Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Pozdrav ljudi 🖐
Može li neko da mi kaže koje aplikacije su ponuđene u opcijama Twin app, odnosno, koje aplikacije se mogu klonirati kao što je to na Samsungu Dual Messenger (WhatsApp, Telegram, Viber)?

koji adapter koristite 3.5mm za slusalice, stavio sam jedan od huawei p20 pro, i jedan sa aliexpressa i ne prepoznaje mi ni jedan...
ili mozda treba nesto u podesavanjima upaliti??

Ne treba nista podesavati,trebalo bi da ti prepozna odmah,to je samo adapter...ja koristim neki od Huawei sa Alija i sve radi ok...

Ja sam juče dobio telefon. Pre ovog telefona sam imao A52s, i očekivano Honor nije kao Samsung kada je softver u pitanju, što je okej meni bar, ali mi je čudno da nema 127 verziju koja donosi i Magic Portal... A vidim da ga neki imaju. Od čega to zavisi?

Takođe ima neku zaštitu na ekranu... Računam da to ne moram da menjam, dok čekam da mi stignu punjač i maska. Maska provida. Na Aliju ima boljih koliko vidim, mada još uvek nisam našao nešto što mi se sviđa.

Kako dobra akcija u bugarskom yettelu, a kod nas mrka kapa

1000004276.png

inače takve maske se vrte sad i na aliju za 10ak evra u raznim kolor šemama

Evo vam i prvo sniženje u G.

Prilozi

• Screenshot_20240411_201258_Instagram.jpg
    Screenshot_20240411_201258_Instagram.jpg
    168.7 KB · Pregleda: 127
Da li postoji opcija za Honor Magic 6 lite,kada se ušteka na punjač,da pokazuje koliko je vremenski potrebno da se baterija skroz napuni?

Da li je neko ko ima telefon dobio update sa Magic Portal-om? Da li je to do regiona ili operatera ili do neceg drugog... Ja sam zaglavljen na Januar Patchu 8.0.0.120(C431E4R2P2patch02)

Da li je neko ko ima telefon dobio update sa Magic Portal-om? Da li je to do regiona ili operatera ili do neceg drugog... Ja sam zaglavljen na Januar Patchu 8.0.0.120(C431E4R2P2patch02)

Kupovina adekvatnog eSIM-a jeste resenje, odmah mi je povukao update.
Na GlobalYO uzeo nemacki za USD 0.59 (1 dan, 500MB).
Mislim da sam jedino morao da u podesavanjima switchujem data na eSIM (da ne vadim karticu) i update se odmah pojavio.

Update mi je resio i problem sa bluetooth-om, nije hteo da se upari sa fabrickim u autu.

Da li neko zna gde je na telefonu opcija dual connection,ne mogu nigde to da aktiviram,a potrebno mi je kako bi slusalice spojila i sa tabletom?

Kupovina adekvatnog eSIM-a jeste resenje, odmah mi je povukao update.
Na GlobalYO uzeo nemacki za USD 0.59 (1 dan, 500MB).
Mislim da sam jedino morao da u podesavanjima switchujem data na eSIM (da ne vadim karticu) i update se odmah pojavio.

Update mi je resio i problem sa bluetooth-om, nije hteo da se upari sa fabrickim u autu.

E jesu smarači....

Ranije su ovakve stvari prolazile sa VPN-om. Doduše, ja imam nemački SIM, (ne "e", već fizičku verziju, od T-Mobile) - ali ne vredi, nema update-a.

Nazad
Vrh Dno