Cube ACRda li postoji mogucnost Automatskih snimanja razgovora, da li radi neka app kako treba?
Ulje na platnuOdlican zoom,prva slika na 15x,druga 20x
P.S. uz kompresiju foruma,podrazumeva se
sve stockKamera? Stock ili GCam?
Ne slazem se.Отприлике сви произвођачи треба да одустану од својих апликација и да ставе GCam као фабричку.
Zao mi je sto zbog velicine ne mogu da okacim video gde se vidi kako na HM6L koji nema ois radi eis na GCam dok kod native app za video fakticki ne postoji. U foto modu sam vec kacio slike. Ne znam za druge proizvodjace ali za model koji imam se apsolutno slazem.Отприлике сви произвођачи треба да одустану од својих апликација и да ставе GCam као фабричку.
Takođe ovaj na KP-u ide sa kablićem.Jedan info imate punjac od 100w u yettelu sa kablicem dolazi 5000 dodje eto to sam jutros saznao
Pisi im na IG Honor Srbija. Odgovorice ti jako brzo, bar meni jesu za HM6L i poklon buds.Da li je neko sa HM6P dobio onaj poklon tablet? Zna li se neki datum nesto? Ja se prijavio na sajt cim mi je stigao telefon ali nikakvu povratnu informaciju nisam dobio..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari