Februar/Mart, je za Global. I to je onda to drugari sa Android verzijama 🙂Ne znam da li ste i na Global verzijama dobili?
Kako bez interneta a izvadila karticeStigo Os10, uzet u Gig... izvadio sim skroz i odmah dobio update 😀
Pa jesu li poboljsali kameru da ne brljavi da slike ne izoblicuje pravi crtani film itdPa imam wifi mozda? Napisao sam kako sam ja dobio update jos pocetkom februara. Ne vidim problem? I nije izvadila, nego izvadio.
Meni na 10 ista ili bolja a nikakav DevCheck ne radi dok nam Honor to ne omogući, imam telefon od novembra 2023, kaže 94 ciklusa punjenja, što nije nimalo realno, čak i da kažemo da je zato što sam uvek držao sve battery safety opcije uključene (a jesam). Meni je prvih 48h radio nešto u pozadini, posle toga baterija razbija. Meni je nažalost telefon ispadao nekoliko puta poslednjih meseci i sada mi optička stabilizacija zvecka malo glasnije - još uvek radi ali pitanje je koliko još. Glavni senzor, tako da će tu morati da se menja glavna kamera, 100 EUR :/ Tada možda zamenim i bateriju.Meni deluje da slabije drži baterija nego na 9, ali svakako nemam problema da odradi celi dan ili dan i po. Mada nisam nikada radio factory reset za ove dve godine koliko ga imam, sve tri velike nadogranje vozim bez reseta. Šta vam kaže DevCheck aplikacija o stanju baterije? Meni piše da imam 381 ciklus punjenja, health još uvek ne prikazuje nisam ga punio do 100% još uvek.
Fluidnost u radu je stvarno baš dobra, ne vidim svrhu da menjam još uvek.
Pogledajte prilog 528900
Ne znam koliko je ovo tačno.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari