Meni je drugar uzeo honor magic 5 pro, u Sangaju, u zvanicnoj radnji za 650e, 12/256gb verzija, 16/512 je bila 780e.Koliko objektivno vredi sada ovaj telefon? Vreme je za menjanje xz2, ne bih ponovo Sony jer su preskupi a Honor mi deluje zanimljivo zbog rama/memorije.
Idem u Italiju uskoro, uzeo bih tamo telefon, našao sam za 730e pa se dvoumim između njega i p7pro. 6pro je vec star model, ima da se nađe i za ispod 400e u Rimu.
Ne diraj mi Motorolu!@matrix007
Ti baš nisi koristio iOS ? 😂
Da vidiš sta je izbacivanje nedovršenog softvera, pa za par dana par sitnih update-a.. Ključna stvar, reši se odmah.. Ovo za onaj bag sa otključavanjem ekrana, prvo mi se kosa digla na glavi, a onda expess rešenje..
Pričali su i za Motorolu da je skoro pa Vanila i dobijaće update odmah nakon Pixela.. Vaaaažiii...
Kamera sve super kao pre toga? ja sam ga uzeo skoro i nisam ga do sada abdejtovao pa sam oprezan kada sve super radi ne volim da menjam, samo sam primetio kao i vi da Instaliram kamera ne radi zato cu uzeti ovaj abdejt 202Sve je super
Ima sada akcija ,meni je brat u Kambodzi uzeo 12/512,za 599evra,pa ko ima vremena sa skokne.Meni je drugar uzeo honor magic 5 pro, u Sangaju, u zvanicnoj radnji za 650e, 12/256gb verzija, 16/512 je bila 780e.
Pa što nije uzeo dva komada taman da se isplati vozna karta.!Ima sada akcija ,meni je brat u Kambodzi uzeo 12/512,za 599evra,pa ko ima vremena sa skokne.
Joco Javljaj kako ti se cini abdejt 202 jel sve radi ok, kamera jel istaEvo i meni stigao update 202
Veliko hvala Joco vezano za ovaj abdejt mnogo mi znaci da je kamera ista, jako sam odusevljen sa njom pa me svaki abdejt brine samo nju da ne diraju, okaci neku fotku sada sa ovim abdejtom neku dnevnu i nocnu ako ti nije opterecenje unapred hvala.Mislim da se kvalitet nije poboljšao, i ako jeste verovatno na bolje.
Ali video sam pored one izmene sa okvirom fotografija još jednu promenu.
To je rezolucija 4K za još jedan odnos stranica.
Ispravite me ako grešim ali mislim da nije bila
Pogledajte prilog 427411
Postoji li neki problem druze?Au bre druže, prosto nemoj da apdejtuješ telefon i sve ti ostaje kako jeste
Ok izvini, ima i nas koji nisu bas toliko u materiji, koji smo malo manje vesti sa tehnickim stvarima androida, zato se izvinjavam na smaranju i hvala za svaku pomoc.Spasavam glavobolje i tebe i nas ostale
Hvala tiAjde ovako, to što pitaš svakoga pojedinačno da li ima problema posle apdejta ti nije nikakva garancija da nekog problema kod tebe neće biti. Imaš dve opcije, jedna je da uradiš apdejt i posle toga factory reset kako bi bio siguran da je sve najbolje što može da bude. Druga opcija je da ne apdejtuješ telefon uopšte i jedino je tako sigurno da će ti sve ostati kako jeste. Nema to veze sa tehničkom potkovanošću nego sa logikom i primenljivo je na sve modele svih proizvođača.
Nisam nesto primetio. Sve je ok.Veliko hvala Joco vezano za ovaj abdejt mnogo mi znaci da je kamera ista, jako sam odusevljen sa njom pa me svaki abdejt brine samo nju da ne diraju, okaci neku fotku sada sa ovim abdejtom neku dnevnu i nocnu ako ti nije opterecenje unapred hvala.
Sto se tice ove opcije 4k to je bilo i pre te dve opcije za 4k tako da se to nije menjalo, a meni ni ne treba na bolje samo da sa 202 nisu nista dirali kameru na losije 😁
Sve sam i ja to pomislio drugari veliko hvala na pomoci i odgovorima 😊poslusacuNisam nesto primetio. Sve je ok.
Prošlo je vremena da se piše ako update nije dobar. Niko se nije žalio tako da... Udri
Odlicno, svaka cast sto si izgurao do kraja!Ko je pratio moj slučaj camera bug... Prihvaćena je reklamacija nakon što sam poslao opomenu pred tuzbu. Prvobitno je bila odbijena.
Hvala svima na svjetima i izdvojenom vremenu, javim se ponovo kada uzmem novi, koristicu njega jer ako ga novog prodam nemam pojma sta drugo da kupim... Ili ako ima neko bolje mišljenje za neki drugi tel, preporučite 🙏
Dobio sam od udruženja za zaštitu potrošača mejlom opomenu koja se popunjava (kao formular), i dole u opisu koji clan zakona da napisem po kom osnovu sam oštećen, i da u roku 3 dana ocekujem odgovor na to. Popunio to, poslao im dokument, i to je to.Odlicno, svaka cast sto si izgurao do kraja!
Kako si im to slao - jel si sam sastavljao ili je moralo da ide preko advokata?
Rekao sam samo pretnja i tuzba, tako sam i ja dobio svoj uredjaj.Ko je pratio moj slučaj camera bug... Prihvaćena je reklamacija nakon što sam poslao opomenu pred tuzbu. Prvobitno je bila odbijena.
Hvala svima na svjetima i izdvojenom vremenu, javim se ponovo kada uzmem novi, koristicu njega jer ako ga novog prodam nemam pojma sta drugo da kupim... Ili ako ima neko bolje mišljenje za neki drugi tel, preporučite 🙏
Bice samo polako, ja sam drugi uredjaj cekao 2 nedelje kako je bio na reklamaciji, tako da te utesim 🙂Rekao sam samo pretnja i tuzba, tako sam i ja dobrio svoj uredjaj.
Bravooo svaka čast, odlicno bas mi je drago, po meni ja ne bi menjao teško da bude bilo kakav problem sa novim, ispalo je po meni dobro na kraju, jeste da je kostalo zivaca, platio si povoljnije i na kraju imaces nov telefon 👌Ko je pratio moj slučaj camera bug... Prihvaćena je reklamacija nakon što sam poslao opomenu pred tuzbu. Prvobitno je bila odbijena.
Čekaj, jel prihvaćeno ili je i dalje u toku?Pogledajte prilog 427619 Ipak nisam 🤣🤣 cirkus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari