Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Sigurnosna zakrpa

Prilozi

• Screenshot_20241209_232003_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20241209_232003_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    55.8 KB · Pregleda: 61
Stigao mi and15.

Prilozi

• IMG-c9aeeccd2c88dad332fa774993e3e674-V.jpg
    IMG-c9aeeccd2c88dad332fa774993e3e674-V.jpg
    73.2 KB · Pregleda: 53
Ovo je beta ili stable update? A ja srećan jer sam dobio novembar security. :)

Stable, nije bilo bete uopste, kao opcije za download.

Prilozi

• IMG-316c36f88b49f0dc07d6660a635fd9a0-V~2.jpg
    IMG-316c36f88b49f0dc07d6660a635fd9a0-V~2.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 37
Ovo nije Magic 5 pro? Vidim da je kapacitet baterije 5450mAh?

Ovo nije Magic 5 pro? Vidim da je kapacitet baterije 5450mAh?
Kupljen u Kini. Vise puta sam napomenuo to, u prethodnim postovima, koje sam postavljao, pa sam mislio da nema potrebe sada. Silikon Karbon baterija, veceg kapaciteta u odnosu na Evropsku verziju.

Kupljen u Kini. Vise puta sam napomenuo to, u prethodnim postovima, koje sam postavljao, pa sam mislio da nema potrebe sada. Silikon Karbon baterija, veceg kapaciteta u odnosu na Evropsku verziju.
Da li si mozda usporedio tvoj i evropski model?
Da li ima velike razlike i trajanju baterije, grejanju i brzini punjenja?

Kako izgleda magicos 9, ima li nečega novog i korisnog?
Pa sta znam, ne primecujem mnogo promena. Doduse, tek sam juce instalirao, a inace koristim KWGT app za svu kustomizaciju, koju zelim (ikone, widzeti, sve mi je ostalo isto kao i ranije, a nisam se bas zanimao da vracam sve na Honor- ov default). Vidim da je pojacan onaj YOYO asistent sa AI (licno ne koristim uopste, jer je dosta stvari namenjeno za Kinesko trziste). Editovanje slike (magic eraser), circle to search, simultani prevod na drugi jezik (transkript) i sl. Sta ce od toga biti dostupno i, u kojoj meri, na globalnoj verziji, nemam predstavu. Magic portal mi malo bolje radi sada, mada i to retko kada koristim, iskreno. Ne visim po drustvenim mrezama, osim yt sto gledam... Baterija mi je i do sada bila fantasticna, kamera odlicna, generalno prezadovoljan telefonom, tako da me i ne zanima previse koja verzija androida je tu (sve dok funkcionise bez problema).

Ja se izvinjavam kako bese neko se zalio da se sa prelaskom na android 14. pokvario zvuk na HM5 pro, jesam li dobro razumeo, e sada da li moze pomoc da li se odnosi na zvuk preko njegovog zvučnika ili kada se poveze na slusalice?

Ja se izvinjavam kako bese neko se zalio da se sa prelaskom na android 14. pokvario zvuk na HM5 pro, jesam li dobro razumeo, e sada da li moze pomoc da li se odnosi na zvuk preko njegovog zvučnika ili kada se poveze na slusalice?
Slušalice i nije se pokvario zvuk, nego ekvilajzer (EQ).

Da li se nekom dešava u zadnje vreme da mu zabada telefon u aplikacijama... Radio je perfektno uvek, odjednom zabode na fb, tiktoku, i ne reaguje ni tač ni ništa par sekundi i onda proradi. Magic 5 Pro je u pitanju. Takođe, i dinamička brzina osvežavanja ekrana je počela da radi katastrofa, čas radi dobro, čas uspori animacije i telefon kao da radi na 40Hz...

Немам таквих проблема, да га не урекнем стварно немам замерки. Иначе стигла је децембарска закрпа.

I kod mene sve ok.
Mene interesuje sto neke apk imaju po GB. Recimo FB. Imam lite varijantu i kad sam video koliko zauzima obrisao je i instalirao ponovo. Sad zauzima 200MB recimo. Tako je sa jos nekim apk.
Pre toga sam joj praznio keš memoriju i opet je bila GB.
Nije do telefona, i na ranijim modelima sam imao istu situaciju.
Kao da se ti apdejti samo dodaju a ne da se stara apk obrise a nova instalira

Da li neko ima problem da mu slanje SMS poruke traje preko 2 minuta? Poruka se salje instant ukoliko druga strana ima upaljen net ali npr placanje parkinga mi uvek traje 2,3 min, slanje tati kom je net ugasen takodje

I kod mene sve ok.
Mene interesuje sto neke apk imaju po GB. Recimo FB. Imam lite varijantu i kad sam video koliko zauzima obrisao je i instalirao ponovo. Sad zauzima 200MB recimo. Tako je sa jos nekim apk.
Pre toga sam joj praznio keš memoriju i opet je bila GB.
Nije do telefona, i na ranijim modelima sam imao istu situaciju.
Kao da se ti apdejti samo dodaju a ne da se stara apk obrise a nova instalira
Verovatno zbog data ne samo cache.

Da li neko ima problem da mu slanje SMS poruke traje preko 2 minuta? Poruka se salje instant ukoliko druga strana ima upaljen net ali npr placanje parkinga mi uvek traje 2,3 min, slanje tati kom je net ugasen takodje
Iskljuci VoLTE i salje momentalno.

Ženi sam poklonio moj HONOR Magic 5 pro pošto sam pre par meseci sebi uzeo Magic 6 pro.
Celo veče pokušavam da sa HUAWEI P40 pro prebacim beleške na Magic 5 pro. Ne mogu da nađem rešenje kako da to uradim... U P40 pro ima mnooogooo beleški i bitno joj je da to sačuva i da joj to i u HONOR-u bude u beleškama. Jel ima neko neki predlog?

Ženi sam poklonio moj HONOR Magic 5 pro pošto sam pre par meseci sebi uzeo Magic 6 pro.
Celo veče pokušavam da sa HUAWEI P40 pro prebacim beleške na Magic 5 pro. Ne mogu da nađem rešenje kako da to uradim... U P40 pro ima mnooogooo beleški i bitno joj je da to sačuva i da joj to i u HONOR-u bude u beleškama. Jel ima neko neki predlog?
Zar ne možeš samo da share-as-text beleške iz app?

Na žalost ne... Samo mi daje mogućnost da ga shareujem na drugi HUAWEI uređaj...

Na žalost ne... Samo mi daje mogućnost da ga shareujem na drugi HUAWEI uređaj...
Probajte da skinete apk beleske negde sam nasao link.
Zatim moze preko bluetooth da se podele beleske sa Huawei na Honor.
Posle toga je potrebno te sve beleske prebaciti u google beleske ili honor beleske, radi lakse sihronizacije.
Ima jos jedan nacin, a to je da se skine na Huawei telefon google keep beleske, i onda da se sve rucno kopiraju.
Kad se zavrsi to, odradi se sinhronizacija beleski sa google nalogom (zaboravio sam da li moze Huawei da odradi tu sinhronizaciju)
I onda na novom Honor uredjaju se instalira ista apk beleski, prijavi se google nalog i beleske se pojave

Pa imas device clone apk na honoru i istu tu instaliras na Huawei. Kad ih uparis prebacis sve kaj trebas.

Druze, molim te, kad se malo bolje "upoznas" sa novim telefonom, da nam ostavis ovde tvoje utiske. Upravo i sam razmisljam da li da ucinim isto. Naime, mogu sada u Kini da uzmem nov magic 6 pro, 16/512gb verzija, za nekih cca 650e, na akciji u oficijelnoj radnji. Drugar mi dolazi krajem januara, tako da imam jos vremena da razmislim, a nadam se, do tada, da ces i ti reci koju rec o 6 pro. Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno