Elem, mali rezime od mene... Posle oko 4 meseca korišćenja, i apdejta sa MAGICOS 7.1 na 8, imam samo 1 bag: odnosi se na kameru u PRO modu, kada kamera ima običaj da se zakuca i ne daje znake života, pa mora da se izađe iz aplikacije i ponovo uđe, a veze nemam da li je ovo zezalo i na MAGICOS 7.1, jer tad nisam stigao da ovo divljački isprobavam. Pro mode koristim jer u "*****" modu fotke često ispadnu previše osvetljene. I to je to. Ne igram igrice, nemam 500 društvenih mreža (samo fejs), ne razmenjujem idiotluke preko vajbera i vocapa, ne gledam "šaljive" klipove sa sisama i buljama i mačkama, telefon koristim za fotkanje nečeg što mi treba za posao ili da bih upamtio, plus poneka uspomena, mejlovi, čitanje (i net i pdf-ovi), poneka utakmica, poruke (tekstualne!!!), mape i povremena navigacija, vremenska prognoza, podsetnici, slušanje muzike na sluškama dok hodam i to bi bilo to. Snimanje zvuka na ovom telefonu, iako je onaj DXO sajt lupetao da je odlično, sasvim je prosečno, njihove "analize" su mi i danas potpuno neshvatljive. Pozdrav svima!