Ni sam nisi svjestan što si rekao. Kakve veze ima slanje mobitela iz jedne države u drugu s ovom temom i problem nije u tome nego u offtopicu od 2 strane. Admin je reagirao, tu priča završava, svidjelo se to tebi ili ne.
Opet se vraćam na ono što što sam nekidan ronaldinju napisao, svoje subjektivne stavove treba zadržati za sebe. Gaming na mobitelu je osobna stvar, o performansama, fluidnošću i multitaskingu se itekako može pisati. To što ti ne igraš igre je tvoja stvar, zašto bi to meni bilo važno? Pa nisam postavio upit da otvaram pivo s mobitelom.
Kad bilo čija prepiska krene sa (uključujući i mene) "Ja to ne koristim" ili "Meni to nije važno" je bezveze i beskorisno. Neki ljudi igraju igre, što s tim? Zar za to nije namjenjen ovaj ili bilo koji drugi uređaj top performasi? Da li je moj upit bio offtopic u smislu snimanja ekrana tijekom gameplaya? Koga briga za što netko koristi mobitel ili ne koristi? Ti bi ulazio u ukuse i navike drugih ljudi? Haha, nevjerojatno.
Zašto ovo nisi napisao adminu citirajući njegovu poruku gdje je napisao da ide trajno uklanjanje članova ako se ne bude držalo teme? Krivoj osobi govoriš, nisi pokazao hrabrost gdje si trebao. 🙂