Trust no one
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.04.2023
- Poena
- 55
Takodje, viber baguje kao nikad...
Kineska verzija.Ovo nije Magic 5 pro? Vidim da je kapacitet baterije 5450mAh?
Kupljen u Kini. Vise puta sam napomenuo to, u prethodnim postovima, koje sam postavljao, pa sam mislio da nema potrebe sada. Silikon Karbon baterija, veceg kapaciteta u odnosu na Evropsku verziju.Ovo nije Magic 5 pro? Vidim da je kapacitet baterije 5450mAh?
Da li si mozda usporedio tvoj i evropski model?Kupljen u Kini. Vise puta sam napomenuo to, u prethodnim postovima, koje sam postavljao, pa sam mislio da nema potrebe sada. Silikon Karbon baterija, veceg kapaciteta u odnosu na Evropsku verziju.
Kako izgleda magicos 9, ima li nečega novog i korisnog?Kupljen u Kini. Vise puta sam napomenuo to, u prethodnim postovima, koje sam postavljao, pa sam mislio da nema potrebe sada. Silikon Karbon baterija, veceg kapaciteta u odnosu na Evropsku verziju.
Pa sta znam, ne primecujem mnogo promena. Doduse, tek sam juce instalirao, a inace koristim KWGT app za svu kustomizaciju, koju zelim (ikone, widzeti, sve mi je ostalo isto kao i ranije, a nisam se bas zanimao da vracam sve na Honor- ov default). Vidim da je pojacan onaj YOYO asistent sa AI (licno ne koristim uopste, jer je dosta stvari namenjeno za Kinesko trziste). Editovanje slike (magic eraser), circle to search, simultani prevod na drugi jezik (transkript) i sl. Sta ce od toga biti dostupno i, u kojoj meri, na globalnoj verziji, nemam predstavu. Magic portal mi malo bolje radi sada, mada i to retko kada koristim, iskreno. Ne visim po drustvenim mrezama, osim yt sto gledam... Baterija mi je i do sada bila fantasticna, kamera odlicna, generalno prezadovoljan telefonom, tako da me i ne zanima previse koja verzija androida je tu (sve dok funkcionise bez problema).Kako izgleda magicos 9, ima li nečega novog i korisnog?
Slušalice i nije se pokvario zvuk, nego ekvilajzer (EQ).Ja se izvinjavam kako bese neko se zalio da se sa prelaskom na android 14. pokvario zvuk na HM5 pro, jesam li dobro razumeo, e sada da li moze pomoc da li se odnosi na zvuk preko njegovog zvučnika ili kada se poveze na slusalice?
E hvala ti, tako je znam da je bilo vezano za zvuk, kako bese sada nema ekvilajzera ili?Slušalice i nije se pokvario zvuk, nego ekvilajzer (EQ).
Ima ali je zvuk 50% tisi. Ali ima rešenja i za to, ima odličnih 3rd party EQ-a, tako da ovo i nije problem. Zapravo - zvuk je još bolji hahaE hvala ti, tako je znam da je bilo vezano za zvuk, kako bese sada nema ekvilajzera ili?
Meni se ovaj dobro pokazao. Cim ga aktiviras, primetno je glasniji zvuk i ima nekoliko predefinisanih opcija:Pod tim imenom ne mogu da ga nadjem na play store?
Verovatno zbog data ne samo cache.I kod mene sve ok.
Mene interesuje sto neke apk imaju po GB. Recimo FB. Imam lite varijantu i kad sam video koliko zauzima obrisao je i instalirao ponovo. Sad zauzima 200MB recimo. Tako je sa jos nekim apk.
Pre toga sam joj praznio keš memoriju i opet je bila GB.
Nije do telefona, i na ranijim modelima sam imao istu situaciju.
Kao da se ti apdejti samo dodaju a ne da se stara apk obrise a nova instalira
Iskljuci VoLTE i salje momentalno.Da li neko ima problem da mu slanje SMS poruke traje preko 2 minuta? Poruka se salje instant ukoliko druga strana ima upaljen net ali npr placanje parkinga mi uvek traje 2,3 min, slanje tati kom je net ugasen takodje
Iskljuci RCS caskanja, mozda to resi.Da li neko ima problem da mu slanje SMS poruke traje preko 2 minuta? Poruka se salje instant ukoliko druga strana ima upaljen net ali npr placanje parkinga mi uvek traje 2,3 min, slanje tati kom je net ugasen takodje
Zar ne možeš samo da share-as-text beleške iz app?Ženi sam poklonio moj HONOR Magic 5 pro pošto sam pre par meseci sebi uzeo Magic 6 pro.
Celo veče pokušavam da sa HUAWEI P40 pro prebacim beleške na Magic 5 pro. Ne mogu da nađem rešenje kako da to uradim... U P40 pro ima mnooogooo beleški i bitno joj je da to sačuva i da joj to i u HONOR-u bude u beleškama. Jel ima neko neki predlog?
Probajte da skinete apk beleske negde sam nasao link.Na žalost ne... Samo mi daje mogućnost da ga shareujem na drugi HUAWEI uređaj...
Pa imas device clone apk na honoru i istu tu instaliras na Huawei. Kad ih uparis prebacis sve kaj trebas.Ženi sam poklonio moj HONOR Magic 5 pro pošto sam pre par meseci sebi uzeo Magic 6 pro.
Celo veče pokušavam da sa HUAWEI P40 pro prebacim beleške na Magic 5 pro. Ne mogu da nađem rešenje kako da to uradim... U P40 pro ima mnooogooo beleški i bitno joj je da to sačuva i da joj to i u HONOR-u bude u beleškama. Jel ima neko neki predlog?
Druze, molim te, kad se malo bolje "upoznas" sa novim telefonom, da nam ostavis ovde tvoje utiske. Upravo i sam razmisljam da li da ucinim isto. Naime, mogu sada u Kini da uzmem nov magic 6 pro, 16/512gb verzija, za nekih cca 650e, na akciji u oficijelnoj radnji. Drugar mi dolazi krajem januara, tako da imam jos vremena da razmislim, a nadam se, do tada, da ces i ti reci koju rec o 6 pro. Hvala unapred.Ženi sam poklonio moj HONOR Magic 5 pro pošto sam pre par meseci sebi uzeo Magic 6 pro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari