even at a distance of almost four meters from the smartphone, we were still easy to understand but then sounded a little tinny.
Ја апсолутно нисам имао проблема. И микрофон и звучник раде одлично. Пријем сигнала такође. Укупно јако добро искуство када је квалитет разговора у питању. А и звук кад је мултимедија у питању је бруталан.

Imate na Aliju jeftina zaštitna stakla, 3 komada u paketu, dolaze sa "lepkom" i UV lampom. Odlično pokrivaju ekran i ne ostavljaju otiske/tragove prstiju.

Ja sam uzeo baš jedno takvo, i vrlo vešto sam ga zalepio 😵‍💫

Prilozi

• IMG_20240514_220616_100647.jpg
    IMG_20240514_220616_100647.jpg
    92.4 KB · Pregleda: 77
Ili si preterao sa lepkom ili nisi dovoljno nakapao, nema treće :)

Nazad
Vrh Dno