I meni je stigao jos 22.03.Da li je neko sa HM6P dobio onaj poklon tablet? Zna li se neki datum nesto? Ja se prijavio na sajt cim mi je stigao telefon ali nikakvu povratnu informaciju nisam dobio..
I meni je super,mislila sam da ga prodajem ali sam ga ipak zadrzala,nekako mi se bas lepo slazu,jedina mana istog je kamera,koliko je na HM6P odlicna toliko je na njemu katastofa ☺️Ja ga zapravo koristim i poprilično mi se sviđa![]()
Ja sam isto stavila onu njihovu Fusion,oni su meni odlicni,svaki telefon sam kod njih radila i stvarno traju i stite...Posle 24h - prva stvar koja mi "upada" u oči je da mi je telefon nenormalno klizav. Ma nema teorije da prođe bez futrole, ma koliko ja to želeo.
Staklo neću stavljati, staviću onu mobileoutfitters zaštitu, nekako sam se godinama navikao na to. Skuplje je od ovih zezancija sa AE-a, ali baš sam navikao. Za koji dan ću da okačim stari telefon na oglase...čoveče, telefon je u mint stanju posle 2 godine, samo zbog redovnog nošenja u futroli i sa ovom zaštitom.
@faxcool hvala za linkove....poručujem ovo za kameru odmah. Inače - wtf je hidrogel!? Mislim...ok, umem da čitam i znam engleski, ali...ovo mi dođe nešto između folije i stakla za ekran!?
Enivej...spomenuh futrole. Upravo poručih ovo:
futrola na amazonu
Sad ću malo još da kopam po AE.
Iskljucio sam to odmah i idalje nisam zadovoljan.Čitao sam malo o ovom smart battery capacity. Mislim da je on razlog zašto se neki "žale" na bateriju tj kažu da su očekivali više od 5600mAh, da S23U sa 5000mAh ima skoro istu autonomiju itd... Naime, kada je ova opcija uključena, baterija se ne puni do 100% i time što joj ne daje da se napuni na 100% je čuva i na duže staze zadržava kapacitet iste. Naravno, uređaj nas laže i ne kaže da se napunio do 91% već kaže 100%. Ne znam do koliko se puni zaista ali verujem da je ta cifra dinamička i određena na osnovu pitaj boga koliko parametara. Isto tako verujem da se isključivanjem te opcije dobija pun trenutni kapacitet baterije. Naravno, mislim da je to potpuno bespotrebno, no nije mi bilo jasno kako tačno radi pa je google bio moj prijatelj, pa rekoh da podelim znanje...
Naravno da zaobilaze istinu.Iskreno, nemam telefon, ali ovo sto cu reci ne vazi samo za HM6 pro, nego vrv za vecinu telefona. A to je da imam gadan osecaj da proizvodjaci lazu za te cifre, tipa osvetljenje u nitima, baterija u miliapmerima i jos milion stvari. Jer korisnik nema skoro nikakve mogucnosti da proveri to. Hocu da kazem, tesko su dokazive te brojke.
Stvarno tebra? Mislis da je tako?Zato postoje ljudi koji imaju čime da provere to pa izbace svoje rezultate na yt.
Ja imam 11 Lite 5G NE i meni još uvek radi bez problema. Da je najgori i nije, mada cela 11 serija kuburi sa dugmetom za uklj/iskl.E kad se sjetim kako je ovaj lokalpatriota nahvalio jedan od najgorih telefona ikada Xiaomi 11 lite...Uši bih mu izvukao,dva sam imao u kući.
Ne pratim njegov lik i delo niti me zanima. Kad gledam recenzije uglavnom gledam šta Indijci kažu, nekako su mi od svih najrealniji.Ja govorim za obicnu i 5g verziju.Na obicnoj očajan displej,baterija 4h sota,power dugme riknulo posle 3mj.,a kamera posle 1,5 god...Na 5g baterija ista,power dugme kad je crklo posle 3mj. zamijenio sam ga za Samsung a52s koji je ovaj popljuvao,a bolji je od tog telefona u svakom smislu...Ovaj što prica,bukvalno veze s vezom nema...
Priča mu se svodi na diktiranje specifikacija i kako telefon super izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari