Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Drugari , potrebna mala pomoć . Nudi mi se zamjena mog Honor magic 5 pro za Pixel 8 pro , 1:1 . Običan sam korisnik i sa mojim honorom nemam problema , ali kao korisnici HM5 pro sta mislite o toj zamjeni ?

Jutros bio neki patch ali ne vidim da je verzija promenjena, i dalje je 133. :unsure:

a da sad videh, stara veriya je C431E4R2P2 a nova je 2H2

Drugari , potrebna mala pomoć . Nudi mi se zamjena mog Honor magic 5 pro za Pixel 8 pro , 1:1 . Običan sam korisnik i sa mojim honorom nemam problema , ali kao korisnici HM5 pro sta mislite o toj zamjeni ?
Kolega ima Pixel Pro 8 i stalno se žali na bateriju. Ostalo sve odlicno radi.

Kao neko ko je koristio 7 pro, oko pola godine, Pixel nikad vise. Dobar je telefon, sto se tice kamere, sve ostalo nije na nivou vodecih, kineskih brendova... Problem sa zastarelim cipom ce, nadamo se, biti resen od pixel 10 serije, kada ce, konacno, TSMC proizvoditi cip umesto jbn Samsunga. To bi trebalo da resi i vecinu problema sa wi fi signalom, prekidima i sl (poznat problem Exynos modema). E sad, sa druge strane, Google ne zeli da globalno plasira Pixel liniju, tako da softverski zakljuca i osnovne opcije telefona, koje na svakom drugom normalno rade, tipa 4g ili sada i 5g bands, verovatno nisu sve podrzane (za Evropu, a pogotovo za Srbiju). Sta znaci npr, nedostatak 4g band B20 ili B3 kod nas? Pa to znaci da cim izadjes van vecih gradova, mozes imati problem sa prijemom signala.
Pixel 8 pro sam imao prilike da testiram i stvarno, u tom momentu, je lepo radio tel. Slike jako dobre (po meni slicnog kvaliteta kao na HM5 pro, negde bolje, negde slabije), video zapis cini mi se da je i malo bolji. Selfi kamera bolja primetno od HM5 pro i to bi bilo to. Sve ostalo na strani Honora, pocev od cipseta, ekrana, baterije, brzine punjenja, zvuka. Jos jedna stavka, koja me odbija od pixel telefona, je dalja prodaja, nakon koriscenja ili u slucaju da ti se ne dopadne tel. Bukvalno ne znam za brend koji se teze prodaje kod nas...

Kao neko ko je koristio 7 pro, oko pola godine, Pixel nikad vise. Dobar je telefon, sto se tice kamere, sve ostalo nije na nivou vodecih, kineskih brendova... Problem sa zastarelim cipom ce, nadamo se, biti resen od pixel 10 serije, kada ce, konacno, TSMC proizvoditi cip umesto jbn Samsunga. To bi trebalo da resi i vecinu problema sa wi fi signalom, prekidima i sl (poznat problem Exynos modema). E sad, sa druge strane, Google ne zeli da globalno plasira Pixel liniju, tako da softverski zakljuca i osnovne opcije telefona, koje na svakom drugom normalno rade, tipa 4g ili sada i 5g bands, verovatno nisu sve podrzane (za Evropu, a pogotovo za Srbiju). Sta znaci npr, nedostatak 4g band B20 ili B3 kod nas? Pa to znaci da cim izadjes van vecih gradova, mozes imati problem sa prijemom signala.
Pixel 8 pro sam imao prilike da testiram i stvarno, u tom momentu, je lepo radio tel. Slike jako dobre (po meni slicnog kvaliteta kao na HM5 pro, negde bolje, negde slabije), video zapis cini mi se da je i malo bolji. Selfi kamera bolja primetno od HM5 pro i to bi bilo to. Sve ostalo na strani Honora, pocev od cipseta, ekrana, baterije, brzine punjenja, zvuka. Jos jedna stavka, koja me odbija od pixel telefona, je dalja prodaja, nakon koriscenja ili u slucaju da ti se ne dopadne tel. Bukvalno ne znam za brend koji se teze prodaje kod nas...
Uzeo pixel , nadam se da se neću razočarati :)

Treba mi savet i pomoc, danas sam probao u aplikaciji My Honor imamo opciju smart diagnose i testirao sam microfon, i dao mi je kao tri testa- snimanja valjda prvo dva glavna mikrofona i treci je bio neki pozadinski i on je snimio sa dozom neke distorzije zvuk a prva dva bili odlicni, da li bi mi neko mogao pomoci da proveri kod vas da li je i kod vas tako da li je to normalno ili ne? Veliko hvala unapred

Evo upravo sam istestirao. Kod mene radi sve normalno. Pise i da ga treba testirati bez slusalica ili negde gde ima drugih zvukova. Takodje sam video da pise kako je normalno ako ima malog suma u sekundarnom mikrofonu.

Evo upravo sam istestirao. Kod mene radi sve normalno. Pise i da ga treba testirati bez slusalica ili negde gde ima drugih zvukova. Takodje sam video da pise kako je normalno ako ima malog suma u sekundarnom mikrofonu.
Da li ti je test imao tri kruga tri neka snimanja? Znači prvi test bio prvi mikrofon odlican, drugi tes sekundarnog mikrofona odlican, a treci isto pise kao drugi sekundarni mikrofon i on je imao nesto deformisan los zvuk 😔pa sam se istripovao zasto je tako.

Da. Testira tri mikrofona, a ako sam dobro shvatio taj treci je sekundarni drugog ako to ima nekog smisla. I za isti pise da je normalno ako ima nekih manjih sumova itd.
Ima konkretne razlike u zvuku, mada sve se opet ok cuje kod mene.
Vidi mozda bez maske testiraj. Ja sam isto testirao sa maskicom pa mozda tu bude neke razlike. Naravno u slucaju da nisi testirao bez :)

Da. Testira tri mikrofona, a ako sam dobro shvatio taj treci je sekundarni drugog ako to ima nekog smisla. I za isti pise da je normalno ako ima nekih manjih sumova itd.
Vidi mozda bez maske testiraj. Ja sam isto testirao sa maskicom pa mozda tu bude neke razlike. Naravno u slucaju da nisi testirao bez :)
Da to je sekundarni drugog mikrofonatako je gde se on nalazi da ga jeb.. m, cuje se on ali kao da je neko snimio zvuk sa neke slusalice zvuk kao da ga je nesto prigusilo, mozda je negde kod zastitnog stakla, pise i meni normalno i treba da potvrdim ako se ok cuje, ***** li ga ovako u praksi kvalitet snimljenog zvuka je super nemam zamerke

Pomislices da sam ludak 😂ali sam samo bio tvrdoglav nisam se smirio dok nisam skapirao sta me zezalo, taj glupi sekundarni 2 zvučnim se nalazi kod kamera kod stakla ona tackica pored blica to je taj sekundarni 2 zvučnik, to mi je ostalo u malom mozgu da sam negde video na netu, i posto imam foliju jaku preko stakla kamere i prekriva taj zvucnik zato je bio prigusen i cudan i cim sam podigao foliju sve ok, jeste tisi ali normalan zvuk na testu, da ne poverujes 😂😂😂mozda nekom pomogne.

Ahaaa e pa ja nemam tu nikakvu zastitu. Mada kada sam testirao telefom mi je bio na stolu i samim tim je zvuk bio drugaciji. Eto bitno je da je sve ok. :)
Sada i ja znam za ubuduce :D

Ima stakla za kamere sa rupicom na aliju

I just found this on AliExpress:
RSD230.93 | 9H Tempered Glass for Honor Magic 5 Pro 5Pro Magic5 Magic5Pro Camera Lens Protector Screen Protector Camera Cover Lens Glass
RSD230.93 | 9H Tempered Glass for Honor Magic 5 Pro 5Pro Magic5 Magic5Pro Camera Lens Protector Screen Protector Camera Cover Lens Glass
imam jedno mozda i dva neiskoriscena. javi se da ti dam.

imam jedno mozda i dva neiskoriscena. javi se da ti dam.
Jos uvek peglam povremeno onu tvoju teget futrolu i jos uvek mi stoji ona tvoja folija na poklopcu telefona, aj ako imas jedno viska i znas da je ok kada svratim na banovo javim ti se😊

1000017876.jpg
Ovo je moj savet ako juris crnu posto i nema neki vise izbor, ja imam ovu lezi savršeno, udobna nije klizava meni odlicna, izvini ne znam kako da zakacim link

znaci pasuju maske od M7pro?

nema ista takva. za peticu je drugacija oko kamere

svaka pravi. ja sam na mojoj odseko deo kod konektora

Ja sam uzeo original masku i raspala se za 2 mjeseca, od tada imam Spigen Aimo već godinu dana i kao nova još uvijek. Folije i stakla ne koristim, ekran bez oštećenja, ni najmanjih

Prilozi

• Screenshot_20250218_112911_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250218_112911_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    80 KB · Pregleda: 26
Da li neko koristi neki kabl za izlaz slike na tv? U smislu type-c na hdmi, da mogu da ga uključim u hdmi port na tv-u i da radi?

Nazad
Vrh Dno