Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Znači uspeo si da reprodukuješ problem i kad uključiš to onda se problem ne javlja? Evo uključio sam i ja, al u mom slučaju znaćemo za mesec dana jel rešilo :) jer dešavalo mi se 2-3 puta mesečno..
Tako je, pokušavao da pozovem sebe i još nekoliko brojeva mnogo puta za redom i sve ok prošlo. Ispratiću kako će se ponašati u budućnosti.

Imao sam problem sa dialer aplikacijom na pocetku kada sam kupio tel i prebacio sve aplikacije iz realme telefona. tel zvoni ali nema opcije za prihvatanje poziva. brisanjem realme aplikacije sam resio problem. od tada sve radi kako treba.

Kod mene se ne dešava sa brojevima iz imenika, samo sa nememorisanim brojevima. Najčešće sa KP ili polovnih automobila. Nisam uspeo do sad da uhvatim neki pattern, rekao bih da se dešava na ispod 5% takvih poziva, al zna da pogodi trenutak kao što reče brana da ti dodje da ga zvekneš od asfalt...
Povlačim reč, desilo se danas i sa brojem iz imenika. Čak je jednom i prošlo bez pozivnog xDScreenshot_20240410_200737.png

Da li ti je uključena ona opcija što sam pokazao? Od tada nisam imao problema a dosta zovem.

Jeste bila uključena. Sad sam isključio i skinuo google phone app, mislim da je ovo do Honorove phone aplikacije. Videćemo kako će biti sa google

Da nije do operatera nešto, u kojoj ste mreži? Ja koristim MTS trenutno.

Isto mts, verujem da je ovo do phone aplikacije. Problem je što se javlja random, nikako da mu uhvatim neki sistem...

Ne mogu da verujem da ovakvu glupost nisu ispravili kroz update. Prvi put mi se desilo pre mesec dana, I nisam imao problem od tada do pre dva, tri dana kad sam hteo da ga otresem.

Na 5 lite ovaj problem nisam primetio, dok na pro ima. Baš me zanima da li postoji ovaj problem i na 6 pro, ni ovde nisam video da se neko žalio do sada.

Dajte neke screenshot za magicnu kapislu😊ima li promena kod kamera da li ste nesto primetili?

Koji region si stavio?

Što je najbitnije za neke od nas, zeza li dialer? 😂
Nadam se da neću izbaksuzirati sebe, ali ja od prvog dodira sa M5 PRO koristim drugu aplikaciju i za pozive i za kontakte, na koju sam navikao unazad 5-6 godina (i na drugim telefonima) i sa M5 PRO nikakvih problema nisam imao. To je neka aplikacija koja nudi opciju da se javim dodirom na "dugme" na ekranu, a ne prevlačenjem levo-desno. Originalnu aplikaciju nisam ni jedan jedini put otvorio, ni za pozive, ni za brljanje po kontaktima.

Google dialer isto radi kao sat, nikakvih problema od kako njega koristim.

A ja se danas vratio na stari dialer.. Na istom broju iz imenika mi se opet desilo (ovaj put sa google dialerom). Jel I kod vas uključen VoLTE?

Kod mene jeste, mts mreža. Sumnjao sam da je problem možda i do njih. Ali ne mogu biti siguran.

Da li neko ima sličan problem ajde da ga nazovem tako, povremeno i ne mogu da skontam u kojim situacijama kada ukljucim nekada kameru da brzo nesto slikam i hocu brzo na 2.5 zoom zna kao da mi to prebacivanje sa jedne na drugu kameru zabaguje da ga tako nazovem u smislu kao da mi sporo prebaci sa jedne na drugu kameru usporeno prebaci vidite po slici na displeju i uslikam normalno i onada kada vratim na x1 i ponovo 2,5 zoom onda ok bude....
To mo mi se desi u 10 slucajeva jednom, mozda mi se cini da je najcesce kada ima malo svetla kao da se u tom trenutku bori socivo sa svetlom pa ima to brebacivanje taj usporeni efekat

Jel može da se podesi da se spuštanjem sa leve strane otvori i kontroli centar ili je to samo za obaveštavanja a desno kontroli centar?

Da li je nekom stigao Android 14 i Magic OS 8 a da nije menjao region, tjs da je po dif Srbija?

Vrh Dno